עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MadGhost,

שלום לכולם! יש לי כמה קבצי מוסיקה בפורמט DTS - ומשום מה אני לא מצליח לנגן אותם ... ( הרסיבר שלי מחובר קואקסיאלית למחשב , ויש לו כמובן יכולת לנגן DTS - לצורך העניין יש לי סרטים בHI DEF שהמוסיקה בהם היא בDTS וזה עובד בסדר... ) אני משתמש בקודקים של K-LITE ובתוכנה שבאה איתם ה classic media player . ניסיתי גם להתקין foobar2000 ושמתי לה את הקבצים שמאפשרים לה לנגן DD ו DTS (שכחתי איך קוראים לזה ) - וגם לא הצלחתי... שאני מפעיל את זה אני מקבל רק רעש לבן(או סטטי כזה...). אני מפספס משהו ... יש רעיונות ?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ==LION==,

כמו שכתוב בטופיק, יש לי סרט אחד שהוא בקודק אודיו AC3 5ch ואני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי בכמה תוכנות וגם ניסיתי למצוא קדק מתאים אך ללא הצלחה, בכל הנגנים הסרט היה ללא קול... תודה מראש :-\

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by alex28,

אין קול בסרט אבל יש תמונה אך אני פותר את בעיה סתם שירים אני שומע

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by achiya1,

לילה טוב התקנתי מוקדם יותר היום כרטיס 5.1 ממש פשוט לא חיפשתי יותר מדי.. עכשיו יש לי בעיה כשאני שומע נגיד מוסיקה בלי הלחצן של מטריקס אני שומע מכל הרמקולים חוץ מהאחורי שמאלי.. בכללי האיכות קצת מוזרה לי לאוזן ואני לא יודע איך לפרש את זה אם זה טוב או פחות טוב ממקודם כי אני בלי המטריקס עכשיו . כאילו המטריקס עושה עכשיו עבודה הפוכה -הוא מנמיך את הווליום בכללי... שמתי לב לדבר אחרי שהתקנתי את הדרייבר PCI 3D AUDIO CONFIGURATION כשאני לוחץ על הכפתור שם שעובר על כל הרמקולים ומוציא מכל אחד מהם צליל אז כשזה מגיע לסאב וופר זה מוציא את הצליל מהרמקול השמאלי אחורי..קטע מוזר בדקתי את החיבורים ואני כמעט בטוח שהם במקום (קשה לטעות יש צבעים ,אולי אני עיוור צבעים בסוף?) אני אשמח לקבל עזרה מכל מ…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by ag43,

קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by blackcoma,

יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by Aviko,

היי יש לי 2 רמקולים של קיראטיב ללא סאב והם מחוברים לחיבור הירוק. יש לי גם סאב וסנטר שמחוברים לחיבור הכתום. משום מה- רק כשאני משחק במשחק אני שומע את הסאב, בכל השאר לא מצליח. גם בבדיקה של הוינדוס כשאני לוחץ על צלמית הסאב- יש סאונד מהסאב אבל מוזיקה וזרטים זה לא עובד. הבעיה התחילה כשעברתי ללוח אם חדש Asus Stiker extreme והכרטיס המובנה שלו (לא מובנה, חיצוני אבל מגיע איתו ביחד) אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

14. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Zippy,

ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idan1836,

שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by gorff5,

שלום קניתי לאחרונה את sbs 560 של creative ... בעלי 5.1 ערוצים, על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה. בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה. האם כדי לבזבז 200 שקל על כרטיס קול חדש? האם איכות המוזיקה באמת תישתפר? בתודה ילד מפגר44

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ניתי לא מזמן את ה X13 של microlab, חיברתי הכל למחשב, הוא קלט את הרמקולים אבל לא שומעים צלילים מהם... אבל כשחיברתי לטלפון אז הכל בסדר. חיפשתי קצת באינטרנט על הבעיה ואמרו לי שהבעיה בכבל שמקבלים וצריך לקנות כבל PL, הלכתי לסטודיו למוזיקה שמוכרים שם כבלים וביקשתי מהמוכר כבל PL והוא אמר לי שהכבל הזה רק לגיטרות ושאני צריך AUX, ניסיתי גם את הכבל אבל זה לא עובד... אם יש למישהו מושג מה הבעיה אז אני אשמח מאוד לעזרה ! המאחורה של הסאב http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg הכבל הוא כבל RCA ל-PL.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by BlackShadow,

המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by Cheapco,

שלום, לפני כארבעה חודשים קניתי רמקולים של Creative דגם T6100 מאייבורי. עד עכשיו הרמקולים עבדו בסדר גמור אבל אתמול פתאום התחילו לי רעשים סטטיים מעצבנים מאוד מהסאבוופר. ככל שאני מגביר את הסאבוופר אני שומע את הרעש הסטטי יותר חזק וגם מתווספים לו כמו רעשי פיצוצים מוזרים. ניסיתי להעביר למקור חשמל אחר ועדיין אותה בעיה למרות שהחיבורים הקיימים הם בסך הכל חיבור לחשמל ולרמקול הימני שהוא שולט על העוצמה, ובלי שום חיבור למקור אחר, מחשב או טלוויזיה.. כמו כן, ניסיתי להזיז את הכבלים שלא יגעו אחד בשני ושלא יהיו על הריצפה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by idan1836,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by nir567,

שלום לכולם! אז ככה שומעים עם הרסיבר כמו שצריך..הבעיה היא כשיש קפיצות קטנות של מתח. לדומא, אם אני מדליק את האור בחדר או בחדר ליד או אפילו אם אני מחבר מטען של פלאפון לחשמל, יש קיטוע קטן שנמשך חצי שניה, כאילו המגבר מפסיק לעבוד ומיד חוזר. וזאת חצי שניה מטרידה ביותר כשהיא חוזרת 3 פעמים בדקה.. מישהו מכיר את הבעיה שציינתי? תודה!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.