עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SubX,

אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by magafaim,

השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NuXeR,

היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KRS1,

כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 3d7,

מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Slix,

יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.

13. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dovrich,

שלום, הורדתי את הסרט Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv הסרט תופס 11GB. איך אני צורב את זה על דיסק 4.7GB? למען האמת לא אכפת לי להוריד את האיכות, אני לא צריך HD, וכמו כן, הקובץ בעל דיבוב בשפות שונות ואני לא צריך את כל השפות... יש אפשרות להוריד את השפות? *הורדתי את הסרט באיכות הזאת כי לא היה להורדה באיכות נמוכה יותר. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rofben,

היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eyal1888,

שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED ‏46 ‏אינטש LG 47LM580Y LED ‏47 ‏אינטש LG 47LX6500 LED ‏47 ‏אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by otherside,

אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Saliman,

אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול: Creative INSPIRE 5.1 T5400 Altec Lansing ATP3 2.1 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Harbi,

שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.