עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by lmlm,

שלום, אני צריך המלצה לנגן ב600 נפח 512-256 MB שאיכות השמע תהיה טובה ותהיה לו אפשרות הקלטה ושתהיה נקיה לגמרי.. תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  3. רמקולים 6X9: JBL T595 LIMITED http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=481&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רדיו דיסק+DVD: PIONEER AVHP 5050 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1579&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 איך לא :], סאב של CERWIN VEGA, ה-STROKER PRO: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1622&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 טוויטרים: JBL GTO17T http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1199&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רמקולים 6.5 : JBL P6552 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני מתלבט בין Logitech X210 \ Logitech LS21 אוזניות :AKG K512 \ AKG K412P אני צריך את התשובה עד 3 כי אז אני קונה.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by RiseAgainst,

אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. מצטער לפתוח עוד ת'רד אבל מה דעתכם על המערכת הבאה (אני יודע שפירלס חרא אבל תסתכלו על המחיר) : סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי של חברת PEERLESS עם יחידות קירור BPP Bullet Phase Plug מסופק עם ספייקים מוזהבים ומחברי זהב רחבים באופן מיוחד להעברת מקסימום אינפורמציה כמו כן חיבור כפול - Bi-Wiring רמקולים רצפתיים מתוכננים ע"י מהנדסים של חברת Peerless הרמקולים בנויים בשיטת Bass-Reflex המאפשרת קבלת בס עמוק ודינמי במיוחד . הממברנות של יחידות הוופרים עשויות מפוליפרופילן- החומר המצטיין בהעברת צליל נקי ורך אשר עמיד לאורך שנים רבות . בנוסף לכך הוופרים מצוידים ביחידות ה- Bullet Phase Plug ( יחידת קירור הנמצאת במרכז הוופר). מפרט טכני: זוג רמקולים קדמיים דגם PR-86 1x8 woofer Bullet Phase Pl…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  8. יש עכשיו מיקרופון :Muller M007 Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=7883 שלא הכי שומעים בו טוב ויש בוא טיפה רעשים בסקייפ.. עכשיו חשבתי להחליפו למשהו יותר איכותי Philips Clip-on Microphone LFH9173/00 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13776 האם יהיה שיפור? הוא אמור להיות יותר טוב לא? (בכל זאת פיליפס שזה שם ולא מוצר מדבקה כמו מולר..) מישהו התנסה בפיליפס?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני שומע באוזניות החדשות שלי ...בהליכה ...הבעיה שכל המוזיקות שלי הם מדיסקים מקוריים ...ובמקרה של אוזניות כאלה מרגישים את האבדל ...של MP3 לכן אני ממיר את הדסקים שלי ל WAV ....החיסרון פה ש נגן מבוסס HD כגון IRIVER ...טוחן את ה HD ...והסוללה נגמרת מאוד מהר. יש נגן אחר שמאפשר לשמוע מוזיקה בצורה של LOSSLESS בנוסף ל IPOD ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by unfair,

שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by faza,

אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים. יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים) צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B) אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום הייתי רוצה לקבל המלצה על רמקולים בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר לעסק קטן ... תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Tal Israeli,

שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eladbu,

מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה: HD485 HD555 HD595 חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile: אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by edwood,

שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  20. קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  21. ברשותי X-FI ELITPRO ויש לי דרייברים מעודכנים, אבל, אני לא מוצא את הדרייבר לקופסה החיצונית הזאת שמגיעה עם כרטיס הקול- כך שאני לא יכול להשתמש בה כלל חוץ מלהגביר ולהנמיך. והבקשה שלי... די ברורה (לא?!), מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הספציפי הזה?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  22. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

23. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by ilyadd,

אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי. המצב הוא כזה: קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף). בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המע…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.