עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yair_gobani,

2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. ערב טוב.. קניתי לפני כמה ימים את המערכת 5.1 של לוג'יטק - X530... הרמקולים בשימוש בקושי 5 ימים, הרמקול הסנטרלי התחיל לזייף! קודם כל בודדתי אותו (כביתי את כל הרמקולים האחרים חוץ ממנו) והוא עובד נורא חלש ובמשחקים/מוזיקה הוא מזייף לגמרי! זה הגיוני, 5 ימים של שימוש ונדפק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  6. שלום, אני שוקל לעבור לשידורי HD. האם יש הבדלים בין יס והוט באיכות השידור (נציג של יס טען שרק הם משדרים 1080p ) ובתוכן ? האם ערוץ 5HD של הוט זהה לערוץ 5HD של יס, שהם גובים עברו תשלום בנפרד ? האם ביס מקס HD לא נפגמת איכות השידור בערוצים שאינם HD ? האם יש טעם לחבר TV HD ready לממיר HD ואם כן איך זה נעשה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by arad gonen,

היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by the-f-master,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  11. כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by kobibm13,

בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by icebreak,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=9&id=1331 פירוק שלב שלב של ה CREATIVE ZEN MICRO... לא חבל ? יש לו את אותו דיסק של ה RIO CARBON.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שמעתי באיזי מקום שזה אפשרי להפעיל מגבר של מכונית דרך ספק המחשב איך עושים את זה ? תודה על הקריאה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. זהו, הזמנתי סוף סוף נגן. קריאטיב ZVM, בגירסתו הצנועה יותר - 30GB. עכשיו אני מתכוון לקודד את אוסף המוזיקה שלי (ששמור כולו ב-FLAC) ל-MP3, ומחפש הגדרת קידוד שתתן פשרה טובה בין איכות סאונד לבין גודל קובץ. אני לא מעוניין לקודד את הקבצים עבור השוואות ABX בין קידוד אחד לאחר (עיסוק שנתפס בעיני כ-Pixel Peeping של עולם האודיו ). אני כן מעוניין לקודד אותם כך שניתן יהיה להנות מהמוזיקה, מבלי שהקידוד יפריע. השאלה היא באיזו הגדרה כדאי להשתמש. בעבר השתמשתי בד"כ alt-preset-standard והייתי מרוצה מהתוצאות. האם זאת פשרה טובה, או שאפשר לרדת להגדרה נמוכה יותר ועדיין לצפות לאיכות שקרובה ל-CD? אני משתמש בד"כ באוזניות סנהייזר PX100, ולפעמים בקוס KSC75. תודה!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  18. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ^ יש לי קודק DIVX עדכני והוא גם מודיע לי על דואל אודיו אבל אין שמע בכל זאת תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by GanJaval,

זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום רב, חבר שלי קנה מגבר חדש של פיוניר מדגם VSX-521-K בעל עוצמה של כ80W לערוץ (לפי המניואל) הוא רוצה לחבר אותו לרמקולים של מערכת סטריאו ישנה, שהאאוט פוט שלה הוא 40W לערוץ אז אני מניח שזה גם מה שהרמקולים שלה מסוגלים (לא מצאתי מניואל שלה, אבל הדגם הוא AIWA NSX-R30 ) . לטענת חבר שלי המוכר אמר שלו אמר שבגלל הרמקולים המגברעלול להשרף. אני יודע שהדבר הופך הפוך, אם המגבר חזק מדי והרמקולים חלשים אזי הרמקולים עלולים להשרף, אם אתה מגזים בווליום שאתה דוחף מהמגבר. בחיים שלי לא שמעתי שהמגבר עלול להשרף כי הרמקולים חלשים מדי. השאלה היא האם זה הגיוני שהמגבר ישרף בגלל הרמקולים? תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס המסך 4870. כיצד אני מבצע חיבור זה...?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.