עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by galr52,

שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. ערב טוב לכולם! היום עשיתי שדרוג למחשב, עברתי מויסטה ל-7. ובנוסף לכך, עברתי מ-32 ל-64 ביט. עכשיו ניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים (עם ספק בלב שזה יעבוד), לא עזר. התחלתי לחפש דרייברים ל-W7 ו-64 ביט, ומצאתי Windows Media Center Kit שמתאים ל-W7 עם 64 ביט. אחריי ההתקנה, עדיין לא עובד. השלט שולח אותו אבל רואים שאין שום תגובה כלשהי. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה. בתודה מראש לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by n_aviv1,

כשאני מחבר אותו בHDMI (שהגיע עם הממיר) האיכות בתכני הHD מעולה אבל בכל שאר הערוצים הרגילים רואים פחות טוב. כן זה ידוע שHDMI לא מתמחה בשידורי SD. התמונה גרעינית ומטושטשת, נראה כאילו יש יותר מדי צבע (פרצופים למשל נראים ממש אדומים-ורודים) וזה נראה גם קצת כאילו זה שידור שמיועד למשקפי 3D סטריאוסקופיות (נו האלה עם האדום והכחול). כל זה היה ידוע לי מראש אז דאגתי לחבר אותו גם בקומפוננט ככה שאני אוכל להנות משידורי SD וכשמידי פעם יש איזה סרט מעניין בHD או משהו אני מחליף בטלויזיה את האינפוט ועובר לHDMI. עם הקומפוננט זה שונה, יש תוכניות וערוצים באיכות טובה יחסית כמו רוב התוכניות בערוץ 22 או 10 ויש תוכניות או ערוצים שהם סבירים ומטה כמו ערוץ 11. ואז במקרים בהם האיכות הייתה טובה בממיר ה…

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by מכבי חיפה,

קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. Started by yotamavi,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by kawaii,

heya folks, been a while! now, i need to find an amp. 1 amp. to power 1 pair of speakers. with 1 input(computer). how hard can that get? oh yes, and make it SMALL. as in, tiny. or at least, not huge. and, here's the kicker....cheap! is that even possible? now, the speakers it would be powering would be a pair of 80's Sony floor speakers( made in Germany, yeah). on the back it stands 8ohm, and then "power handling capacity: nominal :55W music 90W" i would assume that's the power requirements? 90W? so, help me find something suitable. oh, right.. price. well..hopefully around 500shekels. or if you're really nice, 1000 Swedish crowns, as i live here. cheers !

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by ^pb^,

בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום אני צריך לקנות רמקולים לסלון גדול.. בערך 10 מ"ר. רק לצרכי מוזיקה כאשר המקור הוא אייפוד או דיסקמן. יש כבר הכנה לרמקולים בפינות הסלון (כבלים), רק צריך לבחור את הרמקולים. מכיוון שמדובר על שטח גדול יחסית, נראה לי שיהיה הכי טוב לקנות מערכת של 4 רמקולים. תודה..

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by n_aviv1,

סוף סוף יש לי מספיק כסף כדי לקנות אותם אבל אז חשבתי לעצמי, החדר שלי הוא לא אולם קולנוע, הוא כולה חדר, הוא מספיק גדול לרמקולים? האם החדר שלי מתאים למטרה נעלה זו? (לא זו לא שאלה רטורית אני באמת לא יודע, יכול להיות שלא שווה לי לקנות אותם אפילו שאני ממש רוצה!) החדר הוא ככה: 3.70 אורך ו2.80 רוחב. אני לא ממש בטוח מה מהנתונים חשובים אז אני אשפוך הכל. יש לו 2 קירות חיצוניים עם חלון על כל אחד מהם (החדר הוא כאילו בפינה של הבית). צמוד לקיר התחתון בחדר יהיה שולחן מחשב שאין לי מושג מה המידות שלו יהיו ושמה אני מתכנן לשים את הסנטר (איפה עדיף מתחת למסך [כאילו לפניו, מולו, המסך לא ייעמוד עליו תהיו רציניים קצת] או מוברג לקיר, מעל המסך?) 2 הקידמיים יהיו מוברגים לקיר/ מונחים על השולחן (גם מה…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  12. Started by Hayabusa,

השימושים הם למוזיקה והרבה. http://tms.co.il/product/3495 http://tms.co.il/product/5594 http://tms.co.il/product/5885 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7540&perur=2&t=9&c=199 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8550 או כול דגם אחר בתחום של עד 550 שקל ושנמכר בחנות בנתניה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. חבר'ה, האחיין שלי עשה לי את זה: http://i49.tinypic.com/2dl105c.jpg יש לזה פתרון? מקווה מאוד שכן... -תודה! כמו כן, איפה ניתן להשיג טוויטרים חדשים לרמקולים מבית KEF סדרה C-40 (או לפחות משהו איכותי לא פחות). הטוויטרים שנמצאים כרגע, התייבשו.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by zion789,

שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מהם הרמקולים הזולים הכי איכותיים שאפשר לקנות היום ? מצאתי את אלה ב300ש"ח באופיס דיפו http://www.divoom.com.br/revo-3.asp מבחינת נתונים הם הכי טובים, הרמקולים והסאב מעץ, ויש שלט אלחוטי ותצוגה גרפית. מישהו שמע אותם פעם ? ללכת על זה ? המחיר ממש טוב לאיך שזה נראה נגדם יש את הAltec Lansing VS2421 שיש באותו מחיר של 300 ש"ח אבל קראתי שיש להם בעיות של רעשי רקע... ואם להשוות את הדגם החדש (המשולשים האלה) של ALTEC ל DIVOOM, הם ממש חלשים. מה אתם אומריןם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, 1) מה האורך של הכבל שבא עם כל רמקול? 2) הוא יכול להתנתק מהרמקול? (חיבור רמקולים רגיל?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by חובב,

האם הסט 5 רמקולים של פירלס מג'יק 5 זה טוב לחדר אם בכלל שווה ללכת על סט כזה...?? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by Tavor999,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LOL,

לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by xsoft7,

אהלן חברה, יש בפניי שאלה ואשמח אם תעזרו: קניתי לא מזמן את ה xtreamer [נהנה ממנו מאוד] ועכשיו מה שאני צריך זה מערכת סראונד. המטרה שלי כמובן לחסוך בעלויות אך יחד עם זאת לקבל איכות סאונד טובה. אין לי מגבר לכן ראיתי מערכת מסוג: logitech z5500 - האם היא מתאימה לחיבור הxtreamer? הנה החיבורים של הסראונד: Digital optical for DVD or CD players, PlayStation®2, Xbox®** Digital coaxial for DVD or CD players or PC sound cards (requires coaxial cable, sold separately) 6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 2, 4, or 6 channel PC sound cards OR 6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 3 stereo analog mini audio sources, like CD and DVD players, Playstation 2, Xbox, or …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים