אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש למחשב שלי רמקולים טיפה יותר איכותיים מהנוכחים כי אני חושב שהם התחילו לגסוס לי חשבתי על משהו בסגנון של creative 6060 הם די ישנים ממה שאני הבנתי אמנם או כל 5.1 להתחשב בעניין שאני ממש אוהב מוזיקה ועדיפה חברה שיודעת להרכיב רמקול יש לי לוח אם Asus P4S800D אבל אין כרטיס קול בעקרון ככה שאין לי מושג בכלל מה תהיה הבחירה המתאימה בשבילי עשיתי חיפוש אבל התוצאות היו ישנות מדי ואני מאמין שהמחירים השתנו אז אוהד לכל אחד עם חוות דעת חדשה תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם של Asus מדגם P5B, ורסיבר לקולנוע ביתי. חיברתי את כרטיס הקול שעל הלוח אל הרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית הקואקסלית, ואני שומע סאונד ללא שום הפרעה. הבעיה היחידה שלי (והיא מטריפה) היא שאני לא מצליח להוציא 5.1 מהיציאה הדיגיטלית - אני מצליח להוציא אך ורק סטריאו. ניסיתי כבר הכל - עברתי על כל ההגדות של כרטיס הקול - הגדרתי בפרוש שאני עובד עם מערכת 5.1, וכאשר אני מבצע Test לכל הרמקולים (דרך תוכנת כרטיס הקול) אני לא שומע את הסנטר - אך ורק את הקדמיים (אין לי אחוריים וסאב) - כלומר ברגע שהוא כביכול אמור להשמיע סאונד ברמקול הסנטר, הרמקול שקט לחלוטין והסאונד יוצא מ-2 הרמקוליים הקדמיים בו זמנית (כמעיין תחליף לסנטר אני מניח). התקנתי דרייברים מעודכנים - לא עזר. אפילו שי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש את Metz LC26TL? :] איך לדעתכם היא? שווה לרכישה? אני צריך אותה בשביל קונסולה ולצפות בממיר. יש לה יחס ניגודית: 1:1000 עד כמה זה חשוב? יש פה עוד פרטים: http://www.metz.tv/product_info.php?product=96 תודה:]]]!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-