אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
טוב השאלה שלי די מתקשרת לשאלה פה של UDI: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314266.0 פשוט רציתי לפרט קצת מנקודת מבט שלי: קניתי את הרמקולים לפני 3 שבועות ככה,ומהרמקולים הקדמיים שומעים מצויין וסה"כ מהצד הקדמי של המערכת(2 רמקולים+סנטר+סאב) אני אכן נהנה מאוד.אבל הבעיה היא עם הרמקולים האחוריים: המערכת מהיותה 5.1 אמורה לתת סראונד ואכן יש סאונד שיוצא מהרמקולים האחוריים(גם בניגון סטריאו,כלומר הכרטיס קול מבצע פיצול 2 ערוצים ל5)אבל הסאונד הוא מאוד מאוד חלש ובקושי נשמע. מאז שקיבלתי את הרמקולים סיימתי 3 משחקים חדשים:ביושוק COD4 וקרייסיס,כאשר ביושוק וCOD4 מוגדרים ל5.1(בקרייסיס לא היה איפה להגדיר פשוט) ושום חלק במהלך שני המשחקים האלה לא גרם לי להסתובב אחורה או אפילו להר…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את H10 5G לפני כמה ימים אבל הבעיה שלי היא שהווינדוס לא מזהה את הנגן ולכן אני לא יכול להוריד אליו שירים ואני לא יודע מה לעשות הוא בא עם תוכנת MP10 אבל אין לי מה לעשות עם זה כי המחשב לא מזהה ולא מתקין את הנגן הוא אמור לזהות לי אותו כסוג של הארד דיסק אבל זה לא קורה מה עלי לעשות?(יש לי WIN XP) עזרו לי בבקשה. תודה מראש. מאור
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני מקליט שיעורים בחיבור line in ממגבר למיני דיסק הבעיה היא שהוא מחלק לי את ההקלטה לחתיכות של משהוא כמו 500 קטעים לשיעור . איך אני מבטל את זה כי כבר ניסתי ולא מצאתי עדיין פיתרון !? הדגם הוא MZ-NHF800
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי Microlab Solo 7c לפני כ-20 ימים. היום שמתי לב שהרמקול הימני עושה זמזום מעצבן. זה כנראה קרה בכמה ימים האחרונים, לא נראה לי שהוא הגיע ככה. השמאלי עדיין בסדר. נראה לי שזה מגיע מאחד הוופרים. אני בקושי עשיתי שימוש ברמקולים, אני לא ממש נמצא בבית בשבועיים האחרונים. וגם כשאני פה, אני לא מעמיס על הרמקולים כדי לא להפריע לשכנים. ממש מעצבן... עריכה: שמתי לב לזה כששיניתי את הווליום מערכת של חלונות 8 (הצלצלול שיש כל פעם שמשנים את הסליידר, נקרא Asterisk)
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי תמכשיר upxus Dvp-608... יש כמה סרטים שאני שומע קול אבל אין תמונה, האם הבעיה היא בקידוד או שיש עוד משהו? והאם קיים firmware אליו, הוא שעוד לא יצא?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פתאום אני מחבר את האוזניות וממשיכים לשמוע דרך הרמקולים. החיבור בסדר, האוזניות בסדר. כשאני עושה בדיקה בדרייבר של הכרטיס קול, שומעים צליל בשמאל ואז צליל בימין(ע"פ הבדיקה - שמאל\ימין). אבל שומעים רק את הבדיקה, לא שומעים שירים לא מוזיקה פשוט שום דבר, כאילו האוזניות מתות. מה זה הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-