עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 37' במחיר הנ''ל לסלון. מה קיים במחיר הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ככה יש לי מחשב (השאלה אם זה באמת קשור לחומרת המחשב שלי) מעבד P4 3000 זיכרון 2GB כ.מסך ATI Radeon X300SE 256MB סרטי 720P אני עוד איכשהו מצליח להפעיל במחשב עוד איכשהו, אבל 1080P הסרטים פשוט מקרטעים לי. יש לי את המקודדים הבאים מותקנים במחשב: CoreAVC AC3Filter Divx Haali Media Splitter XViD תמונת מסך מהתוכנה GraphEdit : אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא סליחה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dude101,

(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by walkman,

כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dbx22,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …

13. שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Idan Minkov,

היי אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה גודל 65 אינצ כרגע הסתכלתי על סמסונג Samsung QE65Q80A אני לא ממש חזק בתחום ואני אשמח להכוונה התקציב הוא עד 4500 ואני מעדיף סמסונג (קנייה בארץ)

16. Started by nadav275,

שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zachi_t,

היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by JSK,

שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים