אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה כיום יש לי ATP3 ואני רציתי לדעת העם יש משהו יותר איכותי מבחינת סאונד אבל מבחינה משמעותית כי אני מחפש מקסימום איכות ולא חשוב לי יציאות או כניסות העיקר איכות והעם כיום בכלל רמקולים ששומעים הבדל משמעותי מבחינת סאונד ממה שיש לי
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור בתקציב 200-300 ש"ח, ישמשו אותי לנגן iRiver H10 שהאוזניות סטוק כבר שהגיעו איתו כבר עוד רגע נקרעות באיזור הפלאג. הן שירתו אותי כראוי ואני מחפש אוזניות שלא יירדו ברמה מהסנהייזר שהגיעו עם הנגן. כמו שאמרתי אני רוצה אוזניות קטנות, אבל שלא יהיו מהסגנון הפולשני (כמו הסנהייזר CX), למרות שהן מצוינות ואוטמות ברמות מטורפות. יש סיכוי קל שאבא של חבר יביא לי אותן מאמריקה, העניין הוא שאני צריך תשובה מהירה והחלטית אם אני רוצה שזה יקרה. תודה רבה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חשבתי על זה http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm יש משהו אחר שאתם מציעים ? ואיך הרמקולים האלה? הרמקולים ל משחקים מוזיקה סרטים הכול !!! ויש לי כרטיס קול של הלוח ABIT AN7 זה מספיק נכון ? או שאני צריך כרטיס קול חדש ! זה 6 ערוצים
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים הסנטר שלי משום מה לא מתפקד. אני יודע שהוא עובד פיזית (הרמקול עצמו, הכבל וכו) מכיוון שכאשר אני משחק ב PS3 הוא משמיע את הצלילים שמשודרים אליו (הדיבור במשחק), אך רק כאשר אני משדר סאונד מה HTPC משום מה רק שני הקידמיים עובדים ללא הסנטר. ניסיתי להסיר ולהתקין את ה SHARK CODEC PACK ואת הדרייבר של הכרטיס קול, ללא הועיל. זוהי החומרה איתה אני רץ: כרטיס קול בלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3436#ov שמחובר מהיציאה האופטית לרסיבר Yamaha RX-V863. שוב, זה 99.9 אחוז הגדרות ב HTPC מכיוון שבחיבור לקונסולה הכל עובד שפיר. רעיונות אפא ומה לבדוק שלא בדקתי עדיין?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ממיקסר ישר למחשב לפ-טופ אבל לכרטיס קול של הלפ-טופ אין כניסות RCA. מישהו מכיר מתאם ודרייבר שיכולים לעשות את העבודה מכבל RCA לUSB?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אח שלי קנה לי בחו"ל אוזניות סוני mdr g74sl והחוט שבא איתם במקור מאוד קצר, הן מגיעות עם מאריך אבל יש איתו בעיה כשחיברתי לכרטיס קול או לרמקולים (שמחוברים לכרטיס קול) שומעים רק בצד שמאל אם מחברים עם המאריך. (יש חוט רק בצד שמאל) יש לכם הצעות? :\
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה הזאת בפורום המתאים... דוד שלי קנה פלזמה רמקולים רסיבר הכל יותר מ13k עכשיו ביגלל שהוא התלהב ממש (שלא נדבר על הקיר גבס שהוא עשה והכל ממש בתוך הקיר ממש ממש יפה הוא עשה שם) עכשיו הוא רוצה להתנתק ויאס ולשים צלחת לווין אין לי מושג מה מי מו ואיך זה הולך הוא רוצה מארז שיהיה ממש יפה למרות שמצאנו מלא אבל הבעיה שלי בעצם היא יש לו מחשב אינטל 1.6 גיפורס 2 וזיכרון 256 האם הוא יוכל להכניס את זה למארז HTPC.? האם המערכת הזאתי תספק אותו לצפיה בסרטים בילבד? (לא משחקים רק מערכת הפעלה וסרטים) אני צריך קצת פרטים על הנושא הזה של מערכות HTPC תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני רמקולים וסאב אקטיבי למחשב תמליצו לי בבקשה על רמקולים בתקציב של עד 400 שקל... אם אפשר בכלל בתקציב כזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רגילים, אפשר לעשות אחד באס ואת השני טוויטר? איזה חלקים\רכיבים (חוץ מהרמקולים) אני צריך? יש מדריך איפושהו?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מוביליות וקלות לאיכסון, חשבתי על אוזניות כפתור אבל אני צריך שהן יתפסו חזק לראש כי אני מתכוון לרוץ איתן. לא יודע אם זה משנה, אבל אני שומע בעיקר מטאל, קצת רוק, ויש לי iaudio x5l. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש דגם מסוים שראיתי מה דעתכם עליו? Asus VULCANAN תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין full HD ל HD READY אני רוצה לקנות מסך בעל שתי כניסות HDMI אבל הוא לא FULL HD . מה החסרון פה? האם שווה להשקיע כמה מאות שקלים נוספים עבור full hd ? מדובר במסך LCD TV MAGBF26 תודה מראש חברים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום..מכיוון שאני בצבא יוצא לי לשמוע די מעט מוזיקה,לכן החלטתי לקנות נגן MP3. אחרי שעברתי והשוויתי בין מספר נגנים נותרתי מבולבל,בעיקר בגלל חוסר היכרות עם המכשיר שמונע ממני להעריך תכונות מסויימות בו. לכן פניתי אליכם בבקשת עזרה.... בכל אופן הדרישות שלי מהמכשיר הן כדלקמן: -קיבולת כמה שיותר גבוהה (עד 20 ג'יגה) -אורך חיי בטריה ארוך ו/או מכשיר שצורך מעט כוח. (אם יש מטען כחלק מהעסקה תגידו לי) -נוחות יחסית לתפעול (כפתורים ברורים,קלות יחסית לניווט בין הספריות) -ממשק העלאה נוח (עדיף שיכלול תמיכה בUSB2.0...) -עדיפות לדגם קשיח יותר שלא יתפרק מכל נגיעה או דפיקה -אפשרות שימוש במכשיר גם ככונן לכל דבר+תמיכת ממשק בדבר. -מחיר כמה שיותר ריאלי (אין בעיה כספית,אך חבל לשפוך כסף לריק) לא מעניין …
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-