אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה אומר שהופסק הייצור?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1)אני מחפש dac שיחובר למחשב ב-usb או דרך חיבור דיגיטלי,התקציב שלי הוא באיזור ה-1500-2500 ש"ח,מה ניתן למצוא פה בארץ? 2)יש פה מישהו שהביא dac מח"ול ויכול לאפשר לי לשמוע אותו?פשוט אם אני מזמין מח"ול ששם יש יותר אופציות אני רוצה לשמוע לפני הקנייה.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כמו בכותרת... תקציב לא משנה אבל עדיף כמה שיותר זול כמובן תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אז כפי שאומרת הכותרת האם זה אפשרי להסיר את הכיתוב המעצבן של היבואן ט.ר. לאחר הפעם הראשונה שעדכתי את המכשיר הופיעה כיתובית על המסך שהדביק היבואן בארץ מישהו גם אמר פעם שאפשר לשנות את זה ולצרוב על המסך משהו אחר או למחוק את זה לגמרי מישהו יודע איך? ניסיתי לעשות כל מיני חיפושים אך הכל עלה בתוהו.... תודה מראש לעוזרים ישי ולדמן
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים עד 700-800 שקל. אני הולך לחבר את הרמקולים לדיוידי בסלון כך שצריך להיות סאונד טוב. כמובן שאני מדבר על סראונד כך שצריך 4/5 רמקולים + סאב. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי. כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין) בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו. היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ. תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות. אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי. אם …
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition (טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח) אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-