אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר? ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת. יש פתרונות? (:
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם של Asus מדגם P5B, ורסיבר לקולנוע ביתי. חיברתי את כרטיס הקול שעל הלוח אל הרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית הקואקסלית, ואני שומע סאונד ללא שום הפרעה. הבעיה היחידה שלי (והיא מטריפה) היא שאני לא מצליח להוציא 5.1 מהיציאה הדיגיטלית - אני מצליח להוציא אך ורק סטריאו. ניסיתי כבר הכל - עברתי על כל ההגדות של כרטיס הקול - הגדרתי בפרוש שאני עובד עם מערכת 5.1, וכאשר אני מבצע Test לכל הרמקולים (דרך תוכנת כרטיס הקול) אני לא שומע את הסנטר - אך ורק את הקדמיים (אין לי אחוריים וסאב) - כלומר ברגע שהוא כביכול אמור להשמיע סאונד ברמקול הסנטר, הרמקול שקט לחלוטין והסאונד יוצא מ-2 הרמקוליים הקדמיים בו זמנית (כמעיין תחליף לסנטר אני מניח). התקנתי דרייברים מעודכנים - לא עזר. אפילו שי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בכבל 150 ש"ח עלה לי מקווה שלא עבדו עליי חיברתי אותו מהמסחב למסך ולא יודע לא רואים טוב, חלק כמו הכבל הרגיל (VGA-VGA) LCD: Samsung LA32A450 מסך מחשב: DELL 2007WFP הכרטיס מסך שלי ATI Radeon X1900 Series מחובר בCLONE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הכניסה של המיקרופון שלי לא עובדת עם או בלי מיקרופון. ברגע שאני מוריד את ה"השתק" וקצת מגביה מיד יש רעש חזק מהרמקולים. למיקרופון זה לא כ"כ חשוב לי, אבל הכניסה משמשת לצליל הקיפי (5.1). זהו כרטיס קול מובנה (AC97). אני רוצה לדעת אם זוהי בעיה בחומרה או בעיה בדריבר. (חיברתי כרטיס קול אחר וכל הכניסות שלו מתפקדות) תודה מראש.... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקי אנשים אז ככה. קניתי רמקולים חדשים Logitech X-530 http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=7841 ככה נראה איפה שמחברים את כל הדברים לסאב: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1327.jpg חיברתי הכל לסאב את כל הבננות,לפי צבעים כמובן. והיה לי עוד 3 לחבר למחשב אתם יודעים איפה שמחברים את המיקרופון והכל. חיברתי הכל ושומעים רק ב-2. והכרטיס קול שלי תומך ב-5.1 תמונה: http://img67.imageshack.us/img67/232/865bz9.jpg השאלה שלי למה אני לא שומע ב-5? נ.ב קיבלתי מין כזה ריבוע שיש בו 3 יציאות לחבר למחשב ושתי בננות מאחור לא ידעתי מה לעשות איתו. זאת תמונה של הפנאל : http://img239.imageshack.us/img239/3416/2ox7.jpg תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני כחודש התעוררה בעיה, שאני לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים הקידמיים. בדקתי אותם, הם בסדר גמור. אחרי כמה ימים, אני ושאר חברי הפורום הסקנו שהבעיה היא בכניסת הרמקולים הקידמיים שעל פני הכרטיס קול. מאז עזבתי את הנושא, בתיקוו שמתישהו בקרוב אני אקנה כרטיס קול נפרד. קודם קול, אני אציין שה-ATP3 שלי מחוברים כרגע לכניסת הרמקולים האחוריים, על מנת שאני אשמע חלק מהאודיו. היום, כשנכנסתי לחלון הקונפיגיורציה של ה-AC97 שמתי לב שאיפה שכתוב Front Speaker Out הרקע נראה לא לחוץ (מצורפת למטה תמונה שתמחיש לכם את המצב). חיברתי את הרמקולים האחרים שלי לכניסת הרמקולים הקידמיים, וזה עדיין נראה ככה, בשונה מאיך שמתוארת הכניסה של הרמקולים האחוריים. אני מבקש, ממי שיש לו AC97 ומשתמש בו, ושיש…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-