עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hen89_,

מה קורה ח'ברה?? אני מחפש רמקולים של CREATIVE מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים ? מישהו מכיר את הדגם הזה של קריאייטיב ‏I-Trigue 3000, 2.1‎ ? http://zomerreis.be/icttest/images/45/1344840.jpg תודהה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tktur1,

שלום! לאחרונה קיבלתי koda sw 1001 רציתי לדעת לגבי איך לחבר דבר כזה למחשב.... כשאני מחבר ישירות לכרטיס קול אני לא יכול לחבר לעוד רמקולים והסאב עצמו לא מקבל רק באס .... קיצורר עזרה ממישהו שמבין תעזור! תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז בפעם שעברה כשדיברו על ה-GrubDAC הבטחתי שאני עובד על עוד משהו. אתמול דור קפץ לבקר, וסוף סוף קיבלתי את המוספטים שהיו חסרים לי ליציאה של הספק כח. ראשית, מדובר על ספק Sigma11 של amb (קישור). ספק שמיועד לזרמים של עד 1A רציף (והרבה מעבר לזה לזרם ריגעי) בקונפיגורציה הרגילה שלו. יחד עם קירור רציני יותר אפשר גם להגיע לזרמים גבוהים הרבה הרבה יותר. במקרה שלי הוא מיועד להפעיל דברים שדורשים חצי אמפר לכל היותר, לכן בחרתי בקייס הסטנדרטי יחד עם קירור OB. אני בחרתי להגדיר אותו על 24 וולט שזה מה שמתאים לרוב מגברי האוזניות שאני מתכנן להפעיל, וזה מתאים גם ללא מעט רכיבים אחרים. בהתאם לזה גם נבחר השנאי של Antek Inc שנותן עד זרם של קצת מעל ל-1אמפר. לשמחתי השנאי הוא עם dual-primary ועם dual-…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by ilanb0,

קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eranshap,

שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  13. Started by Enable,

יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by BIGBENG5,

תקציב לאוזניות: 100$ / 500 שקל חריגה(הסכום שאסור לעבור בקנייה): עד 100 דולר 500 שקל אני רוצה אוזניות IN-EAR השימושים לאוזניות: מוזיקה\סרטים\משחקי מחשב - סמנו באדום את השימושים. בקשה מיוחדת (איזור מגורים, חנות, גודל וכו'): אני יקנה אותם באיזה אתר מחול כמו EBAY אמאזון(יש לי דודים בחול) או כל אתר אחר אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה(אלקטרו טראנסים) חשבתי על אלה http://www.akg.com/personal/K_330,pcatid,7,pid,102,_psmand,1.html או http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4-overview/ לגבי הAKG K330 כבר ראיתי עליהם ביקורות אני רוצה חוות תעד/המלצה על ה Image S4 Headphones תודה! סהר

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

היי, אני זקוק לטלויזיה (שתשמש בעיקר ל XBOX 360) ממרחק צפייה של 2 מטר בערך. אולי המחשב יחובר מפעם לפעם (סרטים). תודה.

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by onissan,

אוקיי אז קודם כל אני חייל משוחרר, ולא מחפש כרגע דברים מפוצצים אבל אשמח לשים בסלון מערכת קולנוע נחמדה השאלה אם הדבר הזה הוא צעצוע ובזבוז כסף אחד גדול או שהוא יכול לספק אותי לשנה שנתיים הקרובות כמערכת ממוצעת? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733624&came=519 לחבר אותה למחשב ולטלויזיה ולקבל חווית סאונד יותר איכותית מרמקולים של טלויזיה בלבד... שווה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by Moor,

השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by CobraBoy,

אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. כל פעם שאני מנסה לנגן שיר FLAC ב Windows Media Player, הוא כותב לי איזה Error ואני צריך לסגור את הכל. איך אני יכול לנגן את קבצי ה FLAC האלה? נמאס לי כבר מהאיכות המזעזעת של MP3 באיכות של 120X-160X בשירים :pissed: (לפחות ב 320X השיר מתחיל להשמע עוד איכשהו סביר)*. *X-אני לא זוכר איך מודדים איכות של שיר, כתבתי X.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by mtn9,

שלום היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500 עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie. זה אמור להיות ככה? נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD) תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים