אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה בלבד בMP3 ובגלקסי 3 שיש לי. המוזיקה היא רק פופו טראנסים אם זה משנה. מחפש אך ורק אוזניות כפתור לא את אילו שנכנסות ממש לתוך האוזן. אם יש משהו ממש טוב אז אין בעיה לעלות לכיון 150-200 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?
-
היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות IN-EAR שמתאימות לאייפון שיחליפו לי את האוזניות של APPLE כי הן כואבות באוזן לאחר שימוש של שעה בערך. שהאוזניות יהיו עם איכות חומרים טובה ועם איכות סאונד טובה. המחיר שאני מוכן לשלם נע בין 200-400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-