עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spiderpaz,

יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Booobb,

עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מתלבט עכשיו אם שווה לי להשקיע במערכת כזו לסלון: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1422968 או לקנות את המערכת הזו של קריאטיב: MegaWorks THX 5.1 550 שניהם בערך אותו מחיר (2500 שח) יש כאן מביני עניין שיוכלו להגיד מה ייתן תוצאות יותר טובות למוזיקה וסרטים? תודה רבה! kfir@jesta.co.il

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 47,

אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yot,

בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ronni oz-merom,

היי, שאלה. יש לי נגן דיסקים שהתקלקל. לתקן נראה לי לא כלכלי. האם אפשרי לקנות מכשיר DVD ולחבר אותו במקום נגן דיסקים? מה אתם אומרים? תודה על העצה רוני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…

11. Started by Animor,

שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Microlab FC-861 5.1 100W RMS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=32775 איך האיכויות של מקרולב בכללי? הבנתי שהם די לא פופולריים בארץ אבל דיי איכותיים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GaiSin,

קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!

15. אני מחפש תנגן האופטימלי שהוא MP4 והוא מציג תמונות גם עם מסך גדול נפח 1 גיגה עם אחריות לשנה + לא צעצוע שמתפרק מחפש תהמלצות שלכם וכל הנתותנים שאני לא מבין בהם ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות ואני מחפש תגם נגן MP3 עד 300 שח שהוא טוב לא שביר ולא מתפרק אם יש דבר כזה כמתנה לידידה שלי ליום הולדת.. 1 גיגה ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות מוזרות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך לראות סרט מ דיסק און קי

18. הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mejadla,

אהלן, כבר 3 שנים שאני עם המערכת של Logitech, דגם ה-Z5500. קניתי אותה לשימושים של 5.1, ראיתי שמכוער יהיה לקדוח אותם לקיר (כי זו האופציה היחידה שאפשר לתלות אותם) והורדתי את שני הרמקולים האחורים + הסנטר עד שאני ימצא פתרון. חוודש אחרי שהם נקנו, הם כבר נכנסו לארון מבלי להשתמש בהם. היום החלטתי להחזיר אותם לעניינים קצת, ואחרי רפרוף באינטרנט ראיתי סטנד דווקא די יפה (כמו בלינק הזה) החלטתי לנסות לפרק גם את הרמקול ומחר ללכת לחנויות שמתמחות באודיו, כדי לנסות ולראות אם יש להם סטדנט אונבירסאלי שדומה לזה.. אמרתי לעצמי שאני ישאל גם באינטרנט בפורמים השונים, אז יש פה מישהו שמכיר סטנד כזה / שמע על פתרון דומה לרמקולים האלה? ככה נראה הרמקול אחרי שהורדתי לו את התושבת U שה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PuG3o6,

קניתי סטריאו .VSX-323 מדיוטי פרי ואני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי 2 קדמי 1 סנטר 1סאב ו 2 אחור גודל חדר 5X5 רוצה רמקולים תלויים בעיקר לסרטים ולספורט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DorPop,

אני רוצה לקנות אוזניות IN-EAR שמתאימות לאייפון שיחליפו לי את האוזניות של APPLE כי הן כואבות באוזן לאחר שימוש של שעה בערך. שהאוזניות יהיו עם איכות חומרים טובה ועם איכות סאונד טובה. המחיר שאני מוכן לשלם נע בין 200-400 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה. ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם תודה עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91 יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים