עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MasterOfMuppets,

שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!

4. שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by adirze,

שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yonir,

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Royz,

יותר דגש על האחוריים... תודה... הארון הוא עד התקרה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by montigo,

בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zaomri3,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל, עלות מול תועלת. בנוסף, האם ניתן לחבר כונן חיצוני ישירות לטלוויזיה ולצפות בתכני HD בלי לפגוע באיכות הצפייה? קישור למפרט: http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=373&ArticleID=5772 תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OneWingedAngel,

הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Noririco,

אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, 1) מה האורך של הכבל שבא עם כל רמקול? 2) הוא יכול להתנתק מהרמקול? (חיבור רמקולים רגיל?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :‎)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by naor-007,

איך האוזניות האלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.