עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NGNG,

יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oferl,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tuka,

כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  5. ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by virtual888,

שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)

7. אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של סמסונג htf350 (אם אני לא טועה). וטלווזיה של neon חדשה. המערכת הייתה מחוברת לטלוויזיה של סמסונג ועבדה חלק. העברתי אותה לטלווזויה החדשה עם אותם חיבורים הכל אותו דבר (מחוברת באמצעות hdmi) ואני לא מצליח להפיק שמע דרך המערכת אלא רק דרך רמקולים של הטלווזיה. (הרמקולים עובדים- ביצעתי בדיקה וגם שומעים מוזיקה כאשר מפעילים את אופציית הבלוטות של המערכת). כלומר כאשר אני על מצב טלווזיה רגיל (מחובר לממיר הוט) השמע הוא רק דרך רמוקלים של הטלוויזיה.. תודה רבה

9. חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם במחשב הישן שלי חיברתי לרמקולים של המחשב ולמסך מערכת טלפנית (אוזניות סטריאו עם מייקרופון) שמאוד נוחה לשיחות במסג'ר ובסקייפי. כאשר חיברתי אותה באופן אוטומטי התנתקו הרמקולים של המחשב ויכולתי לנהל שיחות פרטיות ולא לשמוע את בן שיחי ברמקולים. כעת אני קונה מחשב חדש (מצרפת את המפרט שהומלץ לי באתר) ואותו אני מתכוונת לחבר למערכת המיני שלי. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. היי קניתי במיוחד רמקולים של מחשב 2.1 ב299 ש"ח כדי לחבר לטלווזיה מאחר ואני לא מרוצה מאיכות הרמקולים של הטלויזיה שמופנים אל כיוון הקיר ולא לכיווני. הבעיה שאין בטלויזיה חיבור לאוזניות - חיבור שיש במחשב אליו מתחברים הרמקולים אז השגתי כבל עם שתי בננות בכל צד וחיברתי מהרמקולים אל הטלויזיה (כי אין חיבור אוזניות בטלויזיה משום מה רק חיבורי בננות מסוג AV/COMPONENT). הבעיה שהטלויזיה לא נותנת לי לבחור היא אומרת שהיא לא מזהה אות כנראה היא מחפשת אות וידאו ומאחר וחיברתי רק אות אודיו היא לא לוקחת אותו (מה שגם שזה מוזר, כי צריכים לבחור "מקור", אבל בשביל רמקולים למה לי לבחור מקור? אני צריך לבחור יציאה שזה ההפך ממקור, לא?). קיצר אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום. קניתי לפני אתמול את הרמקולים x530 של לוג'יטק ויש לי כרטיס קול 5.1 שלinnoax שקניתי אותו מזמן כי נהרס לי הכרטיס קול המובנה שהיה לי על הלוח אם http://www.ivmm.com/innoax/products/audio_extreme.htm אני מחבר לפי הצבעים לכרטיס קול וכפי שהוסבר בחוברת ההדרכה ולא שומעים רמקול אחד צדדי של סראונד ואת השני שומעים נורא שקט.. עכשיו החלפתי בכרטיס קול את החיבורים והצבעים ונוצר מצב שהם כן עבדו כלומר 4 בסטריאו והסנטר לא עבד.. בסופו של דבר חיברתי אותם בעזרת המפצל שמקבלים עם הרמקולים שבאמצעותו כמובן שומעים רק בסטריאו רגיל.. נסיתי להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס והתקנתי תתוכנה ac3filter ויש לי מקודד חדש של k-lite codec pack עדין לא שומעים רמקול אחד של סראונד והשני בכלל שמועים ממש חלש.. …

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Chymes,

רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אני חיברתי את כל הכבלים הכל יושב במקום אבל בשלט הקטן איפה שמדליקים את הרמקולים אין אור שאני מעביר לON זה לא מראה שזה פועל כאילו ושאני מחבר למחשב הכרטיס קול מזהה אותו אבל הרמקולים עצמם לא עובדים איך אני יכול לפתור את הבעיה ??? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by rider704,

אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 880 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liorper,

יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by Froze,

אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.

25. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.