אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש רמקולים 2.1 לתליה על הקיר. רציתי לדעת אם יש מובנים או שצריך לקנות מעמד או מתקן??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מחפש טלוויזיה שאוכל להשתמש בה כמסך מחשב (במקום מלא מסכים נפרדים, לשימושי פרודוקטיביות). 4K בגלל שטח העבודה הענק ו42-43 אינץ׳ בגלל הPPI המצוין (103~, הטקסט יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה אותו). צריך Chroma 4:4:4 וinput lag נורמלי (נראה לי צריך לבטל video processing וכאלה, או לשים Game Mode בחלק) כדי שלא יהיה לי דיליי מציק עם העכבר. פאנל מעדיף IPS, אבל גם VA בסדר אם מדובר בפאנל מוצלח (מצד שני אולי רעיון לא טוב בגלל הזוויות צפייה.. אשב קרוב מאוד למסך והצדדים יהיו בזווית ממני). צריך גם רמקולים מובנים נחמדים, כי אני לא הולך להוסיף רמקולים חיצוניים. יש חיה שעונה על כל זה? מישהו עבר על הדגמים ויכול להמליץ? מצאתי בזאפ: TCL 43P8 TCL L43P65US …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-