עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך המלצה לרמקולים חדשים, טובים ועמידים - בסכום של עד 200 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 250 ש"ח. רמקולים שימושיים, לכל המטרות.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אם אפשר 2-3 אלטרנטיבות תודה

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה. התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו). הדגש הוא על: איכות שמיעה. תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FM תצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפת אנא עזרתכם HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lior322,

עשיתי חיפוש בפורום לקרוא על האוזניות ומישהו שם אמר שהם לא טובות למוזיקה אלקטרונית זה נכון? וגם פעם שעברה ששאלתי אמרו לי שלא צריך מגבר בשבילהם ובחיפוש אמרו שכן מישהו יכול להסביר לי צריכות מגבר או לא?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  8. יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  9. טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lumi,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מערכת קולנוע ביתי די פשוטה של AKAI 5.1 המפרט שלי מופיע בצד ויש לי כ.קול OB שתומך 5.1 אבל קראתי בתרד אחד שבחורצ'יק אמר שלא שומעים טוב ברמקולים האחרויים שלו כי יש לו כ.קול חרא OB... רציתי לדעת אם יש מצב שזה ישפר לי בקצת את האיכות או את העוצמה או משהו אם אני אקנה כ.קול רגיל למשל זה : או אם יש לכם המלצה אחרת... הינה המערכת שיש לי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN הינה הכ.קול שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=206

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. יש לי 5 רמקולים - logitech x540 וכשאני משמיע מוזיקה , היא כמובן מתפצלת לי לכל הרמקולים - הקדמיים נשמעים מעולה והאחוריים משמיעים רק חלק מהמוזיקה. ברצוני שבכל רמקול אשמע את כל זרם המוזיקה המלא - האם זה אפשרי? יש תוכנה שמכווננת? תודה רבה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by War-Hammer,

אני רוצה לבנות לעצמי רמקולים ושמעתי שיש מדריכים לזה, אם מישהו מכיר בבקשה שיגידו לי איפה ניתן ללמוד לעשות את זה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by aldema,

אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...

19. Started by אקו1,

למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה) אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)?? מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שירים קומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי זוג רמקולים קטנים המתחברים לסאב קטן, שהוא מתחבר לכניסת ה SOUND במחשב. הבעיה היא שמהרמקולים ומהסאב הקטן יוצא זמזום חלש אך מעצבן - בזזזזזזזזזזז ;D הרחקתי מכל מכשיר אלקטרוני שיכול להפריע - לא עזר. אפילו ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב, הרחקתי מכל דבר אחר, וחיברתי לשקע חשמל אחר בכלל בבית - עדיין אותו בזזזזז 1. האם זה אומר שמקומם של הרמקולים הללו הוא בזבל, או שיש מה לעשות ? 2. אני מעוניין בזוג רמקולים קטנטן לחיבור למחשב לשמיעת הסאונד (משהו מאוד פשוט, בלי סאב ובלי שום תחכום, רק כדי לשמוע את הסאונד) יש המלצה למשהו קט, סביר וזול ? תודה !

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  22. קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by gal1,

יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.