אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של creative שמחובר עם כבל COAXL אל המגבר בחיבור המתאים. כאשר אני מבצע בדיקה לרמקולים אני שומע רק מהקדמיים ולא מהסנטר, אחורי והסאב, כנ"ל גם כאשר אני מפעיל סרטי DIVX באמצעות ה CRYSTAL PLAYER שלי אני לא שומע את הסאונד בצורה מלאה. התקנתי CODEC .... תעזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ומחובר אליו ממיר של יס שמתחבר בחיבור קטן ועגול עם פין באמצע לכרטיס מסך וגם המסך פלזמה בחיבור DVI מתחבר לכרטיס מסך ביום שישי הכל עבד טוב ופתאום עכשיו המחשב עולה מראה את המסך של הטעינה של וונידוס עם הקווים שזזים ואחרי זה המסך כותב No Signal נכנסתי בSafe Mode וזה נכנס... אפשר לראות עם הממיר רק כשהמחשב דולק מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קניתי תנגן הזה לפני יומיים וחיברתי הכל חיבורי video לחיבורים בטלויזיה ב avi4 אבל כשאני בא לשים דיסק dvd שיש בו רט hd 720p הוא לא מסכים לקלוט האותו וכתוב לי שהדיסק לא נקרא ניסיתי הגדרות לחבר מאחורה בנגן כבל hdmi לא עזר.אני מיואש מה לעשות כדי שהוא יקרה תדיסקים? הדיסקים הם dvd-r .תודה מראש וחג חנוכה שמח לכולם.מקווה שיש משהו שמבין בזה! זה הנגן שיש לי למה הוא לא קורא ת hd? והאם אפשר לשים לו דברים של divx? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=19046&VariantID=19047 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=336&ProductID=19048&VariantID=19049 זה עוד מידע על הדגם אם אתם צרכים!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה שכל פעם שהוא בא להשמיע סאונד כלשהו הוא עושה מסך כחול לחצי שניה ואז עושה ריסט. מדובר בכרטיס OB שעל לוח אם asus a8n sli למה זה קורה ואיך אפשר לפתור תתקלה?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..