אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בתקציב של 300 ש"ח פלוס מינוס. איזה אוזניות הכי מומלצות(אני ממש לא מבין בנושא)
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני חושב לקנות בקרוב sennheiser hd280 pro וכדי להוציא מהם איכות טובה יותר לקנות כרטיס קול למחשב אני לא מתכנן תקציב גדול לכרטיס חשבתי על creative x-fi שנמכר בארץ בהרבה דגמים ושאלתי היא מה ההבדל מבחינת איכות הצליל בין כרטיס creative שעולה 250 ל350? אני לא צריך את כל התכונות של הסראונד והטכנולוגיה בכרטיסים אמורה להיות זהה ככה שמה ההבדל בינהם? האם אני אהיה מרוצה מהאיכות של הקרטיס הזול יותר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot זה למטרת משחקים ומוסיקה... לא בהגזמה לא גיימר או אודיופיל
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של Panasonic (אם להיות ספציפי אז Panasonic SA-PT160) ואני מעוניין לחבר את האייפון שלי אליה. קניתי כבל מתאים (RCA אדום ולבן שמתחברים ליציאת AUX של הרסיבר וחיבור לאייפון), הבעיה היא שאני שומע רק דרך שני רמקולים וכל השאר לא פעילים. אני מצרף תמונה של החיבורים מאחור. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני עומד לרכוש מסך 20 אינץ רחב למחשב , אז אמרתי כבר נשקיע ברמקולים 5.1 השאלה היא האם אני צריך לשפר גם את הכ.קול יש לי את ה ONBOARD שמגיע עם ה 945P של GIGABYTE לגבי רמקולים חשבתי על ה X530 אם הכ.קול הזה אני יקבל DD ? אשמח לשמוע דעות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1844546
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה באמת נכון שב px-200 אין כמעט באס?, אני פשוט רוצה לקנות אותן...
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר? ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת. יש פתרונות? (:
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אחרי חיבוב לא קטן ברשת שיכנעו אותי לא ללכת לכיוון אפל לנאנו כמובן ועכשיו אני סגור על סאן דיסק....ניראה נגן מעולה ויפה ללא ספק עכשיו השאלות באות קודם כל ראיתי שיש כמה דגמים...2 ,4 ,6 ג'יגה כמובן שאין לי תקציב גדול אז אני הולך על התקציבי ביותר עכשיו עשיתי חיפוש קטן בזאת וראיתי את הדגם הנ"ל http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=392&Cat2Cat1ID=7438&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שכביכול מבחינה ויזואלית ניראה אותו דבר...השאלה אם באמת קיים דגם זהה בנפח קטן יותר או שזה דגם שונה רק התמונה זהה?? אם לא אני אלך על הE250 של ה2 גיגה ועוד שאלות לגביו ראיתי שניתן להרחיב את זיכרון הנגן איפה זה ניכנס בדיוק? ואם מישהו ניסה את המכשיר וויכול להגיד לי אי הממשק? כי לפי כמה …
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
זאת הנוסחה- IS7-E + RX-V430+ סרט\משחק 5.1= סטאריו והפתרון לא מוצא חן בעיני למה אני לא מצליח לשמוע בסראונד כשאני מחבר את הכבל האופטי מהיציאה בלוח (IS7-E) לכניסה במגבר (YAMAHA 430 )?. נדלקת במגבר הנורה של ה-PCM, שזה לפי החוברת אומר שיש אות דיגיטאלי, אבל גם מופיע רק שני ערוצים ורשום סטאריו. שיחקתי עם ההגדרות הרבה וזה לא משנה כלום. מה לעשות? הנה תמונות של ההגדרות של הכרטיס קול http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082335277539/1.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082338508973/2.JPG
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-