עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by -ox-,

למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בעיקר לשמוע מוסיקה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by omri_ro,

יש לי אוזניות PX100 שהריפוד לאוזניים שלהם התפורר ואני מעוניין לקנות חדש. השאלה שלי היא האם הריפוד של PX200 (שנראות די דומות) יתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mischa_barton,

אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by FiFtyNiNe,

שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שוקל לחבר מקרן קול לטלויזיה. לא בא לי כרגע להתעסק עם רב ערוצי מלא. עומד לנסוע בקרוב לחול. מוכרים את המקרן הנל בדיוטי פרי ב 200 דולר. למישהו מידע על האיכות שלו? ראיתי אגב שגם בארץ אפשר להשיגו במחיר דומה. לחילופין אשמח להמלצה על דגם אחר נניח סביב 1000-1200 שח.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Heya.. חזרתי עכשיו מיריד "חבר" בגני התערוכה. מזה זמן שאני רוצה לקנות טלוויזית LED של סמסונג 46'' ועוד לא מצאתי דיל משתלם. קיוויתי למצוא משהו כזה ביריד, אבל לאכזבתי המחירים נשארו גבוהים בצורה מופרזת ולא ברורה. אני מסתכל על הטלוויזיות החדשות של סמסונג מסידרה D שיצאו זה עתה בחו"ל והמחירים של הדגמים היקרים זולים יותר ממחירי הדגמים הישנים פה בארץ.. מתסכל במיוחד כדאי אולי לעשות הזמנה מחו"ל? לדעתי עם המכס זה עדיין ייצא לי זול יותר מבארץ, ובטח שלא אצטרך להמתין 8 חודשים עד להגעת הסדרה החדשה..?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by נמו789,

התקציב הוא 400 ש"ח אני מחפש סאב וופר ו5 רמקולים כמה שיותר וואט אז הרמקולים יותר טובים ? אני מתלבט בין שני אלה בתקציב שלי. אם יש לכם משהו אחר להציעה אשמח לשמוע מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750583 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745474 ועוד התלבטות היא מקלדת ועכבר אלחוטי .לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150 ש"ח מה עדיף ? חיבור USB או אינפרא אדום ? העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות עכבר שבא יחד עם מטען ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by slrr,

לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by oded6188,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני צריך אוזניות עד 100$ לא יותר אני מזמין מאמזון http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/002-1283643-1226401 לינק לקטגוריות אוזניות: http://www.amazon.com/Headphones-Accessories-Supplies/b/ref=amb_link_3401592_50/105-6000347-4492466?ie=UTF8&node=172541 האוזניות מיועדות אך ורק לשירים לא למשחקים ולא לכלום. נ.ב תגיבו מהר בבקשה צריך להזמין תוך יומיים. תודה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by itelweb,

אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roma4k,

שלום וצהריים טובים! לדוד שלי יש מערכת סטריאו ישנה של חברת AIWA. אני לא יודע את הדגם של המערכת , אך היא נימצאת אצלו אני חושב בסביבות 7 שנים. הראש דיסק של המערכת - העינית שקוראת את הדיסק מקולקלת והמערכת למעשה לא קוראת דיסקים ( זה מה שהבנתי ממנו). עכשיו הוא אמר שהוא מוכן להביא לי את המערכת ואני הסכמתי. השאלה שלי היא האם זה שווה להחליף את העינית? כי בדר"כ כאלה דברים מתקלקים ובהתחלה עובדים ואחרי זה שוב פעם לא. דבר נוסף הוא שיש ברשותי נגן דיסקמן של PANASONIC, דגם SL - S262 וחשבתי אולי איכשהו ניתן לחבר אותו למערכת כמקור הדיסק, האם זה אפשרי? האם איכות צליל הסטריאו תהיה טובה? וכמו כן אולי אפשר לחבר את המערכת למחשב ובכך מקור הקול יבוא מן המחשב ולא יהיה צורך בעינית שבמערכת. מה דרו…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by b007,

שלום רב. (בלי שום קשר לאשכול השני שפסרמתי ה.. 37 בסלון (שגם ככה לא מבינים באיכויות שם) ה.. 32 לחדר שלי) יש לי בסלון 37 LCD יש לי בעיה בצפייה בDVD איתה ולהלן הבעיה. אז ככה: אני רואה דיוידי על 16:9 הוא לא פורס לי את זה על כל המסך הוא משאיר לי שוליים שחורים למעלה ולמטה. וזה מקטין לי ת'תמונה.. למה זה לא מגדיל? עכשיו נגיד וזה מגדיל אז התרגום נעלם לי. כי התרגום הוא לא על הסרט עצמו... הוא בשחור שלמטה.. בעיה. איך פותרים גם את זה.. שהתרגום והסרט יסתדרו בול במסך... בלי שוליים וב 16:9? יש לי מספר מצבים בטלויזיה: AUTO (בורר אוטומטי..) FILL ALL 14:9 NORMAL ZOOM LETTERBOX SUBTITLES וזהו... זה הדבר שהכי מעצבן אותי.. בDVD תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. ataac cd walkman d-ne800 זה מה שכתוב על האריזה מישהו שמע עלי? כי אני קניתי אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by Triple-z,

יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by sufrer111,

כרטיס מסך: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=259 בכרטיס מסך יש חיבור VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם חיבור של S-VIDEO , הבנתי שזה אפשרי, איך בדיוק אני עושה את זה..? תודה על העזרה! זה מחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  24. אהלן התחדשתי בסולו 6 ואני צריך עזרה בבחירת המיקום ציירתי דוגמא לסידור של החדר שלי: באדום (1) מופיע אפשרות אחת למיקום הרמקולים (הקרש זה מדף מיותר שבא עם הספריה ותפוס עם משקולות על הספרייה, אין בעיה אסטית ממש עם המיקום) בכחול (2) זאת האפשרות השניה למיקום. באפשרות 1 הרמקולים קצת יותר גבוהים והטוויטר בגובה האוזן באפשרות 2 הרמקולים ככה שהטוויטר משהו כמו 5 ס"מ מתחת לאוזן. הבעיה באפשרות הראשונה היא שהרמקולים בצדדים ואפילו טיפה אחורה למעשה, שזה מרגיש קצת מבלבל ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ למוזיקה. הבעיה באפשרות השניה היא שהרמקולים כבר נהיים ממש קרובים אליי וזה יוצר פער רציני בין המרחק מהאוזן לטוויר לבין המרחק מהאוזן לוופר, מה גם שסביר להניח שמדפיים גדולים צריכים מרחק …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.