עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ^Z^,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.

3. Started by מגן,

מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רכשתי לפני כמה ימים את ה- D2 של איאודיו ושמתי לב שהאוזניות המקוריות שלו לא מוציאות ממנו את כל האיכות תנו הצעות לאוזניות עד 350 שקל שיוציאו ממנו את כל האיכות ............... תודה לעוזרים......................

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dazrok,

שלום לכולם, אני חדש בעניין האוזניות הפתוחות והייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על 2 האוזניות SR80E ו SR60E. שמעתי את ה 80 אבל לא את ה 60, מאוד אהבתי את ההדיוק שלהם והסאונד הפתוח, אני לא כל כך אוהב באס אז לא מפריע לי שהוא קצת חלש אצלם. השאלה אם מקבלים תוצאה דומה ב 60? או שיש שינוי מהותי בין השניים. האם אחד מהדגמים יותר מומלץ מהשני? אם כן מדוע? כמו כן אנ אציין שאני שומע מוסיקה בעיקר דרך נגן ה ipod classic הוותיק שלי וקצת ע"י המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dudidu08,

אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by r1sk,

יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, יש לי בבית מערכת BOSE Lifestyle 30 משנת 99' עם הקופסא וכל האביזרים הנלווים. http://worldwide.bose.com/productsuppor ... /page.html בכמה אני יכול למכור את המערכת לדעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by daviditzhaky,

פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$

13. Started by MacGyver,

שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. AKG - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=563&t=4 Audio technica - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=566&t=43 לא כ"כ משנה לי הפורמט, והמחיר גם גמיש מאוד. איזה דגמים מעניינים יש שם? ניסיתי לעשות בדיקה בעצמי אבל אני לא מוצא ביקורות/השוואות למרבית הדגמים שמוצעים שם. היום יש לי Sennheiser HD 280 PRO. ונגן iAudio d2. למרות שלרוב אני שומע מהמחשב בבית/משרד. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aquarius,

http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maayan,

אני מחבר אותו והוא לא פועל מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 47,

אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים