אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבד לי השלט של הרסיבר (Yamaha RX-V800) במהלך העברת דירה ואני קצת אובד עיצות? איפה ניתן לרכוש שלט חלופי לרסיבר? תודה, mlunker
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב. נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה... אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke: כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ? ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זכיתי בנגן mp3 ממעריב לנוער, בעל 128 מגה. רציתי לדעת אם יש אפשרות שיראה עברית בנגן mp3 rio forg. לא מצאתי בסטיקי.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי! קיבלתי מתנה מחבר מערכת רמקולים 5.1 של מערכת קולנוע ביתית של חברת lenco עכשיו,המערכת פועלת מצויין פרט לדבר אחד! הסאב וופר (הנה תמונה שלו): פשוט נשמע חלש...,נכנסתי לתוכנה של הכרטיס קול שלי ושאני יכול לעשות שם טסט לכל אחד מהרמקולים הסאב וואפר פשוט ממש חלש עד שכמעט לא שומעים אותו.. ובמוסיקה בכלל לא שומעים אותו!.. (שאר הרמקולים פועלים מצויין!) אשמח מאוד עם מישהו יגיד לי מה לעשות בכדי לשפר את המצב! תודה לכם! איתי. ^____^
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותם לפוד שלי ? הם נמצאים על האייטונס אבל לא על הפוד. האם הפוד צריך להיות מחובר למחשב וצריך לעשות פעולה מסוימת? תנו לי פתרונות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
Hi Everyone, I need a little help deciding on an inconvenience i have with my Steelseries Siberia Prism Elite. The headset is great for its sound and all but i have an issue with its microphone. When i wear the headset the microphone is crystal clear and reduces background noise perfectly, however, if i am using speakers and the headset rests at about 50cm from me, the microphone picks me up very lowly, a thing that annoys me considering it was quite an expensive headset. Now back home in Israel i have had for the past good 6 or 7 years the Razer Megalodon, which is by all means an amazing headset with a crystal clear microphone that picks me up with no issue at …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש בכרטיס קול פונקציה של סטראיאו מיקס-מערבל סטריאו,אבל היא לא קייממת בכל כרטיס. ישנם כמה ניידים שאני בוחן לרכוש אותם: dell inspiron n4030.toshiba satellite c650-17w. Toshiba Satellite L505-13Z . Satellite C650-15L-TOSHIBA.האם הם מכילים את הפוקציה הנ"ל? בעיקרון האם כרטיס קול Intel High Definition Audio ,מכיל את הפונקציה של סטריאו מיקס?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע רסיבר JVC RX-5042 ועוד חמישה רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר של חברת peerless חיברתי אותו לממיר של YES ע"י חיבור של אדום לבן לאדום לבן, ושמעתי רק בסנטר שבחרתי באפשרות של ALL CH שמעתי בכולם. אבל שעכשיו חיברתי אותו למחשב ע"י כבל אדום לבן ל3.5 והוא מחובר לכרטיס קול מובנה של הלוחאם. שמעתי רק ברמקול הקדמי בצד שמאל ושעשיתי ALL CH אני שומע רק בצד שמאל קדמי ואחורי והסנטר. מה אפשר לעשות?? ואיזה כרטיס קול אני צריך כדי שהמערכת תתן את ההכי טוב שלה מהמחשב? וגם שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים.. בבקשה עזרה.תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, בגלל שכבר כמה ימים שלא היה דיון מעניין מדיי בפורום, החלטתי להעלות דיון קצת "שונה". שאולי יגרום לאנשים להתנסות במשהו חדש. הנה תמונה של המערכת שלי בזמן האזנה: לא, זו לא טעות בתמונה. הכל חשוך, וגם האור שכן יש שם הוא יותר מדיי. לא תאמינו כמה החוויה הויזואלית (או ליתר דיוק חוסר החוויה) משנה את הסאונד. כשאני מאזין למוזיקה ברצינות, זה נעשה בחושך מוחלט. ככה אני "נעלם" מהחדר שלי, ונוחת לי בתוך איזה בר קטן בשנות ה-30 של המאה הקודמת עם מוזיקת הג'אז הפופולארית כל כך, עובד ליבשות אחרות וחווה את הטקסים שלהם עם המוזיקה המאפיינת, ואפילו נכנס לאולמות ענקיים למופעי רוק מדהימים. אני לא יודע עד כמה באמת יקחו את הצעד ויעשו זאת, אך אני ממליץ לכולם לנסות. תפסו ערב רגוע, תאוררו קצת את…
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר כרטיס קול חיצוני USB ל-2 מחשבים בו זמנית עם כבל USB ? אם יש מפצל כזה ל-USB.... מצאתי אחד כזה....נקרא :4-Port USB 2.0 High-Speed 4-computer to one device sharing switch אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה...
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
X530וLogitech 450 שקל בערך ... שווה לקנות? שווה את המחיר? יש משהו במחיר הזה שיותר טוב ואתם יכולים להמליץ לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
החלטתי להעלות קטע קצר לצורך מבחן שמיעה עיוור. מטרתו לקבוע מי מבין הפורמטים הבאים שסודרו בסדר רנדומאלי נשמע הכי טוב: OGG,AAC,FLAC,MP3. לאחר קידוד הקטעים אל הפורמטים הנ"ל, קודדו שוב אל פורמט WAV ה LOSSLESS. בכדיי שניתן לבצע האזנה שווה לכל אחד מהקטעים ללא ידיעת הפורמט. אבקש לדרג מה מבין הקבצים לפי דעתכם נשמע הכי טוב ולשלוח את התוצאות הדירוג בהודעה פרטית. לינקים להורדת הקבצים: http://www.speedy-share.com/173j9hlyovkw/1.wav http://www.speedy-share.com/178rrz7fl0fl/2.wav http://www.speedy-share.com/17hu1965p4og/3.wav http://www.speedy-share.com/17861zonhpde/4.wav
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-