אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה Pioneer VSXD514 הוא רסיבר טוב ונותן תמורה למחיר שלו 1580 שח ואים הוא יעשה את העבודה עים רמקולים טובים גם בסטריאו וגם בסראונד תודה רבה לכל העוזרים הינה קישור למוצר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36432
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאלות לקראת קניית h10 *הבנתי שהוא תומך ב asf, האם הוא באמת מנגן את פורמט הוידאו הזה? *האם הוא נכנס לכיס? *מקבלים איתו אוזניות איכותיות? *האם הוא נוח לשימוש?, נגיד אני רוצה לבחור שיר אז זה הולך מהר הניווט או לאט? *מה יש בבאג גירסא אירופאית או אמריקאית? *הוא תומך בעברית בלי שום עידכונים?{כחדש} *האם אפשר לעשות pause באמצע השיר?{אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אני חייב לשאול את זה} *ההקלטה שלו מהטיפ מנהלים היא טובה?{הכוונה לאיכות} *כנ"ל מהרדיו? *איזה צבע הכי כדי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-