עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by galit,

ברשותי מאגר קלטות טייפ גדול מאד וברצוני להעביר אותן לפורמט CD . אודה מאד אם מישהו יוכל להנחות אותי לגבי התוכנה והחומרה הנדרשות לשם כך ומהו התהליך כולו. חשוב לי לציין כי השליטה שלי במחשבים היא מינימלית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YarinD,

יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ROTEMan,

אם אני רוצה לראות סרט נגיד ברוזלוציה של 720p מהן הדרישות הממש מינמליות שלו? תודה,רותם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.engadget.com/entry/1234000570023977/ מטורף!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by evy,

צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by OR007,

יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Purple Haze,

אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים

19. http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&utm_source=asia.creative.com&utm_medium=Banner&utm_content=FeaturePg_X-FiTitaniumHDProductInfo&utm_campaign=FeaturePage יש למשהו מושג מי מוכר את הכרטיס הזה ? שם של יבואן בישראל ? טלפון שלו ? אין בזאפ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by FireCharge,

מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ymac,

היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים