אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?
-
היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לראות בטלויזיות הגדרת סאונד שהיא על BBE, גם במערכת סטריאו המעפנה שלי יש BBE.. חיפוש בגוגל הראה על High Definition Sound ? נשמע קצת מוזר ? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הגדרה מדוייקת יותר לדבר, כאשר אני מוריד את הרמה במערכת חלקים שלמים נעלמים מן הסאונד, מעין כזה הד מסויים, מהו פשר הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא חובב טלויזיות גדול , אני צופה בכל הסרטים והסדרות מהמחשב ברצוני להשתדרג בטלויזיה FULL HD שאוכל לתלות על הקיר ולחבר למחשב ב HDMI רזולוציה מועדפת 47- 50 אינץ' חשוב לציין שהשימוש היחידי שלי בה הוא צפייה בסרטים וסדרות. ראיתי בכל מיני דיונים ירידות על מותגי "מדבקה " כמו masimo אני לא רואה סיבה להוציא על טלויזיה יותר מ 2K אני לא מחפש משהו לטווח ארוך בכל זאת אשמח אם תוכלו להמליץ על טלויזיה בתקציב ( אפשר לחרוג עד 500 ש"ח ) שתשרת אותי נאמנה תודה מראש . עריכה: ראיתי בזאפ כל מיני טליויזיות של פיליפס סמסונג טושיבה ו METZ שנכנסות בתקציב למישהו יש המלצה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-