עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by homart,

היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by KRS1,

כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dans41,

היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 3d7,

מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YarinD,

יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Kataklystic,

אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…

11. אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by biotech326,

היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itays,

יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dovrich,

שלום, הורדתי את הסרט Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv הסרט תופס 11GB. איך אני צורב את זה על דיסק 4.7GB? למען האמת לא אכפת לי להוריד את האיכות, אני לא צריך HD, וכמו כן, הקובץ בעל דיבוב בשפות שונות ואני לא צריך את כל השפות... יש אפשרות להוריד את השפות? *הורדתי את הסרט באיכות הזאת כי לא היה להורדה באיכות נמוכה יותר. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by LandRover,

היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by otherside,

אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Harbi,

שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SubX,

מה אני יכול לעשות איתו? מוכרים עדיין תקליטים בישבילו? אפשר לתקלט איתו כמו הדי'ג'יים שהם מנענעים את הדיסק ויוצרים אפקטים? הנה צילמתי את הפטיפון שרק עכשיו פתחתי מהאריזה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.