עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ShameOnYou,

אני רוצה לקנות את הרמקולםי Creative T6200 אבל אני צריך מאריכים, אז הלכתי ל ksp שמה יש את הרמקולים די בזול, ורציתי לקנות את הסט, אך אמרו לי שהמאריכם האלו : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10363 לא מתאימים למערכת של הרמקולים, והכבלים ב T6200 הם כבלים יחודיים שהחברה יצרה. קיצר אני די בטוח שהם לא מבינים כלום, אך רציתי להיות בטוח שאני צודק, שהמאריכים האלו מתאימם והם לא יפגעו לי באיכות הסאונד! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בבית HD600 של סנהייזר אבל אני רוצה משהו לקחת איתי לנסיעות ברכבת או אוטובוס ואי אפשר עם הHD600 כי הם פתוחות אז חשבתי על הDT770 אבל אין לי מושג איך הם נשמעות ואני לא רוצה לקנות בלי לשמוע הלכתי לחלילית ומרום וכלי זמר ואודיופיל וקילומבו ולאף אחד אין beyer לשמוע אז אם אתם מכירים מקום שיש.. זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guy 12,

אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ilaysk,

אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maayan,

אני מחבר אותו והוא לא פועל מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Stoned Junglist,

יצא לי לראות בטלויזיות הגדרת סאונד שהיא על BBE, גם במערכת סטריאו המעפנה שלי יש BBE.. חיפוש בגוגל הראה על High Definition Sound ? נשמע קצת מוזר ? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הגדרה מדוייקת יותר לדבר, כאשר אני מוריד את הרמה במערכת חלקים שלמים נעלמים מן הסאונד, מעין כזה הד מסויים, מהו פשר הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by deathil93,

שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maxwell10,

מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kakolukia,

אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moshe06,

האם הרסיבר הזה Pioneer VSXD514 הוא רסיבר טוב ונותן תמורה למחיר שלו 1580 שח ואים הוא יעשה את העבודה עים רמקולים טובים גם בסטריאו וגם בסראונד תודה רבה לכל העוזרים הינה קישור למוצר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36432

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dicksy,

אני משוטט לי ברחבי הרשת, וכל פעם כתבה אחרת מצליחה לשכנע אותי לכיוון אחר, כשסוף סוף חשבתי שהתבייתתי על משהו - קראתי משהו נגדו ובעד אחד אחר. נתחיל עם הדרישות שלי: 1) סאונד מעולה (הכי חשוב מבחינתי) 2) חוסר תלות בתוכנה חיצונית (אני מניח שזה מעיף את ה-IPOD 3) ממשק נוח 4) הקלטה 5) רדיו (+ רציני) אלה הדרישות העיקריות. הנגנים שעברתי עליהם: H120 (iHP) של IRIVER ו- iAudio M3L. שתי הביקורות שקראתי ב-whzone פירגנו מאוד לשני הנגנים, ומאחר שאין לי צורך בווידאו או תמונות כלל, שני הנגנים נראים לי ממש אופציונליים. מה שמפריע לי ב-M3L: * אין מסך על המכשיר עצמו, יכול להטריד מאוד * כרגע לא תומך עברית * דורש 30 שעות הטענה, שזה סוג של חיסרון למרות שעות העבודה הרבות * מחייב מתאם לחיבור חיצוני וה…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jitz,

היי בשביל הרקע: אני לא מבין גדול בכרטיסי קול... אבל אני שומע המון מוזיקה (mp3), ורואה המון סרטים באמצעות המחשב (DVD/DIVX).. ומדי פעם משחק (לא הארדקור גיימר, אבל משחק פה ושם) - יש לי מערכת רמקולים+רסיבר איכותית (AC3, 5.1) - ועד היום היה לי כרטיס קול סטריאופוני פשוט, ככה שאין לי מושג מה הפסדתי עד היום. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם MSI KT3 ULTRA-ARU - יש עליו צ'יפ אודיו און-בורד של רילטק (6 ערוצים) - ואני לא יודע עד כמה איכותי הוא... (יש למישהו מושג) - ורציתי לדעת אם אני זקוק למשהו איכותי יותר...? שמעתי רק דברים טובים על הכרטיסים החדשים של הרקולס, תוכלו בערך להסביר לי מה היתרונות של ה-GTXP על הפורטיסימו 2? לפורטיסימו יש יציאה ל-5.1 ? דיגיטלית? אופטית? אני אוכל להשתמש ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by llivny,

אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yarkoni,

אוקי אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב אני יודע שבמחיר זול של כ 480 שקל אני יכולה לקנות את ה X530 מפנדה [וזה כניראה מה שאעשה] אבל מצאתי את ה X540 במחיר דיי זול http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=202 השאלה עם הם שווים את ההפרש מחירים ואולי אפילו יש רמקולים אחרים יותר טובים אז עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by maor5,

שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה

21. היי, אפשר המלצה לאוזניות שהן גם בלוטוס וגם יש אופציה לחיבור בכבל? אם יש מסנן רעשים עדיף... טווח מחירים של עד 75$ (בעדיפות להזמין מחו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by qet1,

שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בוקר טוב אני רציתי לחבר את המחשב לרסיבר בבית, וכדי ליהנות ממקסימום יכולות רציתי לחבר יציאה אדיגיטלית, הבעיה היא שב-ON BOARD אין לי יציאת SPDIF. רציתי לקנות כרטיס קול טוב ולא יקר מדי לטובת העניין. כל כרטיסי הקול שאני רואה עם יציאת SPDIF הם עם יציאת 3.5 מ"מ.... למה? מה רע ב-RCA או ביציאה אופטית רגילה (TOSLINK)? למה אין כרטיס כזה או שאני עושה משהו לא בסדר...?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ultraircraft,

שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.