עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ScreameR,

הבאתי אותו בזול מאוד, איך הוא ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by darkman,

ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שינתי את ההודעה ואת הכותרת בהתאם. אני מחפש כרטיס קול מאוד מקצועי שיתן לי איכות סאונד מעולה מן המחשב. מתלבט בין שלושת אלו שנחשבים מעולים, מי שמבין שיגיד לי דעתו בבקשה E-MU 1212M http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=340 Juli http://musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php?cPath=66_67&products_id=1278 ASUS Sound Card Xonar D2X http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=485 מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה - כולם אותו המחיר, ומעוניין בכרטיס קול עם היציאות הטובות ביותר עם מינימום עיוותים וכו'.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ROEY--1,

היי אני חייב עזרה במקום בו ניתן לקנות כבל מעבר מ MINIPLUG ל RCA עכשיו מצאתי רק כאלה שמעבירים מן MINIPLUG ל 2*RCA אני צריך את זה על מנת להשתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול AUDIGY 2 ZS שם כתוב שצריך כבל מעבר כזה... היכן ניתן למצוא כבל כזה? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by SuperStyle,

????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by whitemonkey,

שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by pAnAhI,

פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by THE FOX,

מחפש המלצות לאלבומי מוזיקה ב 5.1.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Rubber Duckey,

אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by seffi,

כבר שנים שאני צופה בסרטי Divx על טלויזיה בגודל 21 אינטש ורואים מעולה. האם הרזולוציה של סרטי Divx תתן תמונה איכותית גם על גבי טלויזיות גדולות, כמו 34 אינטש למשל?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …

13. אני מתלבט בין כמה דגמים, EMU 0404 ESI JULI קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550 המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי) הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי, את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות) דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח, כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה. תודה רבה אלי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by dbx22,

אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  17. הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…

18. עלתה לי 9900 איך היא? היא של חברת LG טלוויזית LCD מהסדרה החדשה. יחס ניגודיות הגבוה בעולם של 1:1600 . כולל מעבד וידאו ® לתמונה מושלמת . מהירות תגובה 8ms . כולל מנגון הפחתת רעשים DNR . תמיכה בשידורי HD . מפרט טכני "37 גודל מסך 16:9 פורמט מסך 1366X768 רזולוציה 500cd/m² בהירות 1:1600 יחס קונטרסט 8ms זמן תגובה 178°/178° זווית צפייה נתוני וידאו תמיכה מלאה ב- H/D מעבד וידאו - R DCTi מעבד וידאו: DCDI Faruodja Spectacle/Full Screen /Orginal/4:3/16:9/14:9/Zoom אפשרויות צפייה Dynamic/Standard/Mild/User מצבי צפייה תמונה בתוך תמונה PIP תמונה בתוך תמונה ותמונה ליד תמונה (חלוקת מסך ל - 2) תפריט Auto/Manual Clock,On/Off Time, Sleep Timer,Auto O…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SilverCivic,

אהלן , לאחרונה התעניינתי בנגן MP3 הנ"ל : http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2436266 תכונותיו : שנה אחריות תצוגת LCD כחולה. זיהוי שם שיר ID3 tag display. רדיו FM (באוזניות). בנוסף לניגון קבצי MP3 רגילים ניתן לנגן את קבצי הWMA המיוחדים של Microsoft וגם קבצי WAV באיכות של CD ובפורמטים נוספים MP1, MP2, ASF, WMV. מכשיר ידידותי למשתמש וקל להפעלה. הנגן בעל איכות שמע יוצאת מן הכלל הודות לאיקולייזר דיגיטלי מיוחד בעל 7 מצבים. מסך LCD בעל 3 שורות לתצוגה של שם השיר, שם המבצע ושם האלבום וכמו כן תצוגה של מאפיינים נוספים כגון איכות ההשמעה, סוג האיקולייזר, מצב סוללה, זמני השיר, מספר השיר ועוד... טייפ מנהלים בעל 4 מצבי הקלטה באיכויות שונות. דבר זה מאפשר להאריך את זמן ההקלטה על חשבון איכו…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by 996,

איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by none,

Altec Lansing ATP4 או Altec Lansing 4100

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lil,

אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Dr.Drek,

אהלן, אז זוהי הבקשה החדשה מכם... אחרי שרכשתי את ה FORTISSIMO III המשובח של הרקולס, אני רוצה לנצל אותו נכונה: ברשותי כרגע , שני רמקולים וסאב וופר של UMAX... ראשית, מה עליי לקנות? כלומר במה להתמקד? האם לקנות רק 4 רמקולים נוספים? או 5? האם לזרוק את ה UMAX? או להוסיף אליהם? האם זה בכלל אפשרי? על מה ללכת בכלל???? אני אבוד שנית, איזו חברה, ועל מה אתם ממליצים... השימוש העיקרי הוא שמיעת MP3 ומשחקים...כמו כן, מדי שבוע סרט ב DIVX... מוקרן על הטלוויזיה ואני יתחיל להוריד AC3... אז מה אתם אומרייייייים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.