אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, הורדתי את הסרט Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv הסרט תופס 11GB. איך אני צורב את זה על דיסק 4.7GB? למען האמת לא אכפת לי להוריד את האיכות, אני לא צריך HD, וכמו כן, הקובץ בעל דיבוב בשפות שונות ואני לא צריך את כל השפות... יש אפשרות להוריד את השפות? *הורדתי את הסרט באיכות הזאת כי לא היה להורדה באיכות נמוכה יותר. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי שחקתי עכשיו COD עם האוזניות של הmuvo2 שלי, וחטפתי שוק. זה פשוט מדהים. צדקתם בדיון אתמול אוקיי האוזניות של המובו נחשבות איכותיות מאד בשביל אוזניות שמגיעות עם נגן נייד, אבל הן לא באמת רמהO_0 המממממ, נגיד שאני מוכן להשקיע עד 200 שקל באוזניות, על מה אתם ממליצים? חשוב לי שהחוט יהיה ארוך (מינימום 2 מטר), ושתהיה שליטה על עוצמת הקול באוזניות עצמן. כמובן שהן יהיו נוחות אבל אני מניח שבמחיר כזה אין אוזניות לא נוחות... נראה איך העניין יתפתח...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב (השאלה אם זה באמת קשור לחומרת המחשב שלי) מעבד P4 3000 זיכרון 2GB כ.מסך ATI Radeon X300SE 256MB סרטי 720P אני עוד איכשהו מצליח להפעיל במחשב עוד איכשהו, אבל 1080P הסרטים פשוט מקרטעים לי. יש לי את המקודדים הבאים מותקנים במחשב: CoreAVC AC3Filter Divx Haali Media Splitter XViD תמונת מסך מהתוכנה GraphEdit : אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא סליחה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-best-headsets-with-attached-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406198,00.asp#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED 46 אינטש LG 47LM580Y LED 47 אינטש LG 47LX6500 LED 47 אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני לא חובב טלויזיות גדול , אני צופה בכל הסרטים והסדרות מהמחשב ברצוני להשתדרג בטלויזיה FULL HD שאוכל לתלות על הקיר ולחבר למחשב ב HDMI רזולוציה מועדפת 47- 50 אינץ' חשוב לציין שהשימוש היחידי שלי בה הוא צפייה בסרטים וסדרות. ראיתי בכל מיני דיונים ירידות על מותגי "מדבקה " כמו masimo אני לא רואה סיבה להוציא על טלויזיה יותר מ 2K אני לא מחפש משהו לטווח ארוך בכל זאת אשמח אם תוכלו להמליץ על טלויזיה בתקציב ( אפשר לחרוג עד 500 ש"ח ) שתשרת אותי נאמנה תודה מראש . עריכה: ראיתי בזאפ כל מיני טליויזיות של פיליפס סמסונג טושיבה ו METZ שנכנסות בתקציב למישהו יש המלצה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבל שלא יהיה מאוד יקרות תודה -אסף אלקוסר-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-