עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Art Tatum,

הלכו לי CX300II אאל"ט. לא שומעים באוזניה אחת בגלל הכבל. כשקניתי אותם במקור זה היה בשביל נגן מוזיקה נייד. יותר מאוחר קניתי סמארטפון שהחליף לגמרי את הנגן בתפקידו. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות שיהיו לא פחות טובות מהקודמות (לא שהם היו משהו...) ויחד עם זאת שיהיה בהם גם דיבורית לסלולרי. אין לי מושג מה מתאים ומשתלם לקנות. אשמח לקצת עזרה בעניין הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים) אודה לכם על ההמלצות

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך LCD, כנראה "20/22 רחב, וכרטיס מסך ATI 3850. בנוסף יש לי כרטיס קול Audigy. כרגע יש לי בבית HOT, אבל אני מתכנן לעבור ל- Yes מתישהו (אם זה משנה). מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לצפות באמצעות המסך של המחשב בטלויזיה באיכות טובה, וגם לנצל את הרמקולים 5.1 שיש לי בחדר (Z-640). השאלה שלי זה איזה כרטיס טלויזיה בדיוק אני צריך, איזה חיבורים צריכים להיות לא? ואיך אני מכסה את העניין של הקול. להחליף כל פעם חיבורים לא בא בחשבון. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בין המחשב בתור PC לבין שימושו כטלויזיה. האם לדוגמא Media Center Edition יעזור לי פה? אני רוצה להריץ גם משחקים כמובן, ואת שאר התוכנות הרגילות כמו וורד וויזואל סטודיו וכו'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orninyo,

תקציב : 150 שח חשבתי על cx300 II או mx55 (שניהם של סנייזר) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by carman6,

אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by m0sh,

טוב רציתי לדעת מה הוא כרגע הנגן הכי טוב שקיים עם 20 GB אני השתמשתי ב iHP-120 והייתי מאד מרוצה...חבל שהלך ההארדיסק וזה סיפור לתקן אותו תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jitz,

אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hutorihunzu,

אהלן, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אבל אני מחפש אזניות לאייפוד על מנת לשמוע מוזיקה שקרוב לוודאי תיהיה בעיקר קלאסית אך גם רוק. התקציב שלי לאזניות הוא עד 100$ ואותם אני ארכוש בחו"ל. למעשה קרוב משפחה מגיע מארה"ב בעוד שבועיים ואני למעשה יוכל לקנות אותם ולשלוח לביתו. לכן אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא שיהיה הכי טוב במחיר הנ"ל. חשוב לי לציין שהאזניות יהיו מיועדות רק לשמיעה במנוחה - לכן רצוי שיכסו את כל האוזן ולא IN EAR או משהוא בסגנון. רב תודות לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by leeroyp,

שלום רציתי לדעת חוות דעת על הרמקולים האלה ? השימוש יהיה למוזיקה בלבד . הם יקרים ממש , מצאתי דיל טוב ב- 2800 . וכן , אני כרגע עם מגבר מייראד - Myryad Z142 מה דעתכם ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816663

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Freeze,

התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Globalization,

התקציב שלי נע סביב ה - 500/600 שקלים לקניית רמקולים. חשבתי על - Microlab Solo 5C 2.0 ללא סאב. מעניין אותי אם היעדר הסאב וופר שלא קיים ברמקולים הנ"ל, יפריע להם בהפקת צלילי באס נקיים? בגדול, זו מערכת שמפיקה - 80 Watt RMS ואני חושב שזה אמור להספיק. אגב, אני גר באילת ואני מתכוון לקנות ב KSP. הנה הלינק למוצר אותו אני חושב לרכוש - http://ksp.co.il/?uin=16134 כמו שאתם שמים לב, המחיר בהתאם וזול ביחס לשאר הארץ. זה הכרטיס קול:

22. Started by mor873,

שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Avi Levin,

אהלן, אני מתכוון לרכוש רמקולים ממערכת שמרכיבה 2 סאב-וופרים ו-2 רמקולים סטלייטים-מדפיים (אין לי בדיוק הגדרה אליהם...התיבה שלהם יותר גדולה משל סטלייטים אבל יותר קטנה משל מדפיים), אני מתכנן לשים בכל ערוץ סאב-וופר ורמקול אחד, והם ישמשו אותי כרמקולים קדמיים. לצורך הגברה יש לי 2 מערכות סטריאו, השאלה היא מה יהיה הפתרון הכי אפקטיבי ונציל, עומדות בפני מספר אפשרויות: 1. חיבור כל מערכת ל-2 רמקולים מאותו סוג ל-2 הערוצים (2 סאב וופרים למערכת אחת, 2 סטלייטים למערכת ה-2), כאן הקרוס אובר יהיה נציל מאוד ויהיה לי שטח גדול מאוד "לשחק" עם ההגברה 2. חיבור כל הרמקולים למערכת אחת, 2 רמקולים בטור בכל ערוץ (סאב וופר אחד וסטלייט אחד בכל ערוץ) וחיבור הקרוסים לרמקולים עצמם כאשר ל-LOW PASS אשתמש בחיב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.