אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת מה הוא כרגע הנגן הכי טוב שקיים עם 20 GB אני השתמשתי ב iHP-120 והייתי מאד מרוצה...חבל שהלך ההארדיסק וזה סיפור לתקן אותו תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה Pioneer VSXD514 הוא רסיבר טוב ונותן תמורה למחיר שלו 1580 שח ואים הוא יעשה את העבודה עים רמקולים טובים גם בסטריאו וגם בסראונד תודה רבה לכל העוזרים הינה קישור למוצר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36432
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משוטט לי ברחבי הרשת, וכל פעם כתבה אחרת מצליחה לשכנע אותי לכיוון אחר, כשסוף סוף חשבתי שהתבייתתי על משהו - קראתי משהו נגדו ובעד אחד אחר. נתחיל עם הדרישות שלי: 1) סאונד מעולה (הכי חשוב מבחינתי) 2) חוסר תלות בתוכנה חיצונית (אני מניח שזה מעיף את ה-IPOD 3) ממשק נוח 4) הקלטה 5) רדיו (+ רציני) אלה הדרישות העיקריות. הנגנים שעברתי עליהם: H120 (iHP) של IRIVER ו- iAudio M3L. שתי הביקורות שקראתי ב-whzone פירגנו מאוד לשני הנגנים, ומאחר שאין לי צורך בווידאו או תמונות כלל, שני הנגנים נראים לי ממש אופציונליים. מה שמפריע לי ב-M3L: * אין מסך על המכשיר עצמו, יכול להטריד מאוד * כרגע לא תומך עברית * דורש 30 שעות הטענה, שזה סוג של חיסרון למרות שעות העבודה הרבות * מחייב מתאם לחיבור חיצוני וה…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Toshiba Regza 32AV600E ואני רוצה לתלות אותה על הקיר. הבעיה היא שלא קיבלתי ברגים עם הטלויזיה ואני לא יודע איזה סוג ברגים אלו. בדקתי בחוברת שקיבלתי עם הטלויזיה ולא מצאתי. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים) אודה לכם על ההמלצות
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-