אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פרסמתי פה הודעה על T AMP,אבל אני לא בטוח לגביו...הוא עולה 300 ש''ח + 100 שח שנאי...אז זה גרם לי לחשוב,אם אני מחליף מגבר,כמו שאומרים אם כבר אז כבר...פשוט מעניין אותי מה אני יכול לקנות בתקציב הזה אתם כמובן גם מוזמנים להגיב למה כדי או לא כדי ללכת על T AMP או על המגבר הקלאסי עוד שאלה,האם באמת כדי להתאמץ ולקנות מגבר רגיל,או שזה פשוט לא ישתלם לי? http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=5&groupid=1 http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=3&groupid=1 זה הלינק ליד שניה,אז בבקשה,אם אתם יכולים להשקיע כמה דקות ולעבור על הרשימה ולהגיד לי אם יש שמה משהו בתקציב שציינתי שיכול להתאים לי? או שתמליצו על משהו ספיציפי ואני כבר אחפש בעצמי תודה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מחשב חדש WIN7 PRO עם GT5500 מחובר ב HDMI לרסיבר חדש גם כן (DENON 1910) ומשם ב HDMI ל LCD. הכל עבד פצצה עד היום, סאונד עבר כמו שהוא ופיענוח בוצע ע"י הרסיבר וכו, אחלה. פתאום אין סאונד ב HDMI כשאני מחבר אוזניות לשקע אוזניות במחשב, יש סאונד, אבל בדיגיטל כלומר HDMI כלום בדקתי את הרסיבר מבחינת סאונד, הכל בסדר כל ההגדרות שעברתי במחשב, של הסאונד ב HDMI הכל נראה בסדר. אין לי שמץ של מושג איפה לבדוק בנוסף. דבר מוזר ששמתי לב זה שהמדייה פלייר של הווינדוס מסרב פתאום לתפקד בתואנה שהזיכרון נמוך מדי במחשב יש 2GB זיכרון 1033MHZ, לא משנה אם זה קובץ MP3 או סרט HD שאני מנסה להפעיל עם המדייה פלייר, אני מקבל את אותה ההודעה שאין מספיק זיכרון ושעלי לסגור מספר תוכניות כשתכלס שום דבר לא פתוח מלבד ה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו למוזיקה נטו ואני רוצה לסגור את כל הקצוות לפני שאני עושה את זה. לפני כמה ימים גיליתי את מה שנקרא DAC ורציתי לדעת מה יוציא סאונד טוב יותר: חיבור DAC למחשב ע"י USB וחיבור הDAC למגבר באמצעות כבל RCA או לקנות את הASUS Xonar D1 ולחבר את המגבר ישירות לכרטיס הקול באמצעות כבל RCA ל3.5מ"מ? רציתי גם לדעת מה איכות השמיעה של קבצי flac ביחס לcompaq disc(בהנחה שהוא אחד טוב)?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני חושב לקנות כרטיס קול חדש למחשב שלי. נכון לעכשיו יש לי אחד מובנה בלוח, ואני רוצה להחליף אותו כי יש לו הרבה רעש סטטי בצליל שהוא מוציא, וגם כי יש לו אפקט הד שנשמע זול בטירוף במשחקי מחשב. אני חשבתי לקנות את ה-Xonar DX, אבל רציתי לדעת כמה דברים לפני זה: האם זה כרטיס טוב למחיר שלו? האם יש כרטיסים באותו טווח מחיר שהם יותר טובים ממנו? מה ההבדלים העיקריים בינו ובין ה-D2X? כמו כן, עכשיו במחשב שלי יש מעבד E4300 2G זכרון כרטיס מסך ATi X1950 512mb וכל זה עם ספק הכוח HEC-TRT400 האם ספק הכוח יוכל להתמודד גם עם כרטיס מסך בנוסף לכל הדברי האחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte z68Xp-UD4 ואני חושב לקנות Audio-Technica ATH-M50. רציתי לדעת אם הכרטיס קול המובנה טוב מספיק בשביל האוזניות או שעדיף להשקיע עוד קצת בכרטיס קול/DAC/מגבר אוזניות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכרטיס eול של Revolution 5.1 של M-AUDIO כבר חודש אני מחקה שיצא כבר באתר שלהם דריברים לווינדוס 7 ועד עכשיו לא יצא כלום!! וראיתי שלהרבה דברים הם הוציאו דריבר אבל רק לכרטיס קול לא אולי יש איזה קומבינה לעשות ? או אולי יש איזה הורדה זמנית מי האתר שלהם שיוכל להפעיל תכרטיס קול יש להם פרומים שם ובלאגן רק אני לא מבין אנגלית זה האתר שלהם www.m-audio.com זה לא בסדר שהם יותר מדיי מחכים עם הדריבר ראיתי שבאתר שלהם יש כול מיני הורדות יש מצב שיש פה הורדה שמתאימה ? אולי הורדה שבלנתיים תפעיל לי תכרטיס קול עד שיצא הדריבר MIDISPORT 1x1 11/14/2009 6.0.0_5.10.0.5131 MIDISport_6.0.0_5.10.0.5131.exe Micro 11/14/2009 6.0.2_5.10.0.5131 Micro_6.0.2_5.10.0.5131.exe Producer USB 11/14/2009 6.0…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז. לפני מספר שנים הייתה לי חבלת ראש עם קצת דימום מוחי ושטויות מאחורי האוזן ומאז אני ממש רגיש לחריקות והן עושות לי צמרמורת נוראה. אני צריך אוזניות שאוכל להסתובב איתן ברחוב ולא לשמוע בכלל את החריקות שמכוניות עושות כשהן בולמות. כמובן, אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה וחשוב לי שיהיה באסים טובים, אבל הדבר שאני הכי צריך זה שהאוזניות יתפקדו כאטמי אוזניים שלא אשמע צלילים גבוהים. תקציב: לא אכפת לי לבזבז קצת בגבול הטעם הטוב (אני לא יודע מה נחשב נורמלי). בדיוק קיבלתי קצבה מנכ"צ ואני משער שלזה זה נועד. כמובן שאם יש שני מוצרים טובים באותה מידה עם מחירים שונים אעדיף את הזול. האם כדאי להזמין מאליקספרס/אמזון? מעדיף אוזניות ניידות יחסית. האם אתם חושבים שאוזניו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לשעות מרובות במשך היום (צרכי עבודה). לכן החשיבות היא יותר על נוחות האוזניות, שלא יתחיל לי איזה כאב ראש עצבני אחרי שעה ודגש נוסף הוא אטימות. האיכות חשובה מאוד, אבל אני מניח שאוזניות שעונות לצרכים היחסית גבוהים הללו, יהיו ברמה גבוהה. חשבתי על הסנהייזר 280HD, אבל אני לא בטוח לגבי הנוחות שלהם והאטימות. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לכל מי שעוד איכפת קצת , אפילו אם אתם חושבים שזה לא יכול לעזור בשום דבר ( אבל בטח שזה לא יכול להזיק) אנא חיתמו על העצומה הזאת בשביל שיזכרו שאנחנו עוד כאן!!!! ויואילו בטובם לשים עברית בנגנים שלהם!!
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-