עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by חלישות,

יש לי כרטיס קול און בורד לוח ם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5B, ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שבו. המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בעזרת כבל COAX, ככה שהסאונד מועבר דיגיטלית לרסיבר שמפענח אותו. הבעיה היא כזו - יש כמה משחקים, שכשאני משחק בהם, הסאונד מלווה ב"טיקים" מעצבנים כאלה, שלא פוסקים. במוזיקה וסרטים הדבר כמעט ולא מתרחש, ויש משחקים שזה לא מתרחש בהם בכלל. בכל אופן, הבעיה מאד מאד מעצבנת, ואני יודע שאני גם לא היחיד שסובל ממנה (לחבר עם אותו הלוח יש את אותה הבעיה, וגם יצא לי לקרוא פה ובפורומים אחרים בעבר על אנשים עם בעיה דומה). הורדתי כמובן את הדרייברים החדשים מהאתר של ASUS (באתר של SoundMax אין דרייברים אלא רק הפניה לאתר של יצרנית לוח האם) וזה לא פתר את הבעיה. אם מישהו יודע על דרך כל שהי…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום, יש לי בעיה מרגיזה ביותר עם הכרטיס קול, במשחק AMERICAS ARMY שאני בוחר בהגדרות קול HARDWARE + EAX הכרטיס קול מחסיר סוגות של קולות, כמו צעדים, ודברים כאלו, כיאילו יש לו איזה באגים או משהו אין לי מושג. מישהו יודע איך אשפר לסדר את ההגדרות של ה HARDWARE כדי שישמעו כמו שצריך !?!?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. עברתי לא מזמן לעבוד בכרטיס קול ONBOARD שלי ויש מן בעיה מסויימת, נגיד באיי סי קיו שמישהו נכנס שמועים דפיקות, אז בהתחלה שומעים רעש כזה נקטע ואז שומעים את הצליל, ככה גם אם אני עושה BACKSPACE בחלון השיחה של האיי ס קיו כמה פעמים, שומעים רק את ההתחלה של הצליל ורק את האחרון שומעים נקי, כך גם בכל מיני תוכנות שמשמיעות צלילים, אבל שירים בווינאמפ שומעים בלי תקיעות בלי כלום. בכרטיס קול שהיה לי מקודם לא היו בעיות (של קריאייטיב) דרך אגב אני שומע רק סטריאו יש לי מגבר סטריאו, איזה כרטיס קול הייתם ממליצים לי עד 220 שקל?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

7. Started by Yaniv_Uzan,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Dolman,

היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. יש לי כרטיס ONBOARD במחשב חדש (לוח GIGABYTE M55 Plus) כרטיס קול מסוג RealTek High Definition Audio מאז שהתקנתי את המחשב אני לא יכול לשלוט על העוצמה של המיקרופון. משהו מאוד מוזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? יכול להיות שמשהו דפוק בלוח שהביאו לי?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by raz2058,

יש לי לוח אם p43-es3g עם כרטיס קול מובנה כמובן אני שומע הפוך, שמאל זה ימין וימין זה שמאל זה ככה גם ברמקולים וגם באוזניות (עליתי על זה דרך אוזניות ששיחקתי באיזה משחק) שאני נכנס לדרייבר של realtek ועושה בדיקה לרמקולים שמופיע לי שמתנגן רמקול שמאל שומעים בימין וכך ההפך אני לא יכל להחליף בין המקומים של הרמקולים כי אני משתמש ברמקולים מובנים של טלוויזיה\מסך מחשב ובאוזניות אני לא יכל להפוך אותם כי המיקרופון יורד רק לצד אחד זה בעיה בכרטיס קול\לוח אם? או שיש אפשרות לשנות את זה במחשב? אני משתגע מזה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by oramit,

שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by yakir360,

יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by aviman,

יש לי מגבר/רסיבר של sherwood . הוא 4 ערוצים נתתי אותו לחבר למסיבה והוא אמר שהוא נהרס . עכשיו חיברתי לו רמקול ואני רואה ששומעים מוזיקה אבל יש רעשים אני מתכוון שומעים כזה פחחחחח מהרמקול (זה לא הרמקול כי בדקתי שנים) . מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by dani5656,

שלום לכולם יש ברשותי מגבר של AKAI מדגם AM-2600 זה STEREO AMP עכשיו כשאני מדליק אותו המנורות והכל נדלק עכשיו כדי לשמוע מוזיקה צריך לחכות לאיזה צליל קטן כזה כמו טיק בזמן האחרון הטיק הזה מגיע אחרי 3 דקות בדרך כלל זה היה לוקח שניה מישהו במקרה יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בעיה במגבר harman jardon avr 7500 המגבר נדלק ונכבה אחרי 5 שניות בחיים לא היו לי בעיות איתו היום אני בא להדליק את המגבר הוא נדלק אני רואה על איזה ערוץ אני מחובר כאילו aux cd/dvd וכול זה ואני רואה מה הווליום שלי ל 5 שניות והמגבר נכבה מה יכולה להיות הבעיה?? בתודה עמית עריכה- עכשיו חברתי את המגבר לטלויזיה ואני רואה תצוגה אני יכול להכנס להכל אבל המגבר נכבה כרגיל אחרי 5 שניות ואז לחצתי על הלחצן Multiroom בשלט הוא נכנס למצב שאני לא רואה כלום כתוב לי מולטי בקטן ולא שומעים ולא רואים כלום?!?!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ashraf1991na,

היי לכולם יש לי ברכב מגבר V15 הוא עובד תקין דולדת מנורה צהובה ולא אדומההבעיה היא שאני מחבר רמקולים רגילים יש לי קול הכל טוב ויפהאבל כשאני מחבר סאבוופר הוא לא נותן כלומר רמקולים רגילים עובד טוב אבל סאבוופר לא עובדמה יכול להיות הבעיה שלו מישהוא יכול לעזור לי?????

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by w7_znay,

פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by frankthetank,

אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.