עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כותרת חשובה לי נוחות השימוש (הכוונה שפאנל כונון השמע יהיה מלפנים) איכות טובה גם ברמות גבוהות של שמע יופי 2.1 בלבד כבלים ארוכים (מעל 1.5 מטר) חשבתי ללכת בכיוון של LOGITECH ככה שיתאים לעכבר המתוכנן ולמקלדת חח. (WAVE וG9) מלוג'י חשבתי על X240 וX230 1. האם בX240 פאנל כונון השמע נמצא מלפנים? 2. האם שווה להשקיע את ההפרש בין X230 לX240? 3. האם יש מתחרים באותו תג מחיר הטובים מהשניים שציינתי?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by Omer DA,

שלום,ברשותי אוזניות HD202 שקניתי לפני שבוע,ואיך לומר..זה לא זה..הם לא מספקות אותי משום בחינה...רציתי לשאול איך ה515HD ואיך הHD555 והאם ההבדל הגדול במחיר בין שתיהן (470,680~) שווה את ההבדל בסאונד,וושאלה אחרונה האם שתי האוזניות יתפקדו היטב ללא מגבר יעודי וחיבור למחשב בלבד

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by solaric,

כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Radeon38,

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by intel suck,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372399 מה שעתכם עליהם? שווה לקנות אותם?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by dddddd,

שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. אני שוקל לקנות השבוע מכשיר DVD התומך ב-DivX והצגת כתוביות בעברית. שאלות: 1. האם ישנם דגשים מיוחדים לשים לב בעת הרכישה? 2. האם כל המכשירים תומכים רק בפורמט כיתוביות srt או שקיימת תמיכה בפורמטים נוספים? 3. האם תמיכה ב-mpeg4 תעבוד היטב עם כל המקודדים DivX, XviD וכיו"ב? 4. מה החשיבות של Progressive Scan? 5. במכשירים אלה האם פשוט אני שם קובץ avi+srt על CD ופשוט רואה? תודה על ההבהרות. אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by yosiqqq,

שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by aquarius,

הסוקר כתב בביקורת שהאוזניות המסופקות הם סנסהייזר MX300 ככל הידוע לי כל האריברים מגיעים עם MX400 זה טעות בכתבה או שזה תקדים ?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  12. אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  13. מה יותר כדי ליקנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by zion789,

שלום, אני כנראה קונה מחו"ל את הלוגי'טק Z5500 ורציתי להוסיף בהזמנה כרטיס קול מקצועי בעל יציאות אופטיות(כמו שהבנתי הם הכי איכותיות ומעבירות את הסאונד בצורה הכי מושלמת) כי כרגע יש לי אונבורד פשוט מהמחשב שקניתי לפני כשנה. בנוסף ארצה גם להוסיף להזמנה את הכבלים האופטיים האלה - אני צריך ממש ארוכיםםם זה חדר שטיפה יותר גדול מהממוצע - 3X4 מטר לכן אצטרך להעביר את הכבלים לאורך כל הקיר. ארצה לדעת מהי העלות של כל הדברים האלה בנפרד מהרמקולים רציתי גם לדעת אם אצטרך לקנות כבלים אחרים מלבד האופטיים חוץ מהכבלים שבאים באריזה תודנ

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  17. שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  19. בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by otherside,

אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pogacsa,

שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by dani k,

היי אנשים. קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות. כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך... אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  24. המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by iib,

לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.