אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הנגן שלי לא מפיק באס מספיק חזק בשבילי, רציתי לדעת אם ישנה איזו שהיא תוכנה שמגבירה את עוצמת הבאס בשיר, או מגבירה כל תדר שאני רוצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ערב טוב, אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים. אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף.. הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים. לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1. השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה? אשמח לשמוע המלצות ותגובות, א…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שיכול להיות שהשאלה הזו כבר נשאלה אבל באמת שחיפשתי לא מעט זמן... אשמחי לדעת מה הייחס עליו עליי להסתכל כשאני בוחר מערכת שמע (בחלקים כמובן, מגבר ורמקולים בנפרד) . המגבר מוציא וואט מסוים, או rms , איך אני בוחר את הרמקולים לפי ההתנגדות וכו' ..... ובקיצור, איך לשמוע טוב וחזק בלי לשרוף את הרמקולים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל 400 ש"ח מצאתי בינתיים את הקמרולים האלא - Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=9066 JBL - http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM לאיזה מביניהם יש איכות טובה יותר?? אם יש לכם הצעות אחרות תביאו לי בבקשה.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
well now i got koss sportapro while im listening to music even in low volume i got some static or noise distortion problems is there anyway to fix it? i bought them from amazon and i dont wanna dill now with shipping and all that crap so what can i do , i know that i got a lifetime warrenty for this headphones but still i dont wanna mess with shipent to the us is there a koss diller ship or something that i can contact?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי שאלה למומחים לפני כ-9 שנים קנית את הציוד הבא: 2 רמקולים DM602S3 B&W 1 סנטר LCR 60 S3 B&W 1 Bass -PSW-10 Polkaudio מגבר DENNON AVR1907 ועוד 2 רמקולים קטנים שלא שווים הרחבה נדמה לי warfdale פשוט עברתי דירה וצבעי הרמקולים לא מתאימים לסלון שלי ולכן אחרי כעשור אני עושה הערכת מצב מחודשת מה שאני שואל זה מספר שאלות: 1.כשקניתי לא ידעתי מה אני קונה,אך הציוד שמור ביותר. כמה לדעתכם שווים שלושת הרמקולים של B&W וכמה הBASS? כמה המגבר? 2.האם הציוד נחשב איכותי היום ? האם נחשב בעבר איכותי? 3.אני בעקרון מחפש רמקולים לבנים, מה המלצתכם? האם רק לשים עליהם טפט? האם לקנות חדשים ? 4.בקיצור מה להשאיר מה להעיף תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-