אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אני מחפש לקנות אוזניות (לא בררה, משהו מוכר וטוב) בסביבות ה- 200 שקל (אפשר לחרוג במעט אם חייב ) שבאות עם מיקרופון מובנה, מחנות בירושלים בלבד. תודה רבה רבה מראש, תום.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מסך LCD של פיליפס והתכוונתי להשתמש במחשב הישן (בן 3.5 - 4 שנים). לצערי, המחשב לא מצליח להציג אפילו סרטי 720P בצורה חלקה (כמה שניות עובד ואז מגמגם , וחוזר כך). בנוסף מאוורר המעבד (שאני חושד שהוא תקול), סובל מתופעת "המטוס הממריא" ועושה רעש חזק בזמן שהסרט מגמגם (מתאמץ). מפרט המחשב: לוח אם : GIGABYTE 8I945GMF מעבד : Intel Pentium 4 3.0 זכרון : 1GB כרטיס מסך : Nvidia 8400 מערכת הפעלה - WINXP הותקנה מחדש (נקייה) הרצת הסרט בוצעה באמצעות התקנה נקיה של VLC 1) אני לא יודע אם אני צריך לצפות ממפרט כזה להריץ סרטי HD. אשמח לחוות דעת. 2) אשמח לקבל הצעות כיצד אוכל לבדוק את תקינות המאוורר. 3) אם לדעתכם כדאי לשדרג רכיב במפרט (בעלות זולה כמובן). תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 19' של LG מסוג L1960TR ואנחנו מחוברים לHOT ואני רוצה לשם כרטיס טלויזיה שיהיה פשוט וזול, העיקר שיראו סבבה.. אבל לא גרוע מידי..אני לא מחפש עם תוכנות עריכה או הקלטה וכאלה.. כי ההפרשי מחירים שראיתי גבוהים בIVORY: https://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EB%F8%E8%E9%F1+%E8%EC%E5%E5%E9%E6%E9%E4 1. מה ההבדל בעצם בין ה150-200 ל600 שקל שם?? האם גם ה150 מספיק טוב ועושה את העבודה? 2. מה ההבדל בין כרטיס טלוויזיה חיצוני לפנימי? 3. מסובך להרכיב כרטיס מסך פנימי? תודה רבהה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה רגילה CRT 34" ואני רוצה לחבר את הלפטופ לטלויזיה ל LAPTOP יש VGA ן HDMI בטלויזיה יש COMPONENT, RCA ו SVIDEO מה האופציות שקיימות כדי לחבר את הלפטופ לטלויזיה? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום כולם מעוניין בעצה ממי שמבין באודיו ברמה גבוהה קניתי השבוע אוזניות Sennheiser HD800 כן עלו 5650 ש"ח אם תהיתם, בכל מקרה השימוש הוא בתקופה הקרובה למחשב בלבד ו90% מוזיקה שהרבה ממנה לא בהכרח באיכות גבוהה אבל משתדל לשמוע רק קבצים איכותיים. בכל מקרה אני משתמש כרגע בכרטיס קול הישן מאוד שלי (5.1 ישן של קריאייטיב) שמוציא איכות קול פחות מסבירה ולא מנצל בכלל את היכולות של האוזניות, מעבר לכך גם מוציא המון רעש שנובע מהמערכת עצמה או מהכרטיס עצמו... השאלה שלי היא איזה כרטיס קול איכותי שווה לקנות שיתן לי סאונד ברמה טובה כששוב הדגש הוא בעיקר על האזנה למוזיקה, ומדי פעם משחקים איכותיים וסרטי HD. יש את הדגמים הטובים של קריאייטיב עם הקריסטלייזר וכל העיבודים שאמורים לשפר מאוד את איכות השמי…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חוות דעת, תמונות, איכות בניה, תנו ביקורת ! ;D ;D אין כלום באינטרנט !
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-