עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DXT,

אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.

3. חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

למישהו יצא להתנסות איתם? שוקל לקנות כי כרגע אני או עם headset או עם הרמקולים של המסך

5. יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחרונה קניתי מערכת רמקולים נחמדה של ארבע רמקולים סאב ומגבר (בתוך הסאב) לא הכי הכי טוב, אבל עדיין סביר בהחלט... רציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד אני יכול לחבר את הרמקולים האלו לממיר הדיגיטלי של הכבלים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 37' במחיר הנ''ל לסלון. מה קיים במחיר הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rofben,

היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MW,

קיבלתי אותו היום לקחו לי מכס של 905 ש"ח אבל המכשיר הוא מצוין. מנגן קבצי וידיאו בצורה מעולה פשוט העתקה והדבקה וזהו. ניגון חלק ורמקול פנימי טוב מאוד. ניגון אודיו בצורה טובה מאוד וממש הצגת כל הפרטים אפילו הצגת השיר הבא שינוגן וכו'...יש משהו ממש מצוין בו עם ה ID3 TAGS בקבצי מוזיקה. אפשר לעשות חיפושים לפי אלבומים אמנים שנה וכו'.. ממש מגניב. גם תמונות מוצגות בצורה טובה מאוד והכל בפשטות. בקיצור.. ממליץ חבר'ה... למי שיכול להרשות לעצמו. כמה תמונות: מצטער על האיכות של חלק.. צילמתי אותם דיי מהר... http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3478-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3479-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3481-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ROTEMan,

אם אני רוצה לראות סרט נגיד ברוזלוציה של 720p מהן הדרישות הממש מינמליות שלו? תודה,רותם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LandRover,

היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tal7420,

מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nadaw,

מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים