עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by -Cobra,

יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC ‏2 ‏ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  3. קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברשותי מחשב נייד בעל יציאת HD, כרטיס המסך הוא בסיסי של אינטל מדגם GMA 4500MHD. מסך LCD של היטאצ'י HD READY בעל רזולוציה טבעית של 1366*768. כבל HD רגיל, ומערכת הפעלה WIN7 PRO. לאחר שכול הפרטים ידועים אני יסביר את הבעיות. בחיבור המחשב למסך המחשב מזהה את הרזולוציה הטבעית שלו אך כנראה לא תומך בה ולכן מציג רזולוציה דומה 1280*768. על מסך הLCD אני מקבל תמונה מלבנית קטנה של שולחן העבודה במרכז המסך שמוקפת באזור שחור. התופעה הזאת הייתה קיימת גם בויסטה שהשתמשתי בעבר, אבל חייתי איתה כי מצאתי לה פיתרון ממש לא אידאלי, אבל התפשרתי. הפתרון היה שירדתי ברזולוציה ל1280*720 וקיבלתי תמונה על כול המסך שחורגת מהגבולות, בויסטה מצאתי היכן לכוון את המסך, אבל ב-7 לא. השאלה הראשונה שלי היא האם יש דר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. Started by ben96,

יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}]

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by nadaw,

שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zekit,

אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר. סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות. בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת.. אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה .. כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד.. בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך? או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם...

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by ch33,

שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שיחקתי עם המקשים והגלגלת ומאז הוא לא מגיב לכלום הכפתור HOLD על מצב לא נעול ועשיתי הכל לפי מה שכתוב בחוברת (לחצתי על MENU ו center ביחד שלתי שניות וזה לא עזר...) מה אני עושה כדי לעשות לאייפוד ריסט? (מה שכתוב בחוברת לא עוזר...) תודה!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  15. טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אח…

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Chymes,

היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים. הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל. נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[ עריכה: שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by צחי,

יש לי כרטיס של סאונד בלסטר והתצוגה של הכרטיס מופיעה בראש המסך על התצוגה יש פונקציות שימוש וחלקם פתאום לא מופיעות. זה כרטיס מדגם emu10k1 של חברת קריאטיב

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by prexus,

זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  20. אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by FiREX,

אתמול פירמטו לי את המחשב(בנאדם שיודע מה הוא עושה זה העבודה שלו) חזר המחשב ואין קול בכלום לא בכניסה לא בכלום הורדתי קודקים כי חשבתי זה רק בסרטים בהתחלה לא עזר בדקתי שזה לא על MUTE ושיש דרייב high definition audio driver package-kb835221 מישהוא יכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by Inter,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by za5,

שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שלי. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט באנגלית. אני שומע סאונד מהמחשב אבל לא יכול לשמוע מוסיקה ו\או סרטים וכו' ממדיה פלייר או תוכנות שמע אחרות. תודה מראש za5

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון

• 9 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.