אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר שתהיה בגודל 32-37 אינץ.. מוכן לשלם עד 3500 שקל.. הטלוויזיה הטובה ביותר למחיר הזה..32 או 37 אינץ.. שיהיה HD לחיבור yes max hd. שיראו טוב בערוצי ספורט במיוחד כדורגל - בלי מריחות בטלוויזיה. אני פשוט לא מבין בזה ולא רוצה לקנות משהו שלא יענה לי על הצרכים ואז סתם זרקתי כסף. תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות. - אני ישמע הרבה טראנסים, ראפ, אלקטרוני, פופ אז צריך באס והרבה. - יחוברו כנראה לנגן COWON I7 / COWON S9 - אני ישמה רק קבצי FLAC אז אין בעיה עם פירוט גבוה. - שהאורך של הכבלים של האוזניות יהיה שווה ולא צד אחד יותר ארוך. - אם אפשר כבלים וחיבורים יותר מאסיבים ולא כבלים דקיקים ועדינים. - בלי מיקרופון - צבע שחור + כסוף יהיה נחמד. התקציב בערך 200ש"ח - יש מצב ליותר תלוי אם הן שוות את זה יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401958 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 senheiser CX300 - לא, הכבלים שונים באורך וזה יאק. בנתים אני בכיוון של הקריאטיב. מה דעתכם, יש המל…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי ויכוח קטן עם אבא שלי אז אני איעזר בכם. 1. מה ההגדרה של מערכת קולנוע ביתית (מה זה חייב לכלול) 2. כמה עולה מערכת קולנוע ביתית ממוצעת ואיכותית (לא כזו של 100 שקל עם עוצמה של אוזניות ולא כזו שעולה מאות אלפי שקלים, משהו שסביר למצוא בסלון ממוצע/ממוצע+ שיש בו קולנוע ביתי)
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את הרמקולים מדגם logitech z-2300 חדשים. עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאיכות ואיני חושב שלפי הביקורות שקראתי זה אמור להיות ככה. כשאני אפילו מגביר קצת את הרמקולם נגיד עד החצי, הבאס לא נשמע טוב והוא צורם. גם הרמקולים של הטרבל מוציאים קולות לא נעימים. הרמקולים מחוברים באנלוגי. זה הכרטיס קול שלי: Audio Adapter Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller יכול להיות שהרמקולים אינם תקינים? או שמשהו בהגדרות אינו טוב?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי חדר 2.5X3.5 מטר , אני רוצה רמקולים באמת איכותיים , עיצוב לא כל כך חשוב אני שומע בעיקר טראקים וקצת אלקטרו , וחשוב לי שהבאס יהיה נקי . התקציב שלי הוא עד 700 שקל . ראיתי את הרמקולים הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H#more_info http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 מה אתם אומרים ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שקרוב עבר דירה ורוקן את הבוידם, יצא שירשתי שני מגברים ותיקים שנראים די מאסיביים.. מבירור קצר ברשת עולה שאחד משנת 96, והשני בערך מ2002. הדגמים הם: SONY STR-DE585 http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1160 SONY TA-VE700 רציתי לדעת האם הם שווים משהו, כי אני שוקל לבנות סט-אפ מוגבר נורמלי בחדר, שיחובר למחשב. ברשותי אוזניות סיינהייזר HD580 (ש"ירשתי" מאבא), ואני עומד לרכוש כרטיס קול נורמלי (חושב על האסוס זונאר D1 או אוזן-טק בראוורה החדש) מישהו מכיר את אחד מהדגמים הנ"ל? מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר מגבר שכזה למחשב בתצורת 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ברשותי מסך LCD LG 37 1:100000 FULL HD 2 MS מסדרת הסקרלט שהוא כרגע בסטטוס בתול אני מחפש הגדרות מדוייקות כדי לקבל מקסימום איכות תמונה מירבית בקריטריונים הבאים(מדובר בהגדרות במסך עצמו ולא בחיבור מהמחשב זתומרת נצא מנקודת הנחה שאין מחשב מחובר אלא רק ממיר של הוט עם כבל HDMI): חיסכון באנרגיה מצב תמונה backlight ניגודיות בהירות חדות צבע גוונים על איזה רמה מדוייקת צריך להגדיר כל אחד מהדברים? אחכ אני אשאל על בקרה מתקדמת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהחלטתי אחרי המון בריאה על כרטיס הקול Asus Xonar D2X PCI-E אני מחפגש כמובן מערכת 5ץ1 שתואמת אותו בצורה טובה. מה לדעתם המערכת הטובה ביותר? התקציב הוא קצת שולי מכיוון ולא אכפת לי לקנות יד שניה או מחו"ל. אני מאמין שלמשל את הZ5500 אצליח להשיג ב1200 ש"ח עד 1500 מקסימום.. למרות מחירם המטורף בארץ. השאלה היא האם אלו הרמקולים הטובים והמתאימים ביותר? או שישנם רמקולים שווים יותר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בכלל בכל העניין של אודיו וחיבורים אז סליחה על הבורות ומקווה שתוכלו להסביר לי בפשטות את העניין. יש לי בסלון HTPC שמחובר לLCD וגם ממיר של HOT. כרגע הסאונד של הממיר יוצא מהLCD דרך הHDMI וכנ"ל הסאונד של הHTPC שגם הוא מחובר בHDMI. יש אפשרות לחבר את שניהם לאותה מערכת רמקולים בלי כל הפרוצדורה של רסיבר ומערכת קולנוע ביתית? שמעתי שיש את הZ550 שאפשר לחבר אליהם משהו כמו 6 מכשירים, יש עוד משהו בסגנון ובמחיר יותר הגיוני (אין צורך ב6 חיבורים, מספיק 2). תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול יש לי תכרטיס קול משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 כבר עבר מלא זמן הרבה חודשים ולא יצא הכרטיס קול ואמרו שבקרוב ואני משתגע כבר.. יש לי תכרטיס כולה כמה חודש כרטיס חדש מבאס רצחחחחח מה אפשר לעשות מצב כזה משהו יוכל אולי לשלוח לחברה הודעה ושאול אותם עם אפשר להפעיל תכרטיס קול לבנתיים בלי דריבר ? ומתיי יוצא דריבר ? http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver זה האתר שלהם עם משהו יעשה את זה אני ממש יודה לו תודה!! ראיתי פה כול מיני פיתרוונות אבל אני לא מבין!! אנגלית יש פה איזה פיתרון עם משהו מבין מה רשום פה http://forums.m-audio.com/showthread.php?13279-Rev…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לא לא עדיין אין לי אותן. אבל כבר הרבה מאוד זמן אני מתכנן על האוזניות האלו. את הcorda opera כבר מכרתי, הבייר מוצעות למכירה כבר היום (סורי איליה, אבל מסיבות אישיות וסביבתיות אין לי עיתוי יותר טוב מזה ), הכל כדי לממן את כל אלף ומאת הדולרים ששוות האוזניות מותאמות אישית הכי טובות כיום בשוק. וזה הימור גדול, כי יכול להיות שזה לא בשבילי, השקעתי כל כך הרבה כסף במגברים ואוזניות שאני באמת אוהב, ואני הולך להשאיר את כל זה מאחור בשביל הייפ לא נורמלי של דבר חריג בעולם האודיו - ה Custom IEM. אני זוכר שהודיתי בפני חברים וגם כאן בפורום, שאני הולך לחכות לשחרור כדי לעשות צעד כזה (שנה מהיום), אבל אני כבר לא יכול להתאפק. לידידינו pila405 יש את ה Westone ES3X, שאני אשמח אם יוכל לקשר את ה…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-