אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק להתייעצות קלה. מדי פעם, כדי לצפות בסרטי HD על מסך גדול, אני נוהג לחבר את המחשב ל-LCD שלי באמצעות כבל VGA, ואת הסאונד אני מקבל דרך מגבר JVC שיש לי, אותו אני מחבר דרך בננה רגילה לכניסת הרמקולים של המחשב. עד פה הכל עובד יפה. הבעיה היא שאני מעוניין לשמוע את הסראונד בסרטי ה-HD שמסופק על ידי AC3/DTS/DD5.1. האם יש דרך לעשות זאת? לחבר את המגבר למחשב ולקבל את הסאונד המבוקש? כי כאשר אני מחבר לכניסת הרמקולים הרגילה אני מקבל רק סטריאו סאונד. חשבתי אולי SPDI/F או חיבור דומה שאני לא בקיא בו יכול לעשות את העבודה. למקרה שזה יסייע לכם בתשובתכם, תאמרו לי איך לברר את הדגם המדויק של כרטיס הקול שלי (כבר שכחתי) ואמסור לכם אותו. בתודה מראש, וחג שמח!
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, החלטתי שמספיק לקנות נגני DVD שנהרסים אחרי כמה חודשים, עדיף לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה. כרגע אני מתבלט בסוג הכבל וידאו שאני צריך לחבר, אני מתבלט בין הכבלים הבאים : כבל S-VIDEO http://www.daganm.co.il/rec/315-%D7%9B%D7%91%D7%9C-S-VIDEO-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל DVI - HDMI http://www.daganm.co.il/rec/321-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל אודיו : http://www.daganm.co.il/rec/305-%D7%9B%D7%91%D7%9C-PL-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 ההתלבטות שלי היא…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי אוזניות head-direct re0 אחרי שהזוג הקודם נהרס לי. מבדיקה שעשיתי מסתבר שהקרע בתוך הכבל הוא כנראה בפלאג של ה 3.5 מ"מ,זה שמתחבר לנגן. מסירטונים ביוטוב הבנתי שניתן לתקן אותן ע"י חיתוך הפלאג הישן והלחמה של פלאג חדש. אני מחפש פלאג מוזהב מאיכות ממש טובה ,זתומרת עדיף להשקיע 30 ש"ח ולא 6 ש"ח על משהו סיני גרוע הבעיה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג ניתן לייבא מאי ביי ב7 דולר כולל משלוח העניין הוא שזה יותר מדי בלאגן,בקצרה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החלק?תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל יש לי בעיה שבכרטיס HD 5770 יש יציאת HDMI אך מאחר והטלוויזיה שלי ישנה והיא מכילה רק כניסות Component חיפשתי כבל שיתאים לי ומצאתי את הכבל הבא: HDMI to Component Video + Stereo Audio AV Cable * Connects your HDMI-equipped device to your TV, such high-definition DVD player, HDTV receiver, projector, A/V receiver, Playstation system. * Input Connector: HDMI Male (24K Gold plated) * Output Connector: Component Video (3 x RCA Male) and Audio (2 x RCA Male) * Cable Length: 5ft * Conductor: Copper * Color: Black * Cable supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i resolutions * NOTE: DO NOT SUPPORT SIGNAL FROM VCR, COMPUTER OR LAPTOP …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב. אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו'). אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה. אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי. אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי הקלטה שנעשתה לפני 40 שנה על סליל אודיו מגנטי (רצ"ב תמונות). על הצד של הקופסה כתוב שהסרט הוא מסוג LR. רציתי לשאול - היכן אפשר להעביר את ההקלטה ל-CD או MP3 וכמה בערך זה עולה? תמונות: http://img28.imageshack.us/g/img4236o.jpg/ תודה!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמו בכותרת - לא מצליח לקבל סאונד דרך חיבור ה HDMI של לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H. המערכת: i5 650, הלוח הנ"ל ומריצה win 7 32bit. על פי החוברת המצורפת בתפריט הסאונד אמורים להיות 4 פריטים (speakers, digital audio, digital audio-optical ו HDMI). בפועל - חסר ה HDMI. התקנתי את הדרייברים המצורפים, עדכון שלהם מהאתר של gigabyte ואפילו דרייברים של לוח אינטל (שהומלצו כפתרון לבעיה באתר בחו"ל). למרבה הצער - אצלי זה לא עזר. הצילו!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את המחשב שלי למסך LCD עם כבל HDMI. המסך: LG 32" 1920X1080 הכרטיס מסך: ATI Radeon X1200 עם דרייבר מעודכן מאתמול. רזולוצית המחשב מכוונת ל- 1920X1080 ב-50 הרץ. יחס הטלוויזיה מכוון ל- 16X9 ועדיין נשארים לי שוליים בצדדים, למעלה ולמטה. אני צריך לעשות זום במסך כאילו למלא את החלק העליון והתחתון אבל עדיין נשארים לי שוליים בצדדים. אמנם לא שוליים גדולים אבל בכל זאת למה אם הרזולוציה של המחשב תואמת את המסך, אני לא מקבל תמונה שנפרסת על הכל? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר לפטופ לטלויזייה אצלנו בבית שתומכת רק בחיבור S-VIDEO ואני חושב שגם SCART. עכשיו, המחשב המיועד לחיבור הוא: HP PAVILION DV6 1230EJ. במחשב הזה יש לי רק חיבור HDMI-בהחלט לא עוזר,VGA,ועוד כל מיני חיבורים שלא קשורים כמו ESATA וכאלה... עכשיו, משום מה היה זכור לי שיש לי יציאת S-VIDEO במחשב וכשהייתי אתמול אצל בן דוד הוא נתן לי כבל SVIDEO-SVIDEO שהוא פעם השתמש בו וכבר לא צריך. עכשיו, משום מה היום כשבדקתי גיליתי שאין במחשב S-VIDEO (גם היה זכור לי חיבור לעכבר רגיל שמשום מה אני לא מוצא) (אני ממש זוכר שראיתי בעיניים את החיבורים...) :silly: בקיצור, עכשיו אני צריך מתאם/כבל בין שני החיבורים-יציאת ה-S-VIDEO של הטלויזייה שתתחבר ליציאת VGA של המחשב וככה אני יוכל לראות מה ש…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-