אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט עכשיו אם שווה לי להשקיע במערכת כזו לסלון: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1422968 או לקנות את המערכת הזו של קריאטיב: MegaWorks THX 5.1 550 שניהם בערך אותו מחיר (2500 שח) יש כאן מביני עניין שיוכלו להגיד מה ייתן תוצאות יותר טובות למוזיקה וסרטים? תודה רבה! kfir@jesta.co.il
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנטולי, הייתי שמח אם היית עוזר לי כאן ובכל מקרה אשמח לשמוע מכולם המלצות : כמו שכבר ציינתי בפורום יש לי מערכת של HARMAN KARDON. אליה מחובר המחשב דרך DAC של AMC (החלפתי את ה CAMBRIDGE AUDIO). אני רוכש מחשב חדש והתייעצתי בפורום של מפרטי מחשב אך בנושא כרטיס קול אשמח לעזרה : רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח אם תומך 24 ביט או שזה לא חשוב ? האם כדאי לי לקנות כרטיס קול אודיופילי רציני עם יציאות אופטיות(את הXONAR D2 נתתי לאחי בגלל שהבאתי DAC) סביבות ה 1000 ש"ח ? האם זה ישפר משהו למרות שאני מחבר לDAC ? או שכדאי לי להשתמש בלוח אם עם כרטיס קול ON BOARD שיש לו יציאה דיגיטלית ? השאלה כאן מתחלקת לשניים : המחשב מיועד לסרטים (קולנוע בייתי) ולמוסיקה (סטריאו) השאלה היא האם לא י…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר את אוזניות ה- SoundMagic PL-30/PL-50 המצויינות, קיבלתי קופון 20% הנחה ל- 24 שעות הבאות ב- MP4 Nation (משלוח חינם) - קופון - 25033c9cb0 קישור - http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62_46&zenid=bfbd80dafb08a5e8c455662861fb3986
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/TH-L42S20.pdf חשבתי לקנות את הסטרימר המדובר בארה"ב. באתר של WD ראיתישהוא מגיע בגסת PAL וגרסת NTSC. מן הסתם בארה"ב רק גרסת ה NTSC נמכרת. אם אני אקנה אותו ואחבר בבית לטלוויזיה מדגם PANASONIC VIERA TH-L42S0M עם כבל HDMI כל העסק יעבד? במפרט של הטלוויזיה הבנתי שהיא אמורה לתמוך גם ב PAL וגםב NTSC (קישר למפרט מצורף למעלה) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-