עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה בא אם דרייבר CMI USB 106 SOUND CONFIG אני שומע הכל חוץ מה SUBWOOFER מישו יודע מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by nby,

בוקר טוב אנשים =] תשמעו קניתי רמקולים S220 וחיברתי אותם למחשב רמקול שמאלי והסאב עובד פיקס רמקול ימני לא מוציא קול... נכנסתי להגדרות השמע במחשב וכייונתי כל אקוולייזר שקיים ועדיין הבעיה קיימת הורדתי דרייברים מחדש הורדתי קודאקים לא עוזר, עשיתי בדיקה בDXDIAG הכל פיקס יש לרמקולים שלט שיש לו חיבור לאוזניות מה שהכי מוזר זה שאם אני מחבר [לא לגמרי, רק טיפה מכניס שיגע במגעים] את האוזניות אז הקול עובר לגמרי מהרמקול השמאלי לימני כאילו הבעיה נהית בשמאלי פתאום ואם אני מכניס את החיבור עד הסוף אז שומעים באוזניות אבל רק בצד השמאלי =\ [ואם אני משחק עם החיבור של האוזניות אז אפשר לשמוע בשני האוזניות....] מה לעזאזל קורה פה לא הבנתי וזו גם לא בעיה בחיבורים....מה יכול להיות התייאשתי כבר....????…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. Started by liroyg,

שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

שלום קניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  6. יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  9. שלום יש לי LCD חדש סמסונג LA32C450 חיברתי אליו דיסק און קי הפעלתי תסרט הוא מזהה כתוביות אבל הוא מראה אותם בריבועים על המסך (שם הסרט ושם התרגום זהה) אולי צריך לעדכן משהו להתקין משהו? אני לא יודע מי מבין בזה מה עושים מישהי יכול לעזור לי בקשה?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by jjddds,

קניתי לפני שבוע ATP 3 אני לא מבין טוב ברמקולים אבל שהסאב פועל אז שומעים אותו חזק/בנוני אבל אני לא מרגיש אותו הוא חלש ביותר כחה זה צריך להיות? זה בעיה ברמקולים?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. Started by מוטיקינג,

היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??

16. Started by XMB,

שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Pavlik,

יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by liran82,

ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Headspin,

קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by AlcaTeL,

יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Internal,

שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.