אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה שאלתי פה איזה נגן לקחת והמליצו לי פה בפורום ללכת על הנגן iAudio G3 2GB אבל הרכישה התעקבה עקב בעיות עם היבואן. ולכן רציתי לדעת איזה מבין שני הנגנים יותר טוב , מה יותר כדאי ? שניהם בנפח של 1 גיגה. זה ה- iAudio U2 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=308&catId=17 יש גם דגם של 2 גיגה של ה-U2 , אבל רציתי לדעת מבחינת התכונות של המכשיר מי יותר טוב זה ה- iBead 400 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId=17 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , כנראה אני אתן את הכרטיס קול שלי לאחי הקטן ( Gtxp , הוא צריך כ.קול חיצוני ) . אני מחפש כ.קול שלא יפחת מהרמה שלו ... הרמקולים : Logitech Z550 , חובה שיהיה לכ.קול Coax ( ועדיף שתהיה גם יציאה אופטית , Just in case )
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אני רציתי לחבר את המחשב לרסיבר בבית, וכדי ליהנות ממקסימום יכולות רציתי לחבר יציאה אדיגיטלית, הבעיה היא שב-ON BOARD אין לי יציאת SPDIF. רציתי לקנות כרטיס קול טוב ולא יקר מדי לטובת העניין. כל כרטיסי הקול שאני רואה עם יציאת SPDIF הם עם יציאת 3.5 מ"מ.... למה? מה רע ב-RCA או ביציאה אופטית רגילה (TOSLINK)? למה אין כרטיס כזה או שאני עושה משהו לא בסדר...?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הזה ביחוד בשל המחיר הממש זול שלו diamond audio-3025 פרטים אליו: http://www.diamondaudio.com/MultiMedia/ תבחו בדגם 3025
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-