עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by erbrt,

יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

יש איזה שהו נגן של 20GB שיתמוך בזמן הקרוב בעברית? ועזבו תעדכונים המפגרים שיש לאייריבר משהו שגם כשאתה מחפש בתיקיות אתה רואה תשמות של השירים ולא רק אחרי שאתה מפעיל תשיר כי מה זה נותן לך..אתה גם ככה מזהה את השיר אני מתכוון עברית רשמית תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לא in ear אלא אוזניות כפתור רגילות לא קשת ולא כלום.הכי חשוב לי שיהיה בהם איכות סאונד יותר מה cx300 שברשותי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by guy 12,

אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yonir,

יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elis02,

שלום, אני זקוק לטלויזיה של 32 אינץ LED עד 2000 ש"ח. עדיפות לקצב העברת נתונים של כ-100 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Inzagi,

שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

http://www.cnet.com/products/logitech-bluetooth-speakers-z600/ משהו בסגנון הזה, שומע לרוב רוק פרוגרסיב/מטאל/קצת אלקטרוני. עד 600 שקל~ אני מחפש המלצה ממשהו ששמע רמקולים כאלה, כיום יש לי altec ATP3 מרוצה מה עדד הגג!. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ido-nava,

אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eladcohen100,

אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iSolt,

נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה

16. Started by approx,

מישהו פה שמע אותם? לא סתם האזין להם בחנות ממש שמע הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב עד 950 שקל בלי חריגה ? השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה http://zap.co.il/model.asp?model_id=152063

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dennis_g,

צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by JustMEe,

אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dazrok,

שלום לכולם, אני חדש בעניין האוזניות הפתוחות והייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על 2 האוזניות SR80E ו SR60E. שמעתי את ה 80 אבל לא את ה 60, מאוד אהבתי את ההדיוק שלהם והסאונד הפתוח, אני לא כל כך אוהב באס אז לא מפריע לי שהוא קצת חלש אצלם. השאלה אם מקבלים תוצאה דומה ב 60? או שיש שינוי מהותי בין השניים. האם אחד מהדגמים יותר מומלץ מהשני? אם כן מדוע? כמו כן אנ אציין שאני שומע מוסיקה בעיקר דרך נגן ה ipod classic הוותיק שלי וקצת ע"י המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pc1ko,

שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by maayan,

אני מחבר אותו והוא לא פועל מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים