עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by galr52,

שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  3. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ross,

יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by curdi1,

תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום, אני מבקש המלצה על כרטיס טלוויזיה שיעבוד ב-100% עם Windows 7. ראיתי כל מיני כרטיסים מומלצים באופן כללי, אבל על אף אחד מהם לא הבנתי האם יש תמיכה מלאה ב-7, או עובד בתנאים מסויימים. ספציפית מצא חן בעיני הכרטיס Gigabyte Gigabyte GT-P8000 (כי יש לו גם יכולת לקלוט את השידורים הדיגיטליים, בנוסף לחיבור לממיר) - מישהו יודע האם הוא תומך ב-Windows 7 (ראיתי שיש דרייברים באתר ל-7), והאם התוכנה שלו תומכת ב-7? http://www.gigabyte-usa.com/Products/TVCard/Products_Spec.aspx?ProductID=2757 בתודה מראש, רון.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אוזניות כפתור אף פעם לא התאימו למבנה האוזניים שלי ולכן מעולם לא יכלתי להשתמש בהם. לאחרונה יש לי צורך מתגבר בנגן מוסיקה נייד ואני מחפש פיתרון לבעיה. האם יש כאלו מתאמים והיכן ניתן להשיג אותם ?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

בעבר קניתי אוזניות טובות של AKG, הסאונד פצצה, אבל לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת כבר לא עבדה לי. שמתי אותן בצד. קניתי עוד אוזניות של סיינזר CX500 כדי להמשיך לשמוע, עוד פעם לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת נשמעת חלשה מהשנייה. משכת/הפלת או אנערף האוזנייה צריכה להידפק. למה?! ניסיתי לשמור עליהם כמה שאפשר אבל כמה אפשר? מה אפשר לעשות בעניין? מישהו מכיר חנות שאפשר לתקן בהן אוזניות בזול כי אחריות אין לי.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.

11. כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by zion789,

שלום קיימים ברשותי היום רמקולים 2.1 של אלטק לנסינג שנמצאים אצלי קרוב ל5 שנים ורציתי להשתדרג מבחינת סאונד לסרטים,אני רוצה שכל החדר של יהיה מרושת ברמקולים סטלייטים סנטר וסאב או אם בדרך אחרת כל שהי החדר הוא בערך 14 מ"ר ורציתי מערכת שלא רק שתהיה חזקה ! אלא גם תהיה איכותית ואני אוכל לחבר אותה ולפזר אותה בכל מקום בחדר ,תקציב : עד 2000 אם צריך יותר וזה שווה את ההשקעה אשים חשוב לי מאוד לשמוע את האפקטים באס וכדומה שהצלילים יהיהו נקיים וחדים תודה

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום. אחרי חפירות ארוכות ברשת מצאתי דגם שאני מעוניין לקנות ב א ר ץ. אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות.מביקורות שראיתי בכמה אתרי מוזיקה ונגנים המחיר שלה אמור להיות 400 שקל.אבל אין שום חנות שמוכרת אותה ויש יבואן יחיד שניתן ליצור איתו קשר רק דרך סוכן במייל. מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל בארץ?? אם כן איפה ואם זה מקום אמין תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Morphine,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט אם לחבר לו מערכת סטריאו או סט רמקולים. המחשב יהיה עם כרטיס קול איכותי, ואני כמעט תמיד עובד עם אוזניות שאותן אני אחבר למערכת או לרמקולים. השימוש הוא לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים, לא עריכה מוזיקלית או משהו כזה. לרוב מערכת זה יותר יקר וגם יותר גדול, אבל האם זה מה שמתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Monopoly,

יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 9400 , מערכת Win7 ומסך טלויזיה דק SAMSUNG 37 אני משתמש ברמקולים של הטלויזיה. אין רמקולים חיצוניים רכשתי כבל DVI-HDMI וכמובן הנחתי שהכניסת טלויזיה תחפש את האודיו מהכבל HDMI אך ברור לי שאין לכרטיס מסך יציאת קול ושDVI מעביר רק תמונה ניסיתי לחבר את האודיו לטלויזיה בכל חיבור IN (גם RCA וגם PA) בתקווה שיהיה לו תיעדוף על הHDMI. כמו כן ניסיתי את כל כניסות הHDMI וגם חיפשתי שליטה בתפריטי הטלויזיה אך עדיין לא הצלחתי לגרום לסאונד לעבוד לאחר חיפוש ממושך בפורומים הפיתרון הכי קרוב שמצאתי הוא איזשהו עדכון לדרייבר של NVIDIA שבמבצע מספר שינויים ברישום אשר מנטרלים את הכבל מחיפוש אודיו וכתוצאה מכך גורמים לטלויזיה לחפש אודיו ממקור אחר, …

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by D.r Bit,

תשמעו אנשים אני עד עכשיו בהלם טוטאלי ...פשוט לא יאמן מה מוד של בלו טאק מסוגל לעשות לאוזניות של 180 שקל האוזניה השתנתה פלאים הסאונד פשוט מחרמן לעומת הסאונד המקורי והמקור שמע הוא נגן סיני צריך לשמוע אותם על אייפוד ומוזיקה באיכות טובה הבאס נהיה באמת באס הדוק עם עומק כשצריך ונותן בראש ! ולא מרוח ולא הייתה מבין מאיפה הוא בא בכלל אחד הדברים המועילים והטובים שעשיתי לאוזניה ... פשוט פצצתי בפלסטלינה הזואתי את כול החיפוי הפנימי של האוזניה ... והורדתי את האטימה מהרמקול היה שם סוג של נייר ככה שאלמנט מנגן ישירות לחלל האוזניה שעכשיו אטומה רצח ! :'( האוזניות נשמעות עכשיו סוף הדרך אבל אני מרגיש שהנגן עכשיו קצת חלש בשבילי ! נו טוב אני סתם מתלהב ;D ;D :anim-jjd: :an…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by Delvadar,

יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  20. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by EagleXDR,

היי, לאחרונה רכשתי מדפים חדשים - וגילית שאין לי יותר מקום לשים את המערכת סטריאו, שעד היום השתמשתי בה בתור רמקולים למחשב. משהו בן כמה שנים של LG, אבל דווקא שומעים בו לא רע. בכל מקרה, החלטתי להחליף אותה מבחינת מקום, ואני נתון להתלבטות. מצד אחד, אני שומע המון מוזיקה (יש לי ספרייה של 80 ג'יגה בערך - בעיקר רוק לסוגיו השונים), וחוץ מזה במחשב אני לא עושה יותר מדי. (כמובן שיש סרטי HD ותכניות, אבל זה לא השימוש העיקרי). מצד שני, יש לי אקסבוקס 360, שלא הייתי מתנגד לחבר לו מערכת רמקולים נחמדה של 5.1, אבל אני חושש שבתקציב כל מה שיכנס זה הX-540 של לוג'יטיק (אלא אם כן אני לא מעודכן), ואין להם חיבור אופטי (אופטי, נכון?). התקציב שלי הוא בסביבות ה800 מקסימום (ואם יש משהו זול יותר, זה יהיה …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by asafb,

שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים