עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by motorishta,

ערב טוב. מבקש המלצה לכבל HD איכותי עד 100 ש"ח תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by seffico,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום! יש לי כרגע 2 רמקולים ממערכת סטריאו [מוצהר על 130W ב6 אוהם לכל אחד], מחוברים למגבר רטרו-משהו של SANYO [מוצהר 150W ב8 אוהם, לדעתי הרבה יותר!] הרמקולים מספקים אותי מבחינת איכות ועוצמה אבל חסר לי פאנץ' של סאב והרמקולים כמובן לא מסוגלים לרדת מספיק נמוך במוזיקת היפהופ כבדה. [לפעמים האלמנט רועד לגמרי [FLEX] אבל פשוט אין באס בגלל התדרים המאד נמוכים!] התכנון הוא לרכוש סאבוופר יד שניה, אין לי ממש מושג איך לחבר אותו אבל.. האם זה נעשה ע"י כבל אודיו רגיל כמו הרמקולים? או דרך הLINE INPUT? http://www.siz.co.il/my.php?i=yyzwxy2qy2yn.jpg אם דרך כבל אודיו, בעצם הסאב יהיה מוגבר פעמיים, לא? עוד דבר שרציתי להתייעץ לגביו, איזה סאב לקחת? 70W, 200W? בסה"כ החדר שלי לא גדול אבל כיף לשמוע בו…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eliil1,

שלום. אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם.. שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי? תודה [=

• 13 תגובות
    • 11.1k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. עם כן יש דרך windows media center

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by alonkl,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by motizkn,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת חדשה לבית לתחילת השנה החדשה (וגם המערכת הישנה בת 7 שנים). אני צריך מגבר ורמקולים עד 4500 והאמת שחשוב לי יותר לשמוע מוזיקה מאשר לסרטים. אני מתלבט אם לקנות מגבר של Harman kardon AVR255 ולהוסיף לו שני רמקולים אכותים, ובעתיד להוסיף עוד רמקולים. ממש צריך עזרה כי אני ממש לא יודע מה עדיף :-\

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  20. היי, מחפש שלט מומלץ ל-HTPC, עדיף עם עכבר מובנה, לטווח של כ-4 מטר לפחות. בגוגל מצאתי את זה, אבל לא התלהבתי... הוא לא מלהיב, הוא מכוער, והזמינות שלו אפסית. אני רוצה משהו בזמינות מיידית, לקנות מחר על הבוקר במקום, כמו שלט ה-MCE הרגיל של מיקרוסופט שנמצא במלאי של כל חור. הייתי לוקח את השלט של MS, אבל קצת מציקה לי העובדה שהוא לא כולל שום יכולת עכברית, וקיוויתי שאולי יש משהו טוב יותר..? נ.ב. מישהו יכול להעיד לגבי הטווח בשלט של MS ? תודה

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  21. צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  25. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים