אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל קוראי פורום אודיו, רציתי לשתף אתכם בקניה החדשה שלי, מדובר בסט 5 רמקולים, שאני כרגע משתמש רק בקדמיים. ניגשתי לחנות BEST-BUY לשמוע זוג רמקולים רצפתיים לחדר, התקציב שלי היה 3000 אבל עם כאב לב גדול, אבל אמרתי זה חשוב לי אז WTF, ראיתי TANNOY,ווארפדייל,סרווין ווגה, כולם במחירים של מעל 2500 לזוג, עד 4000+, הסאונד בכלל לא היה כזה להיט, ציפיתי להרבה יותר, שלא לדבר על הCV שאיכזב אותי מאוד, היה פשוט סאונד מרוח ומכאיב. לאחר כמה דקות שמיעה, הציע לי המוכר רמקולים, שבאותו הרגע נראו לי כמו ז"ס (זבל סיני), אמרתי לו עזוב אותי מזבל סיני, הוא אמר עולה לך כסף לשמוע? חיבר לי את הזוג, מחברה בשם ADC לא אמר לי הרבה באותו רגע, באותו רגע נכנסתי לשוק עצבני, הסאונד לא היה סבבה, היה מעולה! פה…
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזרים בבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן לא רב (3 שבועות בערך) קניתי לי iriver h10 5gb נחמד, כחול ויפה ועכשיו אני תוהה, איפה אפשר להשיג שלט בשבילו (חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי) וכמה זה עולה בערך?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 לחדר בצבא משהו איכותי אבל קומפקטי שאני יוכל לחבר לנגן שלי שמתחבר לחשמל, לא על בטריות יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התחדשתי בLCD חדשה סקארלט 37 full hd וכשאני מפעיל סרטי XVID וכו ישנם ריצודים מעצבנים נסיתי כל הגדרה אפשרית,הצילו!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים (זוג רצפתי סאב ומגבר) לחדר בערך 3X4 ועוד כמה חודשים לחדר יותר גדול. המערכת גם תיהיה בעתיד לקולנוע ביתי אז שיהיה אפשרות לשדרוג. התקציב בין 3000 ל4000.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין הרמקולים האלו הכי מומלץ לי: I-Trigue 3600וCreative SoundSticks 2.1וHarman-Kardon Comet D2וDivoom Z2300וLogitech G51וLogitech GT5051RוAltec Lansing השימושים שלי הם מוזיקה בעיקר בעיקר טראנס ואני צריך יותר איכות מאשר עוצמה אז תיקחו את זה גם בחשבון.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
AKG - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=563&t=4 Audio technica - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=566&t=43 לא כ"כ משנה לי הפורמט, והמחיר גם גמיש מאוד. איזה דגמים מעניינים יש שם? ניסיתי לעשות בדיקה בעצמי אבל אני לא מוצא ביקורות/השוואות למרבית הדגמים שמוצעים שם. היום יש לי Sennheiser HD 280 PRO. ונגן iAudio d2. למרות שלרוב אני שומע מהמחשב בבית/משרד. תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-