עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofir_bl,

קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by matanch,

שלום אני מחפש קובץ סאונד 5.1 לבדיקה של המערכת אם תוכלו לשלוח לי לינק אני יודה לכם מאוד תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  4. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. לפי מה שהבנתי יש כבל HDMI 1.3 ויש 1.3c מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by T3,

אז ככה יש לי מסך Samsung 2253BW - אינץ 22 יש לי בחדר טלוויזיה 21 מעפנה שגם עושה בעיות יש לי כרטיס מסך Gigabyte 4870 512MB אז מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הכבלים למחשב/למסך (יש לי YES) 1. אני צריך כבל מסוים? 2.אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה? תודה רבה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by teddy85,

החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by omer_xd,

שלום איך אני בודק אם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by KaPuT,

מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by clintojpz,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by WolveS,

אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by Inter,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך חיבור HDMI עכשיו השאלה היא האם אני ייראה הבדל באיכות אם אני יפעיל את הסרט על תוכנה מסויימת במחשב אם כן, באיזה תוכנה עדיף?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש... אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום. אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים) המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה) אם אני אומר לו…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המכירות הפובמיות של ynet החליטו למכור את הסטרימר הזה במחיר ממש נמוך!! http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734756&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=DANE זה כנראה המחיר הכי זול בארץ לסטרימר אפילו עד מחיר של 600 שח. מומלץ לכל מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ברק2000,

אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים