אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כרגע 2 רמקולים ממערכת סטריאו [מוצהר על 130W ב6 אוהם לכל אחד], מחוברים למגבר רטרו-משהו של SANYO [מוצהר 150W ב8 אוהם, לדעתי הרבה יותר!] הרמקולים מספקים אותי מבחינת איכות ועוצמה אבל חסר לי פאנץ' של סאב והרמקולים כמובן לא מסוגלים לרדת מספיק נמוך במוזיקת היפהופ כבדה. [לפעמים האלמנט רועד לגמרי [FLEX] אבל פשוט אין באס בגלל התדרים המאד נמוכים!] התכנון הוא לרכוש סאבוופר יד שניה, אין לי ממש מושג איך לחבר אותו אבל.. האם זה נעשה ע"י כבל אודיו רגיל כמו הרמקולים? או דרך הLINE INPUT? http://www.siz.co.il/my.php?i=yyzwxy2qy2yn.jpg אם דרך כבל אודיו, בעצם הסאב יהיה מוגבר פעמיים, לא? עוד דבר שרציתי להתייעץ לגביו, איזה סאב לקחת? 70W, 200W? בסה"כ החדר שלי לא גדול אבל כיף לשמוע בו…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאלה: http://cgi.ebay.com/10-EAR-FOAM-PAD-COVER-IPOD-IPHONE-MP3-EARBUD-EARPHONE_W0QQitemZ270504754333QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3efb56fc9d#ht_2099wt_1165 פשוט נראה לי אבסורד להתעסק עם משלוחים בשביל כזה דבר קטן... איפה בארץ יהיה אפשר למצוא דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור.. עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG... או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו') תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צהריים טובים, הכותרת מבהירה את הכל, מסך 26-28 עם חיבור אנלוגי לכבלים. עד 2000 ש'ח . הנטייה הטבעית שלי היא סאמסונג (אני ממש אוהב את מוצרי החברה), מטושיבה אני סולד , ו-LG נראת אופציה נחמדה. יש המלצות? חשוב ! חיבור אנלוגי לכבלים, HDMI DVI VGA ושהטלוויזיה תהייה FullHD. זהו בערך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אז מה יש לכם להציע? תודה לכל העוזרים מראש!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם.. שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי? תודה [=
-
- 13 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
הי, רצתי לשאול האם ניתן להגדיר במחשב שמיעה של מוזיקה בכל הרמקולים. כל הסט פועל אצלי, אבל באינטרנט ובשירים ריגילים הוא נותן רק סטריאו ורק בסרטים וכאלה הוא נותן 5.1 יש אפשרות להפעלת כל הסט גם שסתם אני שומע שיר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. קראתי תיאור של רמקולים למחשב עם באס ללא סאבוופר. הדגם הוא Inspire T10 . עם זאת, ראיתי ב"אמאזון" שני דגמים: 1. Creative Labs Inspire T10 2.0 Multimedia Speaker System with BasXPort Technology - עולה כ - 43$. 2. Inspire T10 (Eng/Fr) - עולה בערך כפליים מהנ"ל. מה ההבדל בין השניים?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה. הרמקולים שברשותי הם Creative T6060 איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
סוף סוף יש לי מספיק כסף כדי לקנות אותם אבל אז חשבתי לעצמי, החדר שלי הוא לא אולם קולנוע, הוא כולה חדר, הוא מספיק גדול לרמקולים? האם החדר שלי מתאים למטרה נעלה זו? (לא זו לא שאלה רטורית אני באמת לא יודע, יכול להיות שלא שווה לי לקנות אותם אפילו שאני ממש רוצה!) החדר הוא ככה: 3.70 אורך ו2.80 רוחב. אני לא ממש בטוח מה מהנתונים חשובים אז אני אשפוך הכל. יש לו 2 קירות חיצוניים עם חלון על כל אחד מהם (החדר הוא כאילו בפינה של הבית). צמוד לקיר התחתון בחדר יהיה שולחן מחשב שאין לי מושג מה המידות שלו יהיו ושמה אני מתכנן לשים את הסנטר (איפה עדיף מתחת למסך [כאילו לפניו, מולו, המסך לא ייעמוד עליו תהיו רציניים קצת] או מוברג לקיר, מעל המסך?) 2 הקידמיים יהיו מוברגים לקיר/ מונחים על השולחן (גם מה…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-