עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idanarieli,

חריגה אולי ב50 שקל לא יותר מזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yonir,

יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 47,

אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BONO,

קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by דובי770,

מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Spirit Crusher,

יש איזה שהו נגן של 20GB שיתמוך בזמן הקרוב בעברית? ועזבו תעדכונים המפגרים שיש לאייריבר משהו שגם כשאתה מחפש בתיקיות אתה רואה תשמות של השירים ולא רק אחרי שאתה מפעיל תשיר כי מה זה נותן לך..אתה גם ככה מזהה את השיר אני מתכוון עברית רשמית תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by maor5,

שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by massinvallus,

אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dazrok,

שלום לכולם, אני חדש בעניין האוזניות הפתוחות והייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על 2 האוזניות SR80E ו SR60E. שמעתי את ה 80 אבל לא את ה 60, מאוד אהבתי את ההדיוק שלהם והסאונד הפתוח, אני לא כל כך אוהב באס אז לא מפריע לי שהוא קצת חלש אצלם. השאלה אם מקבלים תוצאה דומה ב 60? או שיש שינוי מהותי בין השניים. האם אחד מהדגמים יותר מומלץ מהשני? אם כן מדוע? כמו כן אנ אציין שאני שומע מוסיקה בעיקר דרך נגן ה ipod classic הוותיק שלי וקצת ע"י המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Dimka,

שלום כולם, מחפש רסיבר לזוג רצפתיים (סטריאו) של 140W (כנראה שלא הולך להשתמש בעתיד 5.1 אז לא חשוב לי ברכישה זו). חיפשתי בעיר שלי ומצאתי רק 3 רסיברים ואלה הדגמים: Denon AVR-1509 (ראיתי שיש לו כניסת מתח 220v שזה נחמד) http://www.crazyedi.co.il/products/130540 Denon AVR-390 (שזה רסיבר שמגיע עם סט רמקולים + הוא יחסית דק) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8657 Kenwood KRF-V5300D http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5300D/ השאלה מה עדיף בהנחה שאני יכול לרכוש את כולם באותו מחיר, כי אין לי אפשרות לשמוע אותם עובדים. שאלה נוספת היא על HDMI, אם אני משתמש בטלויזיה שחיברתי לרסיבר עם HDMI , והמקור שמגיע לרסיבר הוא composite או svideo, אז אני בע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mastulio,

אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GREATTHUNDER,

יש לי DVD שתומך בחיבורים USB + HDMI אני רוצה לחבר אליו לUSB דיסק חיצוני עם סרטי HD האם יהיה ניתן לראות HD בפלזמה? הטלוויזיה היא פלזמה HD-ready וסוג ה- DVD הואYepo D300HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JID300HDMI ה-DVD הזה תומך HD נכון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haim85,

רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.

דיונים חדשים בפורומים