עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Omer DA,

חשבתי על לקנות כרטיס קול חדש למחשב,השאלה היא האם בתקציב שאקצה לכך(כ350 ש"ח) יש כרטיס 5.1 שיתן לי שיפור ניכר בביצועים? (אני מרבה לשמוע MP3 באיכות 320 ולעיתים FLAC) מעבר לכרטיס המובנה בלוח האם?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by clintojpz,

שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Moor,

השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hen1235,

ברשותי: 1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל). 2) טלוויזית LCD 3) ממיר YES רגיל 4) מחשב ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES בטלוויזיה. זה יצא לי קצת כמו חידה ;D אפשרי לבצע את זה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. קיבלתי הצעה של קולנוע ביתי ב800ש''ח, מאוד חשוב לי דעתכם על כדאות של העסקה!!! אז ככה- רסיבר YAMAHA RX-V793 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200254&CTID=5000300 סוובופר YAMAHA YST-SW150 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200480&CTID=5003300 רמקולים WHARFEDALE MODUS FOUR http://reviews.cnet.com/separate-speakers/wharfedale-modus-4-left/1707-7869_7-30112948.html?tag=mncol;lst נראים במצב טוב.... צריך את תגובתכם!!!!!!!! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shaike_adler,

שלום ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי ולהשתמש בתכנת מדיה סנטר לשימושי סרטים ושמיעת מוזיקה. שאלתי אם אפשר להשתמש / לשלוט במחשב (לשם שמיעת מוזיקה ) ללא צורך בהדלקת הטלוויזיה. האם מארזים כמו ANTEC FUSION עם תצוגה נותנים אינפורמציה על ה FOLDER או סוג המוזיקה הנבחר האם ניתן לשלוט בעזרת השלט של המדיה סנטר עם מארז ללא תצוגה (למשל מעבר לשמיעת מוזיקה וביצוע PLAY לרשימת האזנה ) צרפתי שני קישורים אחד ל FUSION (מגיע עם ספק וללא שלט) ואחד ל FUSION REMOTE (מגיע עם שלט רחוק ועינית וללא ספק כח) השאלה נוספת - אם למשל קונים את המארז FUSION (ללא השלט ), האם מקבלים את התכנה להצגת השליטה ב LCD? (לא ברור מתוך המפרט שבאתר היצרן) http://www.antec.com/Detail.bok?no=475 http://www.antec.com/D…

7. Started by -LosNir-,

אהלן, לכל מי שיודע (או לא) עד לא מזמן היה לי את המיקרולאב SOLO 6C שנותנים תמורה טובה מאוד שהייתי ממליץ עליהם בכל הזדמנות. בכל אופן, אחרי חפירה קצרה ביד2 מצאתי זוג רצפתיים של אומגה אודיו ב 300 ש"ח. הם כוללים וופר 9", מיד טוויטר 1.1". אתמול מצאתי זמן וקפצתי לרמת השרון עם המגבר שלי (Lepai - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=447986.0) האזנתי אליהם כחצי שעה, ובסוף יצאתי משם עם זוג אומגה אודיו במצב טוב מאוד + זוג סטנדים. עסקה משתלמת ללא ספק. האומגה אודיו האלה מפתיעים מאוד. השילוב עם המגבר יצא טוב מאוד ואפשר להגיע איתם לעוצמות גבוהות מאוד. הסאונד נקי והוופר הענקי לא מאכזב! באס נעים, עגול, חמים והדוק מאוד. בהתחלה פחדתי שהמגבר לא יזיז אותם ושהבאס יהיה טיפה "משוחרר"…

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by ZXY1,

קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Styx,

שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. היי אני מעוניין בסטרימר שיאפשר לי צפייה בסרטי HD ויתמוך בשילוב כתוביות עבריות. (קבצי srt/sub) על איזה מכשיר תוכלו להמליץ לי?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום כולם!! אני לא כל כך מבין באוזניות ואני רוצה לקנות הפעם אוזניות איכותיות שבאמת התמורה למחיר היא מקסימלית. חובה שהאוזניות יהיו IN EAR, וכמו כך התקציב מתחיל ב300 עד 350 שח. תודה!!

12. Started by imri123,

יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....

13. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אחותי קנתה לאחרונה ESI Juli@ ואנחנו מפחדים מהכניסה האנלוגית. בסה"כ היא משתמשת בסיסית בקיובייס, רוצה לחבר מקלדת MIDI, גיטרה חשמלית/אקוסטית, מיקרופון ולשמוע מהמחשב במע' סטריאו. יש עם זה איזשהי בעייתיות? איך עושים את זה בדיוק - את כל החיבורים בין כולם?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !

15. שבת שלום לכולם!.. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר, שהמטרה היא לחבר אותה למחשב או מצד שני לקנות רמקולים למחשב ישירות. רציתי לדעת מה עדיף לדעתכם? אני לא מתכוון לשפר כרטיס קול או דברים אחרים שהבנתי שצריך בשביל שהשמיע של רמקולים למחשב תיהיה טובה יותר.. הצרכים העיקריים שלי זה מוזיקה, קצת משחקים וסרטים, אבל העיקר הקטע של המוזיקה, ואני לא איזה חובב מושבע שצריך שכל פיפס קטן ישמע פרפקט אבל כן חשוב שיהיה איכותי.. השימוש הוא לחדר אישי לא לסלון גדול או משהו כזה ככה שגם הווליום לא יהיה ברמה של להפציץ את הבית אלא רמה סבירה לחדר ממוצע, וגם אני רוצה שיהיה יפה ולא סתם איזה משהו טוב ומכוער שיכער לי את החדר.. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני רוצה למצות את התקציב ולא לקנות משהו ב-700 נגיד. ע…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. שלום. איזה מיקרופון איכותי יותר, לווקאל ואיסטרומנטאל? עדיפות לווקאל. ראש בראש, מי טוב יותר? http://www.bhphotovideo.com/c/product/598409-REG/Shure_SM27_LC_SM27_Large_Diaphragm_Cardioid.html#specifications http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Roland-DR80C-Studio-Condenser-Microphone?sku=271304&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26020906 תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1‎ שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  18. היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlompis,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ShaiG,

שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shahar0592,

Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by kalda01,

האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. Started by PT,

אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים