עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by corolla9,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב? אז כך הטלוויזיה שלי פשוטה ובעלת חיבור RCA בלבד (אדום לבן צהוב) במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מדגם 8600GTS של חברת LEADTEK בעל שני חיבורים של DVI וחיבור של (S-VIDEO (7 PIN אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שגם תמונה וגם סאונד יעברו... אם תוכלו להגיד לי אם זה אפשרי ואם כן איזה מתאמים וכבלים אני צריך

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by ilanb0,

מחפש עבור חדר שינה המלצה לטלויזיה כבנדון. האם מהותי לחפש FULL HD כשאני שם לב שהרוב הוא HD READY? ובאופן כללי, אודה להמלצות.

5. Started by udicol,

כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by parker,

קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by asaf16,

מה הדרך הזולה ביותר להביא את הדבר הזה מארה"ב? כולל מיסים משלוח וכו'. נניח ואני מזמין מNEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by zilkanir,

שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, חבר שלי רוצה לקנות נגן Mp3 מארה"ב (לנסוע ולקנות שם) , הוא חשב על הCreative TX Fm 256 , הוא טוב? שווה את הכסף? האם האוזניות שבאות עם הנגן הזה טובות מספיק או שצריך להחליף? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה לנגן mp3 עד 110$ אז תעלו אותה פה. תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by D-M-X,

יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?

11. Started by Sweet_Tooth,

שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היום סוף סוף רכשתי את המערכת של מיקרולאב איקס 23 אך נתקלתי בבעיה של כבלים קצרים מידי כשרציתי לתלות בפינות החדר ולחבר למגבר.. בערכה באים 4 רמקולים לוויניים, סנטר וסאבוופר. כלומר כדי לחבר למגבר נדרשים 6 חוטים. מצורף באריזה 2 חוטים באורך 6 מ' בשביל הרמקולים האחוריים ו 4 חוטים באורך 1.8 מ' בשביל כל השאר.. אורכים אלו קצרים מידי בשבילים ועלי להאריך את החוטים. החוט הוא שחור ומכיל בתוכו שני חוטים דקים (אדום ושחור) שמתחברים לאחרי הרמקולים. אשמח לעזרה/עצה של מי שנתקל בבעיה דומה וכיצד פתר אותה או חנות כלשהי בה אשר להשיג חוטים מתאימים.. האם זה בסדר להאריך ולא ישפיע איכות הסאונד? תודה מראש... צילום של החוט שעלי להאריך:

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Along,

שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by DisinfectedDuck,

יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. Started by Bishop1,

שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. השבוע קניתי מחשב חדש, והיום גיליתי בעיית סאונד. כאשר הרמקולים על העוצמה הכי גבוהה, וגם ה-MASTER VOLUME במחשב נמצא על הכי גבוה, שומעים רעש חלש כזה וביחד איתו צפצופים/זמזומים, כמו גלי רדיו כאלה (כשלא מוצאים תחנה ברדיו אז יש רעש דומה).. קשה לי להגדיר את זה בדיוק. הרעש מושפע גם מתזוזת העכבר - כאשר אני מגלגל עמוד מלמטה למעלה, או לוחץ על הפס גלילה שיש באתרי אינטרנט בצד ומעביר למעלה ולמטה - אז הרעש גובר קצת ומשתנה לצליל אחר. וגם פעם בכמה זמן (אבל לא תמיד), כשאני גולש באינטרנט, אני שומע צפצוף קצר מאוד (יחסית חזק לרעש הקבוע שיוצא מהרמקולים). אני לא יודע אם הבעיה התחילה היום, או שהיא הייתה קיימת מההתחלה. פשוט היום לראשונה הגברתי את הווליום להכי גבוה. יש לציין ששומעים את הרעשים ה…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.

19. Started by bluz,

הכרטיס Hercules GTXP 7.1, יד שניה.. יש עליו ביקורות? הוא טוב? תנו לי ערך.. כמה הוא שווה (שוב, יד שניה)?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by rollita,

אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by hen1235,

משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Kitt0s,

אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by zagreb,

שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  25. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.