אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי החליט לקנות טלויזיה חדשה סוף סוף אחרי שניםםםם עם 21 אינץ' מעפנה. הוא החליט לקנות 32 אינץ' LCD ולכוון עד 2500 ש"ח, בלחץ. העניין הוא שקשה למצוא במחיר הזו טלויזיות טובות. אנחנו מסתכלים רק על LCD, עם רזולוציה עד 720P. מבחינת FEATURES חיפשנו אחת עם DVD בארץ אבל לא מצאנו. כרגע עם USB יכול להיות נחמד מאוד, אבל הן יחסית יותר יקרות ומצאתי רק אחת של LG. אז אנחנו חושבים כרגע על הB350 של סאמסונג, נראית הכי מתאימה והבנתי שיש לה את המעבד המיוחד הזה DNIE שלהם. מה עם ה32LH23UR של LG? ובעיקרון אני מבקש המלצה על כל טלויזיה שתכנס בתקציב הזה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במידה ואני מחבר אל הכרטיס Equation Rp-21, האם אני ארגיש הבדל ששווה 450 ש''ח בין הM-Audio Revo. 5.1 לבין הXONAR D2 ?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות את העיגול הזה בתוך הרמקול?אני פוחד להרוס אותו כי אני יודע שזה רגיש מאוד...אבל בפנים יש המון אבק וזה מפריע לי... עוד דבר..האם הרמקול מסוגל להפיק צליל שיהרוס אותו? :s05: תודה מראש!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה. יש לי כיום X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series של חברת Creative. בזמנו הוא עלה לי משהו כמו 700 ש"ח פלוס מינוס. אני מניח שזו הקנייה הכי גרועה שהייתה לי במחשבים. יש לי הרגשה שחצי מממחיר הכרטיס זה רק בגלל ה "Fatal1ty ". בכל מקרה, לאחרונה יש לי בעיה. WIN7 פשוט לא מוכן להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כמו שצריך ואני חייב לעבוד עם הכרטיס המובנה של הלוח אם. יכול להיות שאני יצליח לפתור את הבעיה אבל ממש מתחשק לי להשתדרג. מה שאני מחפש זה כרטיס קול טוב עם תמורה מעולה למחיר. שיהיה טוב גם למשחקי מחשב וגם למוסיקה (אני שומע בעיקר אלקטרוני) אני לרוב עובד עם אוזניות אבל יש לי גם את הרמקולים הנהדרים Microlab SOLO7 התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח ואני יכול לחרוג במידה שהחריגה מצדיקה את …
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות אוזניות פתוחות (over ear) חוטיות במחיר של עד 600 ש"ח (או 160$) שיספקו אודיו איכותי ויהוו שיפור מהותי לאוזניות הקיימות שלי (M40X). ברשותי DAC/מגבר Fiio q1 ואני לא רוצה לשדרג כרגע (אם בלי שדרוג מגבר לא אוכל להריץ אוזניות שיהוו שדרוג אז תגידו). מה חשוב לי באוזניות (בסדר הזה) אודיו- מעדיף אודיו "שטוח" ולא "באסי" או משהו כזה, אבל שהסאונד לא ירגיש דחוס. נוחות- או שהאוזניות יגיעו עם כאפס נוחים או שיהיה אפשר להחליף בקלות לכאפס נוחים ולא יקרים (לכלול במחיר במקרה זה). כבל נתיק- מאוד חשוב, לוותר רק אם זה יעזור לשיפור מאוד גדול לעומת אוזניות עם כבל נתיק. הייתי שמח שיהיה אפשר לחבר בכל צד אבל לא חובה. מחיר- מעדיף אוזניות במחיר נמוך, אבל חובה שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. המחשב שלי מחובר ב-RCA למערכת והממיר בכבל אופטי.. שומעים טוב והכל עובד, אבל הבעיה היא שעכשיו אם אני מנמיך את הוולים מהממיר או שם מיוט זה לא משפיע למערכת. שינוי העוצמה עבר למערכת. יש דרך לשנות את זה? כי שעכשיו אני רואה טלוויזיה אני צריך להיות עם שני שלטים. האם יש דרך לעשות שגם הממיר ישלוט על הוולים שהוא מוציא למערכת דרך הכבל אופטי? תודה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחפש 2 רמקולים עם איזה סאב טוב למחשב.. שיהיה באיכות סבבה הכי חשוב.. יש למישהו הצעות..?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מחפש לשמוע אנשים שיש להם רמקולים של אותה החברה מה דעתם לגביהם אני יודע שהם חברה מעולה וספציפית אני מאוד הייתי רוצה לקנות Microlab solo 7c אבל בגלל שהם יותר מדי גדולים על מנת להיות רמקולים שולחניים אני חושב לקנות את ה Solo 6c שלפי מה שקראתי המאפיינים של שניהם דומים האם האיכות דומה גם היא ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנגן Sansa Clip plus. אני לא מרוצה מקליטת הרדיו שלו (חלשה משל ה E72 שלי). כמו כן, הדפדוף בין המדיה בנגן מעצבן בגלל המסך הקטן. חשבתי לעבור לפיוז+. האם יש פה מישהו שיכול להעיד על הקליטה שלו? ובכלל - אשמח לכל הערה לגבי מעבר לנגן הזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יציאות המאוזנות בכרטיס הן בחיבור 1/4 וכל ערוץ בנפרד בחיבור נפרד. מאיפה אפשר להשיג מתאם שיוציא חיבור אחד 1/4 לאוזניות? משהו בסיגנון המתאם הבא:
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
BUMP מצאתי רמקולים USB אבל השאלה היא אם יש בהם כרטיס קול כמו הרמקולים שבשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360161.0 http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_integrators/products/speakers/devices/606&cl=gb,en אפשר קצת חוות דעת? עזרה? תודה וחבל לפתוח דיון חדש
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב עם התמורה הטובה ביותר שניתן להשיג במחיר הנמוך ביותר כמובן ;D. האפשרויות שאותן בדקתי (לא בעצמי פיזית, אלא ע"י קריאת ביקורות) הן: Creative sbs370 שהם ממש זולים (162 ש"ח) וזה קצת מחשיד, אבל דווקא קראתי עליהם ביקורות טובות. logitech x230 שגם עליהם קראתי ביקורות טובות (274 ש"ח. מחיר סביר הייתי אומרת). altec lansing ATP3 שקראתי כמובן הרבה ביקורות טובות אבל בפורום מישהו אמר שהבאס שלהם לא טוב?? (355 ש"ח) JBL creature 2.1 שעליהם קראתי כמה ביקורות טובות, אבל לא הרבה כמו על האלטק. הן עולות 409 ש"ח. אם מלבד אלה אתם מכירים רמקולים איכותיים עד 400 שקל, אשמח לשמוע גם עליהם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה, אבל לפעמים גם משחקים וסרטים. היה יכול לה…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טובים ככל האפשר. אם יש רמקולים שממש עדיפים אז אפשר גם עד 250.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-