עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by thasson,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itay3ez,

קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by FireCharge,

מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by שגיא_לוי,

למישהו יש את Metz LC26TL? :] איך לדעתכם היא? שווה לרכישה? אני צריך אותה בשביל קונסולה ולצפות בממיר. יש לה יחס ניגודית: 1:1000 עד כמה זה חשוב? יש פה עוד פרטים: http://www.metz.tv/product_info.php?product=96 תודה:]]]!

10. שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gil28,

לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ה-Jokebox 3 של קריאטיב ? או אולי משהו אחר..? ניסיון אישי\לינקים לביקורות\כמה שיותר מידע יועילו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DXT,

מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yariv1234,

היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yuval1324,

איפה אפשר לקנות כבל LOD? אין הרבה מה להוסיף חחחח...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

19. Started by Triple-z,

שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?), רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא) אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT). כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים. דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3 ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes an…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]

22. Started by leeroyp,

שלום רציתי לדעת חוות דעת על הרמקולים האלה ? השימוש יהיה למוזיקה בלבד . הם יקרים ממש , מצאתי דיל טוב ב- 2800 . וכן , אני כרגע עם מגבר מייראד - Myryad Z142 מה דעתכם ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816663

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Demagh,

היי, מישהו יודע במקרה אם צבע העץ זהה בכל שלושת הדגמים האלה? יש לי 6c על שולחן המחשב, אני רוצה לרכוש אחד מהדגמים הנ"ל לסלון. עכשיו, הצבע של העץ ה-6c ה"חדש" שיש לי כהה יותר מהקודם, השאלה היא מה הצבע של העץ של ה-7c החדש, וכן של 8c ו-9c. כל מוצרי החשמל אצלי בסלון הם בצבע שחור ואני רוצה צבע כמה שיותר כהה שיתאים לכל שאר הציוד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BreezeNET,

שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים