אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני עובד בעמותה ואנחנו מקליטים שיעורים. עד היום התמשנו ב TASCAM DR-40. המכשיר מאוד נוח ואהבתי לעבוד איתו המכשיר התקלקל - ורציתי לדעת על איזה מקליט בסגנון אתם ממליצים (מעריך שהשתנו דגמים \, מוצרים כאלה בשנים האחרונות) ויצאו קצת דברים יותר מתקדמים אשמח להמלצה לקניה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים 2.1 לתליה על הקיר. רציתי לדעת אם יש מובנים או שצריך לקנות מעמד או מתקן??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-Jokebox 3 של קריאטיב ? או אולי משהו אחר..? ניסיון אישי\לינקים לביקורות\כמה שיותר מידע יועילו בהחלט...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא להקשיב למוזיקה בזמן שאני מתכנת\גולש. כרטיס הקול מובנה בלוח אם ברגע זה. אני מקשיב בעקר לBEATLES QUEEN GUNS&ROSES ומוזיקה קלאסית. גג קדוש 750 שח. אבל זה רק במקרה שבאמת שווה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בזאפ וראיתי טלויזיה של טושיבה 32 אינצ' ב 1260 שקלים, כשהגעתי למוכר במחסני חשמל הא אמר לי שטושיבה זה ניהיה זבל ושאני אקנה LG שהיא גם יותר יקרה. (ב 200 שקלים) הייתה לי הרגשה שזה סוג של חרטוט כי בטח יש להם אינטרס שאני אקנה דווקא LG ולא טושיבה אז לא קניתי מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל המלצה על טלויזיה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לתלות רמקולים בפינות החדר על הקיר ויותר מאוחר לשדרג למערכת קולנוע ביתית עם 5 רמקולים. כרגע הרמקולים יהיו של מערכת סטריאו. איזה כבל אני צריך, יש חברות או שזה לא משנה? הכבל מאריך לרמקולים האחוריים יישאר גם במערכת החדשה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר קטן יחסית אז לא צריך שיהיו חזקים במיוחד, חשוב שיהיה בהם חיבור לאוזניות. חשבתי על ה S200 או S220 של LOGITECH הם מאוד זולים והביקורות עליהם יחסית טובות. כשאי לקנות רמקולים כאלה? אם לדעתכם לא כדאי אז כניראה שאני אחפש כסף ל VS2421 אבל מעדיף משהו זול יותר :-\
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-