אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המכרז הזה של וואלה האם המחיר טוב ואיך הטלויזיה לחדר שינה ממוצע. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LH70YR
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי את המקרן אך לא ניתן לראות סרטי AVI במקרן.מצורפת תוכנת המרה למכשיר אך הוא לא ממיר את סוג הקובץ הזה . האם מישהו יודע כיצד כיצד ממירים סרטי וידאו מסוג AVI למקרן הזה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט. תקציב: 400 שקל. אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי את הרמקולים של altec lasing mx5021 והבנתי שצריך לעשות להם הרצה כדי להנות מהם כמו שצריך מישהו יכול להסביר איך אני עושה את זה ויש לי mac-book עד כמה כרטיס רול חיצוני ישדרג את הסאונד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל אני חייל משוחרר, ולא מחפש כרגע דברים מפוצצים אבל אשמח לשים בסלון מערכת קולנוע נחמדה השאלה אם הדבר הזה הוא צעצוע ובזבוז כסף אחד גדול או שהוא יכול לספק אותי לשנה שנתיים הקרובות כמערכת ממוצעת? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733624&came=519 לחבר אותה למחשב ולטלויזיה ולקבל חווית סאונד יותר איכותית מרמקולים של טלויזיה בלבד... שווה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. כותב שורות אלה מתלבט האם לקנות את המכשיר, שכן יש לו יתרונות רבים, אך יחד עם זה כמה חסרונות, לכאורה, בעלי משמעות מכרעת לעניין החלטת הקניה הסופית. קודם כל, ברצוני להביא לתשומת הלב של מי שמתלבט את היתרונות של המכשיר, שכן הוא בין היחידים שיש היום בארץ שניתן להחליף את הבטריה, והדבר מאפשר שמיעה (או כל שימוש אחר) רצופה, וכפי שהיצרן מבטיח, בטריה אחת קטנה של טריפל איי (AAA) מספיקה ל40 שעות שזה כשלעצמו, אורך חיים לא מבוטל . כפי שאתם רואים יש תוספת של SE והדבר מעיד שזוהי גרסא שניה של המכשיר, שכבר יצא במתכונת זהה מבחינת מראה, ושונה במקצת מבחינת הפונקציות, לפני שנים אחדות. הפעם מדובר על אורך חיי סוללה כפול וכנראה עוד כמה שינויים שעליהם למעשה…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
לילה טוב! אני מתכנן להתחיל פרוייקט שכולל בין השאר בניה של אקולייזר אנלוגי (אקטיבי) עם 3 כיוונים (פוטנציומטרים) BASS MID TREBLE השאלה היא איך לתכנן את המגעל? האפשרויות: - הגברה של כל הסיגנל וחיבור לאקולייזר פסיבי (שרק מנמיך את התדרים שלא בוחרים להגביר) - אותו הדבר רק בצורה הפוכה (המגבר בא אחרי האקולייזר הפסיבי) - הגברה של תחומי התדרים המסויימים (זה אומר מגבר לכל תחום תדרים) אז מה עדיף (מבחינת פגיעה בעוצמה של הסינגל/איכות/עיוות וכו') באיזה מעגל משתמשים בדרך כלל? באיזה משתמשים בציוד HIGH END? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימוש עיקרי : צפייה בשידורי כבלים רגילים. כרגע אין איך לשדר HD , יש מחשבה אולי להביא את ממיר HD אבל לא כל כך מתלהב. HD READY יספיק לדעתי , גם ככה אין כרגע איך לשדר וגם כשיהיה , מעדיף איכות בשידור של הכבלים הרגילים על פני הרזולציה הגבוהה.. אין מקור אור מלפני או אחורי הטלוויזיה , כך שפלזמה תהווה אחלה פיתרון אם היא יותר טובה מ LCD באותו המחיר. מרחק מההמסך: 3 - 4 מטר גג תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
5.1 למחשב עד 500 שקל (אפשר לחרוג אבל לא יותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה כרטיס GTS 250 של PNY.. ראיתי שיש את האפשרות לתלת מימד עם משקפי אדום-תכלת גם ללא מסך תלת- מימד. ראתי הצעה מאוד משתלמת של משקפים מתאימות מסין דרך EBAY. לפי מה שהבנתי המחיר של המשקפים הוא 2.38$ למשקפיים חדשות והמשלוח לישראל בחינם (!).. http://cgi.ebay.com/Pair-Red-Blue-Cyan-3D-3-Dimensional-Anaglyph-Glasses_W0QQitemZ220562007461QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335a8525a5 האם הבנתי נכון? יש דרך לדעת מה האיכות של המשקפיים? אני צריך לדעת עוד משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם: 35% מוזיקה 30% סדרות 35% סרטים כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630 איך ה DENON dht-390? תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. יש לי מגבר מאוד ישן של SCOTT ככל הנראה שפורפורות למישהו יש הערכה לגבי המחיר שלו (במקרה שאני אתקן את החלקים הפגומים שבפנים) תודה. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633456478_1100602318_31066430_7271142_n.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633536480_1100602318_31066431_7553472_n.jpg
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-