אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחי הקטן ( הוא לא כך כך קטן הוא כבר חמור גדול..) קנה את x-530 של לוגיטק. בין החדר שלי לשלו יש קיר גבס והסאב שלו הורג אותי. איך אני יכול להשתיק את הסאב? אני ממש אומלל
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה, את הSamsung la32b450 . אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב. ורציתי לשאול איזה חיבור יהיה יותר איכותי וכמה הבדל באיכות שאני ארגיש בצפייה בסרטי HD. החיבורים הם DVI->HDMI, והחיבור השני הוא VIVO -> Component {חיבור מיוחד שמגיע עם כרטיס המסך [nVidia 8800gt]}. הבנתי שהבעיה עם החיבור הראשון {של הDVI} הוא שבמקורHDMI מעביר שמע, וDVI לא, לכן רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פתרון, ואם חיבור שמע על סיבים אופטיים/חיבור בננה מקבל עדיפות מאות השמע המובנה בHDMI. נ.ב. בנוסף יש בטלוויזיה חיבור של VGA, כמה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל VGA יהיה איכותי? בתודה מראש על העזרה, שניר =]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
צריך רמקולים למחשב חדש(מחובר לטלוויזית lcd ב-hdmi) בעיקר למשחקים וסרטים, תקציב:בסביבות שני הרמקולים הראשונים. הרמקולים למטה טובים ? והאם האחרון שווה את הסכום ? סט רמקולים Logitech X-530 5.1, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=201 סט רמקולים Logitech X-540 5.1, יחידות 1 ₪794 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=202 סט רמקולים Logitech G51 Surround Sound Speaker 5.1, יחידות 1 ₪1090 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=842
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות... בקיצר אילו חברות ממומלצות...??.. וחוות דעת על Divoom... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על כרטיס טלוויזיה שיעבוד ב-100% עם Windows 7. ראיתי כל מיני כרטיסים מומלצים באופן כללי, אבל על אף אחד מהם לא הבנתי האם יש תמיכה מלאה ב-7, או עובד בתנאים מסויימים. ספציפית מצא חן בעיני הכרטיס Gigabyte Gigabyte GT-P8000 (כי יש לו גם יכולת לקלוט את השידורים הדיגיטליים, בנוסף לחיבור לממיר) - מישהו יודע האם הוא תומך ב-Windows 7 (ראיתי שיש דרייברים באתר ל-7), והאם התוכנה שלו תומכת ב-7? http://www.gigabyte-usa.com/Products/TVCard/Products_Spec.aspx?ProductID=2757 בתודה מראש, רון.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים לגימינג עד בין 300-500 שקל של 2.1 שמעו אני צריך אץ התמורה הכי טובה שאני יוכל לקבל למחיר הזה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. אחרי חפירות ארוכות ברשת מצאתי דגם שאני מעוניין לקנות ב א ר ץ. אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות.מביקורות שראיתי בכמה אתרי מוזיקה ונגנים המחיר שלה אמור להיות 400 שקל.אבל אין שום חנות שמוכרת אותה ויש יבואן יחיד שניתן ליצור איתו קשר רק דרך סוכן במייל. מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל בארץ?? אם כן איפה ואם זה מקום אמין תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-