עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omerbar,

אז ככה, יש לי שני רסיברים שונים ומערכת שמורכבת מ2 רמקולים שהם Mission M34i הרסיברים הם כאלה: אחד technics sa ax710 והשני זה yamaha ax 397 עכשיו הבנתי שהטכניקס זה רסיבר גרוע שמיוצר באינדונזיה באיכות מאוד גרועה השתמשתי בו חודש בערך אבל הבעיה שהייתה לי איתו זה שכל פעם שהייתי מגביר את הסאונד מעבר לנקודה מסויימת הוא פשוט היה קופץ ורושם overload והייתי צריך לכבות את הרסיבר ולהדליק מחדש על סאונד יותר נמוך בשביל שלא יקפוץ, חשבתי שזה מהרסיבר ולכן הבאתי את הYamaha ax397 חיברתי אותו הכל טוב ויפה רק שהבעיה הזו קוראת עוד פעם, אני מגביר את הסאונד לא יותר מידי וכבר הוא קופץ ומתכבה ושאני מדליק אותו אחרי קפיצה כזאת הוא רושם check SP wires. עכשיו אני לא יודע איפה נמצאת הבעיה ברמקולים עצמם…

2. Started by .::Void::.,

אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...

3. Started by master17,

כל פעם שהמחשב "חושב" (הנורה האדומה מהבהבת) יש לי רעשים די חזקים שמפריעים מאוד מה יכולה להיות סיבה לכך ואיך אפשר להפתר מרעשים אלה ? (כרטיס קול חדש -קניתי רק אתמול..)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המערכת. הסאונד פתאום הפסיק, וגם ה"טריי" שלו נעלם, למרות שמסומן להופיע בלוח הבקרה של הסאונד. למרות זאת, כל תוכנה שעובדת ישירות עם כרטיס הקול, עבודת בסדר גמור עם סאונד מלא. תוכנת הקינפוג של כרטיס הקול גם עובדת בסדר גמור. זה ככל הנראה בעיה בכל מה שקשור לבקרת הסאונד של כל מה שעובד עם הWINDOWS עצמו. מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

6. היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by master17,

למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  10. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by oshrinuri,

היי, חיברתי את המחשב לטלוויזית LCD 32". (כבל HDMI-DVI). כשעברתי ל-single view לטלוויזיה, ב-720p , כלומר ברזולוציה 1280X720, חלק מהמסך היה קטוע (ה-taskbar והתצוגה לא הייתה מתאימה למסך). ניסיתי לעשות דרך הממשק של לוח הבקרה (Nvidia) תיקון ע"י Overscan Configuration , וסימנתי את Underscan. עכשיו זה מתאים לגודל ה-LCD, אבל הבעיה היא שהרזולוציה קטנה, ועומדת על: 1216X684. האם יש דרך לתקן את הבעיה מבלי לפגום ברזולוציה? תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  12. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Aviv C,

יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by Aviv C,

היום קרתה לי בעיה עם הרמקולים. אח שלי שיחק באיזה משחק שמשמיע קול ופתאום הקול התחיל להיפסק לכמה שניות ולחזור לכמה שניות וכך זה המשיך. סובבתי את הרמקולים וראיתי שהחוט שמחבר אותם לחשמל נשרף (לא הרבה ממנו אלא רק חלק קטן שקרוב לרמקולים). מה הבעיה לדעתכם? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by RayZ,

יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Checker,

שלום לפני שבוע בערך התקנתי ווינדוס 7 והכל בסדר, אבל מאז שהתקנתי אותו אני יכול לשמוע מוזיקה רק מ2 רמקולים מתוך 5 ומהסאב. אני מוסיף תמונות עם הסברים של ההגדרות ואת המפרט של המחשב: רמקולים Logitech X530 5.1 לוח אם Gigabyte P31 DS3L Windows 7 32bit השאר לא רלוונטי... בבדיקות של הרמקולים בהגדרות הכל עובד מצויין ואני יכול לשמוע את הבדיקה בכל הרמקולים אבל ברגע שאני נכנס לתוכנה כמו iTunes מדיה פלייר ואפילו ניסיתי winamp המוזיקה פועלת רק ב2 הרמקולים הקידמיים ומהסאב. התקנתי את הדרייברים המתאימים, הנה תמונות: המצב בiTunes: הגדרות: התוכנה של הדרייבר: תודה!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  18. יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by udi,

יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. היי, יש לי רמקולים teac X-20... עכשיו הבעיה היא כזאת.. יש לי את הרמקולים כמעט שנה ולפני כמה זמן התחיל להיות בעיות... אני מפעיל מוזיקה ושומעים רק מהבס ומרמקול ימין... בשביל שישמעו מרמקול שמאל אני צריך לכבות ולהדילק מהר את הרמקולים כמה פעמים ואז הוא פועל.. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by Amnonyo,

יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. Started by אוריפ,

היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.