אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 9400 , מערכת Win7 ומסך טלויזיה דק SAMSUNG 37 אני משתמש ברמקולים של הטלויזיה. אין רמקולים חיצוניים רכשתי כבל DVI-HDMI וכמובן הנחתי שהכניסת טלויזיה תחפש את האודיו מהכבל HDMI אך ברור לי שאין לכרטיס מסך יציאת קול ושDVI מעביר רק תמונה ניסיתי לחבר את האודיו לטלויזיה בכל חיבור IN (גם RCA וגם PA) בתקווה שיהיה לו תיעדוף על הHDMI. כמו כן ניסיתי את כל כניסות הHDMI וגם חיפשתי שליטה בתפריטי הטלויזיה אך עדיין לא הצלחתי לגרום לסאונד לעבוד לאחר חיפוש ממושך בפורומים הפיתרון הכי קרוב שמצאתי הוא איזשהו עדכון לדרייבר של NVIDIA שבמבצע מספר שינויים ברישום אשר מנטרלים את הכבל מחיפוש אודיו וכתוצאה מכך גורמים לטלויזיה לחפש אודיו ממקור אחר, …
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תשמעו אנשים אני עד עכשיו בהלם טוטאלי ...פשוט לא יאמן מה מוד של בלו טאק מסוגל לעשות לאוזניות של 180 שקל האוזניה השתנתה פלאים הסאונד פשוט מחרמן לעומת הסאונד המקורי והמקור שמע הוא נגן סיני צריך לשמוע אותם על אייפוד ומוזיקה באיכות טובה הבאס נהיה באמת באס הדוק עם עומק כשצריך ונותן בראש ! ולא מרוח ולא הייתה מבין מאיפה הוא בא בכלל אחד הדברים המועילים והטובים שעשיתי לאוזניה ... פשוט פצצתי בפלסטלינה הזואתי את כול החיפוי הפנימי של האוזניה ... והורדתי את האטימה מהרמקול היה שם סוג של נייר ככה שאלמנט מנגן ישירות לחלל האוזניה שעכשיו אטומה רצח ! :'( האוזניות נשמעות עכשיו סוף הדרך אבל אני מרגיש שהנגן עכשיו קצת חלש בשבילי ! נו טוב אני סתם מתלהב ;D ;D :anim-jjd: :an…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי מדפים חדשים - וגילית שאין לי יותר מקום לשים את המערכת סטריאו, שעד היום השתמשתי בה בתור רמקולים למחשב. משהו בן כמה שנים של LG, אבל דווקא שומעים בו לא רע. בכל מקרה, החלטתי להחליף אותה מבחינת מקום, ואני נתון להתלבטות. מצד אחד, אני שומע המון מוזיקה (יש לי ספרייה של 80 ג'יגה בערך - בעיקר רוק לסוגיו השונים), וחוץ מזה במחשב אני לא עושה יותר מדי. (כמובן שיש סרטי HD ותכניות, אבל זה לא השימוש העיקרי). מצד שני, יש לי אקסבוקס 360, שלא הייתי מתנגד לחבר לו מערכת רמקולים נחמדה של 5.1, אבל אני חושש שבתקציב כל מה שיכנס זה הX-540 של לוג'יטיק (אלא אם כן אני לא מעודכן), ואין להם חיבור אופטי (אופטי, נכון?). התקציב שלי הוא בסביבות ה800 מקסימום (ואם יש משהו זול יותר, זה יהיה …
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
נפל לידי מקלט אינפרא (USB) של SigmaTel http://sunsway.com.hk/products/usb-irda-1.html אני רוצה להשתמש בשלט של איזה די וי די ששבק חיים כדי לשלוט במדיה סנטר... ראיתי שיש תוכנה בשם eICE ו-EvenGhost אבל לא הצלחתי להשתמש במקלט שלי איתן. מישהו מכיר על דרך?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי ביקורת עליהם http://tinyurl.com/y9f3a6u בלי כול קשר שמעתי אותם אצל דוד שלי שרכש אותם אשתקד והם נשמעים מעולה!. ממליץ. סאונד מעולה בהחלט ושווים את הכסף.
-
- 0 תגובות
- 10.7k צפיות
-