עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Slix,

יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.

3. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zwex35,

שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ori24,

מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה בלבד בMP3 ובגלקסי 3 שיש לי. המוזיקה היא רק פופו טראנסים אם זה משנה. מחפש אך ורק אוזניות כפתור לא את אילו שנכנסות ממש לתוך האוזן. אם יש משהו ממש טוב אז אין בעיה לעלות לכיון 150-200 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yuvalkob,

היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי. אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה) או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eladh777,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by davidreznic,

http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/TH-L42S20.pdf חשבתי לקנות את הסטרימר המדובר בארה"ב. באתר של WD ראיתישהוא מגיע בגסת PAL וגרסת NTSC. מן הסתם בארה"ב רק גרסת ה NTSC נמכרת. אם אני אקנה אותו ואחבר בבית לטלוויזיה מדגם PANASONIC VIERA TH-L42S0M עם כבל HDMI כל העסק יעבד? במפרט של הטלוויזיה הבנתי שהיא אמורה לתמוך גם ב PAL וגםב NTSC (קישר למפרט מצורף למעלה) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by someone,

אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …

19. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכם, ברשותי לוח אם של Asus מדגם P5B, ורסיבר לקולנוע ביתי. חיברתי את כרטיס הקול שעל הלוח אל הרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית הקואקסלית, ואני שומע סאונד ללא שום הפרעה. הבעיה היחידה שלי (והיא מטריפה) היא שאני לא מצליח להוציא 5.1 מהיציאה הדיגיטלית - אני מצליח להוציא אך ורק סטריאו. ניסיתי כבר הכל - עברתי על כל ההגדות של כרטיס הקול - הגדרתי בפרוש שאני עובד עם מערכת 5.1, וכאשר אני מבצע Test לכל הרמקולים (דרך תוכנת כרטיס הקול) אני לא שומע את הסנטר - אך ורק את הקדמיים (אין לי אחוריים וסאב) - כלומר ברגע שהוא כביכול אמור להשמיע סאונד ברמקול הסנטר, הרמקול שקט לחלוטין והסאונד יוצא מ-2 הרמקוליים הקדמיים בו זמנית (כמעיין תחליף לסנטר אני מניח). התקנתי דרייברים מעודכנים - לא עזר. אפילו שי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ewingum,

יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roniok,

אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים