עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי תכרטיס eול של Revolution 5.1 של M-AUDIO כבר חודש אני מחקה שיצא כבר באתר שלהם דריברים לווינדוס 7 ועד עכשיו לא יצא כלום!! וראיתי שלהרבה דברים הם הוציאו דריבר אבל רק לכרטיס קול לא אולי יש איזה קומבינה לעשות ? או אולי יש איזה הורדה זמנית מי האתר שלהם שיוכל להפעיל תכרטיס קול יש להם פרומים שם ובלאגן רק אני לא מבין אנגלית זה האתר שלהם www.m-audio.com זה לא בסדר שהם יותר מדיי מחכים עם הדריבר ראיתי שבאתר שלהם יש כול מיני הורדות יש מצב שיש פה הורדה שמתאימה ? אולי הורדה שבלנתיים תפעיל לי תכרטיס קול עד שיצא הדריבר MIDISPORT 1x1 11/14/2009 6.0.0_5.10.0.5131 MIDISport_6.0.0_5.10.0.5131.exe Micro 11/14/2009 6.0.2_5.10.0.5131 Micro_6.0.2_5.10.0.5131.exe Producer USB 11/14/2009 6.0…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by IdanTs,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by duzap,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש להחליף פשוט את הטלויזיה הישנה באיזה פלזמה/LCD

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  10. היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Golden Fish,

.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. אהלן חברה, יש לי שלוש אופציות, אני לא יודע מי מהן אפשרית בפשוט: 1. יש אפשרות לחבר את הרמקולים למערכת סטריאו ולה יש שתי כניסות aux.play (L,R ואז לחבר כבל בננה ירוקה שתפוצל לשניהם. 2. לחבר את המחשב ישירות לרמקולים -> כבל של בננה ירוקה מהמחשב שתפוצל לארבעה פינים -> שני פינים לכל רמקול (ללא מערכת סטריאו, עדיף). 3. יש למערכת קונקטור בשם CCD (לא מעבד תמונה של מצלמה) (מערכת של SHARP) האם ניתן לעשות איתו משהו? ועוד משהו קטן, כרגע יש לי רמקולים ATP3 של ALTEC LASING מאד ישנים אבל טובים ברמות, קשה לי לחשוב שאני אפטר מהם, אבל הגיע הזמן להגביר את הDB בחדר. אשמח לפתרונות וכמה שיותר זמינים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by elias,

שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by levy18,

זול אבל של חברה טובה מ-KSP תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LOL,

שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by talje,

שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  24. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים