אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי. אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה) או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo8c.html http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo9c.html לא מצאתי עוד מידע מלבד שני הדפים האלו גם לא באתרים האחרים של מיקרולאב microlab.com ו- microlab.cn (למה יש להם כל כך הרבה?) מלבד ה RCA יש כניסות נוספות TOSLINK, Coaxial ב 9C יש גם HDMI כל השאר נראה פחות או יותר אותו דבר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן-כמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי את הקופון על הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך הם, האם שווה קנייה או שיש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה? המחיר זה 100, ו-40 ש"ח על משלוח. http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4695&nldi=1000 המחיר שלהם בזאפ - 350 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?
-
אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כבל LOD? אין הרבה מה להוסיף חחחח...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/TH-L42S20.pdf חשבתי לקנות את הסטרימר המדובר בארה"ב. באתר של WD ראיתישהוא מגיע בגסת PAL וגרסת NTSC. מן הסתם בארה"ב רק גרסת ה NTSC נמכרת. אם אני אקנה אותו ואחבר בבית לטלוויזיה מדגם PANASONIC VIERA TH-L42S0M עם כבל HDMI כל העסק יעבד? במפרט של הטלוויזיה הבנתי שהיא אמורה לתמוך גם ב PAL וגםב NTSC (קישר למפרט מצורף למעלה) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-