עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by omri_ro,

יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roy_BB,

קיבלתי מחשב נייד שאין בו כרטיס קול..רק המובנה שהוא VIA AC97... התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא שומעים לא באינטרנט ולא בWMP בדקתי דרך לוח בקרה ועוד כל מיני מקומות ובכולם כתוב שהדרייבר תקין ומעודכן ובכל זאת לא שומעים כלום לפני שפירמטתי את המחשב אז הרמקולים עבדו והיה אפשר לשמוע שירים וכו... יש למישהו מושג מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  4. Started by RsQ,

קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. המיקרופון לא עובד לי... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אבל עדיין יש בעיה. אני יספר לכם מה קרה: אני מנסה לדבר עם חבר שלי בskype אבל הוא לא שומע אותי אבל מה שמוזר שהוא שומע את הקולות כמו של האיסיקיו,המוזיקה שלי וכ"ו... אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כל מה שאני יודע ואני ממש נואש! בבקשה עזרה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by Tzion,

למרות שאני עדיין רחוק מלקנות רסיבר, רמקולים וכרטיס קול, אני חושב על זה המון וגם על איך לחבר אותם... מרבית הרסיברים (ממש כמעט כולם {חוץ מאלה הממש יקרים}) הם בעלי כניסה דיגיטלית קואקסלית 1. עכשיו הDVD שלי יש לו רק יציאה קוקסלית אחת (בלי אופטית) וכדי להתחבר לרסיבר הוא צריך לנצל את הכניסה הקוקסלית היחידה שיש בו... בנוסף לDVD שיהיה מחובר, גם המחשב יהיה צריך להיות מחובר בצורה דיגיטלית לרסיבר. וכדי שאני אוכל לחבר את המחשב והDVD באותו זמן לרסיבר אני צריך להשתמש בכבל אופטי אבל כבל אופטי הוא הרבה יותר עדין וכדי להתחבר הוא צריך לעשות שני עיקולים (אחד בחיבור למחשב ואחד לרסיבר) שאני לא חושב שהוא יעמוד בזה. בנוסף לזה כבל אופטי הוא הרבה יותר יקר... אז חשבתי להשקיע עוד 300 שקל ולקנות G…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי בעיה קטנה אך חשובה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח ליפתוח את ה-mp3. כלומר למרות שאני קראתי היטב את הוראות היצרן אני לא מצליח ליפתוח אותו. למישהוא יש בעיה אם זאת היא בעיה נפוצה בנגני mp3 או לא, ואם אפשר לתת פיתרון (דגם ה-mp3 שלי הוא מסוג: SanDisk SANSA m200 Series MP3 Player).אז אם למישהוא יש את הדגם הזה אני אשמח שהוא יסביר לי איך ליפתור את הבעיה שלי. בעיה נוספת שיש לי איתו היא, כשאני מחבר את כבל ה-USB אל פתח USB במחשב שלי, לא מופיע כלום. עכשיו השאלה שלי היא איך אני מגיע אל התקייה של ה-mp3. עכשיו אני יודע שהשאלות האלו הן ממש חובבניות אבל בכל זאת הם חשובות, וכל מתחיל מתחיל לישאול את השאלות הללו. אז אם מישהוא יעזור לי ליפתור את בעיותיי אני אודה לו מאד. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by elad-r,

חיברתי היום את ה-ada880 החדש שלי ויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגיל וזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיק ואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק.... מישהו מכיר את זה?.. נ.ב, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3? או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by bigdady,

יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by autogun,

שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. שלום, לאחרונה קניתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות. אני קניתי אוזניות חדשות מכיוון שהאוזניות שבאו עם הנגן היו על הפנים. כשקניתי אוזניות לא יחסתי חשיבות לצורה של החיבור, אבל עכשיו זה מאד מפריע לי כי הגודל של הנגן גדל ב3-4 ס"מ בגלל חיבור האוזניות. כשאני מכניס את הנגן לכיס אני מפחד על חיבור האוזניות וגם זה לא נח. אני אנסה לצייר למה אני מתחכוון כי אין לי מצלמה. החיבור ששל האוזניות שבאו עם הנגן: ____ | ___------------ <----הכבל ---------------------| |- נגן | | | ------------------------ עכשיו עם האוזניות החד…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by eran10,

שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Djx,

חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lover323,

היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.