עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aquarius,

http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mohsi_ha,

שלום אודה בבקשה לעזרתכם מה לקנות ? איזה דגם? חברה ? אני צריך רמקול נייד / בידורית , השימוש זה לפקיניק / אירוע משפחתי. מה שחשוב לי 1. עוצמה חזקה 2. איכות מוזיקה טובה 3.מחיר עד 1200 שח (ניתן לחרוג עד 200 שח) 4.כולל מיקרופון . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Marianim,

מה בסך הכל בקשתי ? להליף את הטלויזיה בסלון שהלכה לעולמה ! נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי טלויזיית לד 46 אינץ ומאז החיים שלי לא אותו דבר .. ים של דגמים וחברות ללא ספר הלכתי לאיבוד. ואז אישתי ( כל הרעיונות הטובים באים ממנה ) הציעה להתייעץ בפורום. חברים, אנחנו מחפשים טלויזיה איכותית בגודל 46 אינץ ( גמיש ), השימוש העיקרי שלה יהיה צפיה בסרטים באיכות HD. היא מחוברת למחשב כך שכל העניין של טלויזיה חכמה לא נחוץ. התקציב שלנו עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי לכולם . הביאו לי מערכת סטריו (חינם חינם) של החברה AIWA דגם NSX-S22, הביאו לי אותה ללא רמקולים. השאלה שלי מה אני יכול לעשות איתה בעצם? אפשר לחבר אותה איכשהו לכרטיס קול ובכך להשמיע במערכת דרך הרמקולים של המחשב ?(ATP3). יש למערכת מאחורה יציאה שנקראת AUX\VIDEO לפי מה שהבנתי זאת יציאה דיגטלית? וגם בכרטיס קול שלי יש גם כניסה דיגיטלית (LIVE 5.1 ) זה אמור לעזור איכשהו? . :-\ בקיצור אני פתוח לרעיונות .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by arielbn,

מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל

13. Started by boy toy,

התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח כיום אני עם AKG K545 ומעוניין לשדרג אותן. שומע בעיקר פופ ומעט רוק. קראתי על MDR-1A, MSR7, M50X, M40X ולא בטוח מי מביניהן עדיפה לצרכים שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם די חדש בעסק. קניתי מערכת רמקולים ורסיבר (עם דיוידי בילט אין) של פיוניר (DCS222K) במערכת יש חיבור HDMI אחד שמוציא אל הטלוויזיה את המידע (לטובת די וי די). המערכת עד עכשיו עובדת מעולה. הבעיה היא שאני רוצה להיות מסוגל להפנות את הקול מהטלוויזיה למערכת (חיבור AUX) כדי שאוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך רמקולי המערכת (אני יודע שזה לא יהיה 5.1, אבל בטח יותר נוח מווליום הטלוויזיה המעצבן). אבל אני לא מצליח לגרום לטלוויזיה "להוציא" את הקול החוצה. מדובר בטושיבה לד 42" (42HL833) מחובר אליה ממיר יס באמצעות כבל HDMI האם ייתכן כי אין אפשרות לטלוויזיה להוציא החוצה את הקול דרך audio out ? אם כן, מה באפשרותי לעשות ? האם אהיה חייב לקנות רסיבר אחר שיודע לקבל את יס (או כל מקור אחר) ומ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MightYaad,

יש לי Toshiba Regza 32AV600E ואני רוצה לתלות אותה על הקיר. הבעיה היא שלא קיבלתי ברגים עם הטלויזיה ואני לא יודע איזה סוג ברגים אלו. בדקתי בחוברת שקיבלתי עם הטלויזיה ולא מצאתי. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Splashy,

היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haim85,

רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by דובי770,

מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים