עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idolux,

אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1 שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב? תודה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by lior322,

יש לי מכשיר של איריבר 340 יש לי אותו פחות משנה חודש אחרי שקניתי אותו פתאום הוא לא עובד לי נתתי אוו לבאג ביקשתי שיחליפו לי אמרתי להם שזה לא יכול להיות שמכשיר נהרס אחרי חודש ושיחליפו לי הם לא החליפו עכשיו אני בא להדליקאותו עוד פעם למישהו יש ניסיון עם זה בבאג עם אני יעמוד על זה יש מצב שיחליפו לי?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by שמן,

אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  7. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לאחרונה התחלתי לגלות ענין בתחום נגני הPmp . יש לי את ה iriver h10 שהוא מדהים אבל הוא פשוט לא מספיק לי מבחינת אופציות . לכן אני מחפש נגן pmp חדש . חשוב שאיכות הסאונד של הנגן תיהיה מצוינת כי אני מקווה שהוא יחליף את ה h10 , אם אני אמצא קונה . בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קטן או לפחות דק על מנת שאוכל להכניס אותו לכיס בקלות . כרגע אני מתלבט בין שלושה נגנים : 1. iStation i2 . 2. iaudio A2. (הגודל שלו קצת מטריד אותי ) 3. creative zen vision שמידותיו אינן ידועות לי אבל נמסר לי שהוא קטן . אם אתם יכולים , תתנו לי בבקשה את חוות הדעת שלכם בקשר לנגנים האלו או בקשר לנגן אחר שאתם ממליצים בתקציב של עד 3000 ושהם עונים על דרישותי . וגם אם אפשר את המידות של הcreative zen vision ולינק מהי…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. אני יודע ש ATP3 זה הכי טוב שיש. אבל... אני צריך לקצץ קצת במחיר המפרט. מה היא מערכת ה 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות באיזור ה 400-500 ש"ח? בעיקרון עד היום השתמשתי ב Creative PC WORKs Cambridge 2.1 הסאב קצת חלש לדעתי והוא מזייף קצת שמלחיצים אותו אני צריך משהו קצת יותר חזק... הרמקולים שאני קונה הם למחשב חדש - והנוכחים ישארו לשאר האנשים בבית. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  11. הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם. עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים ויכלול גם מיקרופון פנימי . ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים: 1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל 2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל 3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורו…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by bluenote,

הי, אז ה-popcorn c200 האהוב שלי הלך לעלמו, ואני מחפש סטרימר חדש. כיוון שאני לא מאלו שמחליפים כל מכשיר כל שנה, חשוב לי שיהיה עם נתונים מתקדמים יחסית כמו תמיכה ב-bluetooth 5, תמיכה בפורמטים החדשים של אודיו/וידאו, יציאת hdmi 2.1 (יש חדש יותר?) וכו'. אני צריך אותו בעיקר כדי להזרים סרטים שיש לי על המחשב ברשת, כמובן שיהיה נוח אם אפשר יהיה להתקין עליו נטפליקס ואפליקציית סלקום, אבל לא קריטי. אשמח לקבל המלצות. תודה

14. Started by dolevm2,

^^ בעיקר/רק למוזיקה. אני שומע אך ורק טראנס פסיכודלי (כמו שיש במסיבות טבע). יותר חשוב לי מהכל זה איכות הסאונד.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dans41,

היי אני מחפש סטרימר לשים בסלון בשביל להזרים סרטים וסדרות מהמחשב ובשביל יוטיוב ואינטרנט בסלון. חשוב לי שהוא יעביר את המידע בצורה טובה בלי לאגים ושלא תיהיה בעיה לטעון כתוביות בעברית. אני מתכוון להשתמש בעיקר בplex אבל חשוב לי שהוא יתמוך בkodi גם כן. קראתי קצת ברשת, ודי התלהבתי מהroku 3 אבל הבנתי שהוא לא כל כך אידיאלי לעבודה בארץ, וראיתי גם שהרבה ממליצים על סטרימרים של minix. לאנדרויד יהיה ייתרון בטלוויזיה? ממה שאני זוכר היא לא כל כך מתאימה לטלוויזיות וחוץ מהנקסוס פלייר אני לא באמת ראיתי משהו חוץ מפריסת הממשק. אשמח להמלצה על דגם שיתמוך ב1080P וירוץ חלק עדיף גם שתיהיה אפשרות לחבר דיסק און קי או הארדיסק חיצוני ולהפעיל אותו גם כשאין אינטרנט.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ro.e,

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין iriver h10 ל ipod20GB/mini?? המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה, ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה הוא לא משמעותי.... בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20 אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by galedri,

חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dr.Drek,

שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, יש לי בבית שני רמקולים של Koda 982 וההספק שלהם הוא 175 וואט ויש לי רסיבר שלtechnics sa ax710 עכשיו ההספק שלו זה 65 וואט הינה המפרט שלו:www.hifiengine.com/manual_library/technics/sa-ax710.shtml עכשיו הבנתי שהרסיבר לא מספק לרמקולים את מלוא היכולת שלהם ורציתי לדעת אולי יש רסיבר טוב יותר שיספק את מלוא היכולת של הרמקולים בתקציב של בערך 800 ש"ח אגב תרמקולים ואת הרסיבר קניתי במחיר של 800 ש"ח זה מחיר בסדר למערכת כזו?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מופיע לי איזה ארור שאני ניכנס להתקנה [br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 18:16:58 הינה תמונה http://img530.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501nr3.jpg

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. תודה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.