אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם: Altec Lansing VS2621 או Logitech X230 או Logitech Z323 אם יש לכם הצעות טובות יותר בדגמי 2.1 אשמח אם תביאו לי.... (אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים!!!)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם, המטרה - מוזיקה בעיקר.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בכבל 150 ש"ח עלה לי מקווה שלא עבדו עליי חיברתי אותו מהמסחב למסך ולא יודע לא רואים טוב, חלק כמו הכבל הרגיל (VGA-VGA) LCD: Samsung LA32A450 מסך מחשב: DELL 2007WFP הכרטיס מסך שלי ATI Radeon X1900 Series מחובר בCLONE
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקולים למחשב,התקציב נע בין 700-800 השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים. מה דעתכם על MICROLAB X23?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת חדשה לבית לתחילת השנה החדשה (וגם המערכת הישנה בת 7 שנים). אני צריך מגבר ורמקולים עד 4500 והאמת שחשוב לי יותר לשמוע מוזיקה מאשר לסרטים. אני מתלבט אם לקנות מגבר של Harman kardon AVR255 ולהוסיף לו שני רמקולים אכותים, ובעתיד להוסיף עוד רמקולים. ממש צריך עזרה כי אני ממש לא יודע מה עדיף :-\
-
- 27 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! היום עשיתי שדרוג למחשב, עברתי מויסטה ל-7. ובנוסף לכך, עברתי מ-32 ל-64 ביט. עכשיו ניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים (עם ספק בלב שזה יעבוד), לא עזר. התחלתי לחפש דרייברים ל-W7 ו-64 ביט, ומצאתי Windows Media Center Kit שמתאים ל-W7 עם 64 ביט. אחריי ההתקנה, עדיין לא עובד. השלט שולח אותו אבל רואים שאין שום תגובה כלשהי. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ה, האחיין שלי עשה לי את זה: http://i49.tinypic.com/2dl105c.jpg יש לזה פתרון? מקווה מאוד שכן... -תודה! כמו כן, איפה ניתן להשיג טוויטרים חדשים לרמקולים מבית KEF סדרה C-40 (או לפחות משהו איכותי לא פחות). הטוויטרים שנמצאים כרגע, התייבשו.
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-