עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OR007,

יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Gimel,

איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by artyom,

תודה בהקדם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by redead,

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TicTacToe,

האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. בוקר טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לילדים. למחשב הישן יש מחשבים פשוטים מאד. לחדש יהיו פשוטים קצת פחות (Altec lansing BXR1121 2.1). מה שאני רוצה זה לקנות איזה מכשיר עם מתג שאליו יתחברו מצד אחד הרמקולים החדשים והוא יתחבר מצידו השני לשני המחשבים. מתג פשוט יאפשר לי לבחור האם להשמיע מוסיקה מהמחשב הישן או מהחדש. מבחינה חשמלית זה נשמע לי כמו משהו פשוט מאד אבל השאלה היא האם דבר כזה קיים בכלל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by -Guy-,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by davidreznic,

http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/TH-L42S20.pdf חשבתי לקנות את הסטרימר המדובר בארה"ב. באתר של WD ראיתישהוא מגיע בגסת PAL וגרסת NTSC. מן הסתם בארה"ב רק גרסת ה NTSC נמכרת. אם אני אקנה אותו ואחבר בבית לטלוויזיה מדגם PANASONIC VIERA TH-L42S0M עם כבל HDMI כל העסק יעבד? במפרט של הטלוויזיה הבנתי שהיא אמורה לתמוך גם ב PAL וגםב NTSC (קישר למפרט מצורף למעלה) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ag43,

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FireCharge,

מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by someone,

אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by turla,

hi every body im looking for a mp3 player hdd based one and i really dont know what to choose there are so many of them , i dont realy care about the space if its more then 5 its ok i was wandering if someone of you heard about those players and if they worth the price : http://zap.co.il/model.asp?model_id=20355&gsid=10-4 http://zap.co.il/model.asp?model_id=39430&gsid=10-4 they are really small but still what do you think should i buy i have a limited budget of 1800 nis. n no any kind of a credit card / online shops only cash =/ help me out thanks im advance .... PS. sry for my poor english no heb keyboard .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by יואבה,

שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.