עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין בקניית מחשב חדש שעיקרו היא צפייה בסרטים (3D) השאלה היא האם אני צריך כרטיס קול מסוים כדי לחבר את המחשב לרסיבר? אני מעוניין לשמוע באיכות גבוהה יש לי מערכת 5.1 ערוצים של הרמן קרדון ומגבר פיוניר שמשדר ב3D אני חושב שזה הפורום המתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RevBlue,

שלום לכולם, התחלתי לחפש הד-סט חדש. למטרת גיימינג אבל גם(ואולי יותר בעיקר) למוסיקה ומשהו שאני יכול לנגן איתם. בגלל מגבלות תקציב (עד ה-400 ש"ח בערך) אני מעדיף לקנות סט של אוזניות+מיקרופון ולא בנפרד. כרגע אני בהתלבטות בין 3: 1.steelseries siberia v2 - כי בערך כל גיימר ממליץ עליהם והם במחיר מתאים 2. Sennheiser hd429s 3. Sennheiser hd335s יש לי חיבה לסנהייזר, כבר כמה שנים יש לי את ה- hd205 ותמיד היה להם סאונד מעולה אבל הם לא נוחות לאורך זמן וקצת קטנות. אני מעדיף over-ear שיהיו נוחות להרבה זמן, לא חשוב לי איזה תגובת באס מטורפת. בעיקר שומע רוק על כל סוגיו ולא ראפ/היפ-הופ/דאבסטפ וכל זה. יש לכם דעות על ה-3 סטים שרשמתי? או עצות למשהו אחר בתקציב? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arkady,

אהלן (: אני מחפש רמקולים חדשים ואוזניות חדשות, נתחיל מהאוזניות תקציב: בערך 100$ אין לי שום בעייה לקנות מEBAY, ככה שתתפרעו, שומע רוק מטאל, אוהב לשמוע באסים טובים, אם זה משנה בתור נגן אני משתמש או בפלאפון SE VIVAZ או בנגן MP3 שלי בזמן שאני בריצה [נגן SANDISK CLIP] מעדיף אוזניות IN EAR ולא אוזניות שלובשים על הראש בגלל שאני רץ מלא עם מוזיקה בקשר לרמקולים, בעבר היה לי 5.1 אבל זה נדפק ותכלס, אני לא צריך את זה, אני מעדיף 2.1 איכותי, חשוב לי שיהיו באסים טובים וחזקים, ו2 רמקולים שלא יזייפו בוולים גבוהה שמדי פעם אני אוהב, עדיפות גדולה שיהיה שלט לוולים יחד עם חיבור לאוזניות, תקציב לרמקולים 600 שקל בערך. את הרמקולים אני קונה בארץ. אני אשמח להצעות והמלצות, תודה סה"כ בערך 1000…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by galit,

ברשותי מאגר קלטות טייפ גדול מאד וברצוני להעביר אותן לפורמט CD . אודה מאד אם מישהו יוכל להנחות אותי לגבי התוכנה והחומרה הנדרשות לשם כך ומהו התהליך כולו. חשוב לי לציין כי השליטה שלי במחשבים היא מינימלית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מערכת 5 רמקולים שמחוברים למחשב, הבעיה שהכרטיס שלי מוציא רק ל-2 רמקולים. 2 שאלות: 1. אם אני יקנה כרטיס קול 5.1 או 7.1 אז אני יוכל לחבר את כולם? (באמצעות המגבר כמובן) 2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף מבין 3 הראשונים?: (ואולי יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בתקציב הזה?) http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46617=46621&orderby=price ואגב מה ההבדל בינם? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ניר מליק,

שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Royz,

נגיד אני קונה Reciever, מחבר לרמקולים ולמחשב, האם זה בעצם לוקח את התפקיד של הכרטיס קול וזה לא משנה כמעט איזה כרטיס קול יש לי? בנוסף, שווה לתקוע רמקולים בתקרע? על הרצפה? בקירות? מה ההבדלים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eyaldar,

היי, אני יודע שכבר פתחתי thread לפני שבועיים, אבל אז לא נתתי מספיק פרטים ולכן הומלץ לי משהו שהוא בעייתי מבחינתי(SOLO 6C) וגם עליתי בתקציב מאז.. אז אפרט יותר: אני מחפש מערכת 2.1\2.0, לחדר קטן(6-8 מ"ר), הרמקולים עצמם ישבו על שולחן(DxW: 70x100) והבאס על הרצפה ולכן צריכים לא יותר מדי גדולים (יש לי בערך 36 ס"מ גובה בשבילם). אני מעדיף שתהיה שליטה נוחה(דרך הsatelite או שלט) על עוצמה, באס וטרבל(Treble, אפשר לוותר). עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. כרגע ממה שהצלחתי למצוא בארץ, אני נוטה יותר לכיוון צריך להיות יותר 2.1 כי מערכות של 2.0 נוטות לתפוס הרבה מק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

14. התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by maor5,

שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Uri_s,

שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tzion,

ראיתי ב- www.ksp.co.il כרטיס קול "CREATIVE 5.1 Live Player" אז האם הכרטיס באמת תומך ב5.1 ומה ההבדל בינו לבין הLIVE 5.1 (הרגיל) ומה יותר טוב מבינהם??? והאם יש להם את אותם כניסות ויציאות?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ag43,

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לקודד את השלט של הוט(האדום של המג'יק)למערכת סטריאו בדומה לאיך שהוא מקודד לטלויזיה...בכדיי להיפטר מהשלט של המערכת ולהישאר רק עם השלט של הוט. יש לו הריי לחצן "TV" לחצן "HOT" ולחצן "DVD VCR" אולי הלחצן הפנוי של הDVD VCR יכול להתקודד למערכת סטריאו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by OnlyOne,

שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nondos,

רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים