אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני רמקולים וסאב של חברת אלטק לסינג.. הכי טובים שיש! הבנתי שלא מייבאים אותם יותר לצערי... מחפש חדשים במחיר בסביבות 300 ש"ח, סאונד איכותי וחזק למשחקים ומוזיקה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משוטט לי ברחבי הרשת, וכל פעם כתבה אחרת מצליחה לשכנע אותי לכיוון אחר, כשסוף סוף חשבתי שהתבייתתי על משהו - קראתי משהו נגדו ובעד אחד אחר. נתחיל עם הדרישות שלי: 1) סאונד מעולה (הכי חשוב מבחינתי) 2) חוסר תלות בתוכנה חיצונית (אני מניח שזה מעיף את ה-IPOD 3) ממשק נוח 4) הקלטה 5) רדיו (+ רציני) אלה הדרישות העיקריות. הנגנים שעברתי עליהם: H120 (iHP) של IRIVER ו- iAudio M3L. שתי הביקורות שקראתי ב-whzone פירגנו מאוד לשני הנגנים, ומאחר שאין לי צורך בווידאו או תמונות כלל, שני הנגנים נראים לי ממש אופציונליים. מה שמפריע לי ב-M3L: * אין מסך על המכשיר עצמו, יכול להטריד מאוד * כרגע לא תומך עברית * דורש 30 שעות הטענה, שזה סוג של חיסרון למרות שעות העבודה הרבות * מחייב מתאם לחיבור חיצוני וה…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלק ממערכות רמתולים כתוב שהם כוללות Dolby Digital Decoder , בחלק כתוב Ac-3/DTS ready ובחלק לא כתוב כלום מה המשמעות של הדבר? חייבים שיהיה Decoder ברמקולים או שאולי כ.קול למשל יכול מבצע את העבודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי רמקולים Z2300 של לוג'יטק. כרטיס קול - SB XFI EXTREME בגלל שכל הכבלים קצרים ואני רוצה לפזרם בחדר יפה, הארכתי את כבל ה3.5 מ"מ ב-5 מטר. כמו כן אני רוצה להאריך את כבלי הRCA (לדעתי זה RCA ממש כמו הכבלים של הטיוי). 1. השאלה האם זה יגרום נזק (לפי מטב ידיעתי זה יגדיל ההתנגדות - אני צריך 3 מטר הארכה לכל אחד) ? ? ? 2. כמו כן, האם זה יפגע באיכות משמעותית? 3. שכחתי איך קוראים לדברים הקטנים האלה המחברים כבלים לקיר (כמו האלה של הכבלים שמהדקים אותם לקיר וכמה הם עולים) תודה רבה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך טלוויזיה של 42" בתקציב עד 4,000 ש"ח. הדרישות: כניסת USB שתומכת ב-NTFS וקוראת MKV ללא ציפוי מבריק (מט) במסך
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לשלוח אותם לתיקון חיפשתי בגוגל לוגיטק ישראל ולא מצאתי אתר שלהם יש לי אותם כבר 3 ככה שאין לי אחריות ואני לא יכול ללכת לחנות שניתי אותם מהם תודה יואב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחד מהרמקולים שלי שבק חיים ואני צריך סט חדש. מחפש מערכת 2.1 במחיר של 250 ש"ח (+/-) עם גישה נוחה לאוזניות. חלק לא מבוטל מהזמן אני משחק עם אוזניות ולכן גישה נוחה לאוזניות זה קריטי. יש לציין שאני לא ממש שומע מוזיקה במחשב והסאונד מקורו בעיקר בגיימינג ומדי פעם סרטים. על מה הייתם ממליצים בטווח המחירים הזה? כל חנות בתחום פ"ת תהיה רלוונטית (אני יודע על באג ו-KSP באזור). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלו: http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-300-Headphones-Category/dp/B000E6G9RS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198987&sr=1-36 אפשרי שיהיה זיוף באתר כזה? אגב מה אתם אומרים על אלה? http://www.amazon.com/Sennheiser-PMX-60-PMX60-Headphones/dp/B00009LI55/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198034&sr=1-1 ואיך יהיה השילוב שלהם (CX300 , PMX60) בפלאפון 6120C שהוא בעצם עם חיבור 2.5CM (יש אפשרות לחבר לחיבור של 2.5-3.5) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-