אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטת גיטרה, לרגע זה אין לי מגבר ואני מקליט ישירות עם כבל. חשוב לציין שאני מתחיל בכל העניין של ההקלטות ואני מחפש כרטיס קול למתחילים שיעשה את העבודה ושישמש אותי בעתיד לעבודה עם מגבר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלוויזיה של PHILIPS מידי פעם אני רואה עם המשפחה סרטים בסלון.. משום מה אין לי מושג למה שאני מחבר דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני שיש לי לטלוויזיה הטלוויזיה פשוט לא קוראת את התוכן.. אני רואה את התיקיות בטלוויזיה אבל הם פשוט ריקות כאילו הוא לא מזהה את הפורמט (ויש לי הרבה מאוד דברים בכונן... לא מאמין שהוא לא מזהה אפילו דבר אחד) בכל מקרה עד עכשיו אני פשוט מעביר את המחשב לטלוויזיה ומחבר דרך AUX למערכת קולנוע וכבל VGA אבל זה מסובך מידי לנתק את כל המחשב להעביר אותו למצוא לו מקום בסלון, גם מה עם המקלדת והעכבר אני מחפש את הדרך הפשוטה ביותר אין לי בעיה גם לקנות את מוצר מסויים פשוט להעביר סרט ולראות אותו אני לא מבין בזה יותר מידי סטימרים או TV STICK.. יש איזה שהיא ד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו חוות דעת על מוצרים בסגנון הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=90 איך איכות הסאונד? מתקלקל מהר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-