עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori14,

אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים

3. אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני צריך לקנות למחשב של אח שלי רמקולים. החלטנו לקנות קצת מעבר ל"רמקולי מולטימדיה" ולכן התקציב הוא כ200 שקל. אין כוונה להוסיף 100 שקל לINSPIRE ולא 200 שקל בשביל ATP3 כי הוא רחוק מהאודיופיל. הדגמים שראיתי שמתאימים לתקציב הם Altec Lansing AVS300 וCreative SBS370. איזה מהם מומלץ יותר? האם מישהו התנסה עם אחד מהם? האם יש מוצר אחר בטווח המחירים שעדיף?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by drago,

קניתי את הרמקולים האלו של חברת altec חוות דעת ? האם קניתי משהו חרא? אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  6. בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by shlooks,

אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Leecer,

יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Aviad6,

היי אני מבצע קנייה של ארכוס 404 ואני רוצה לו אזניות איכותיות האוזניות צריכות להיות מאמאזון ויש לי תקציב של 25-30 גג (בדולר) אם יש משהו שממש שווה את זה אז עוד טיפה גם אפשר אה ועוד משהו תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  12. הכוונה בלו ריי.DVD מתאים מה לחפש בזאפ? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

שמעתי עליו פה בפורום והוא נראה לי נגן מה זה טוב...... יש לו מסך גדול יחסית ( 2.2") 20GB נגן סרטים קטן, קומפקטי ונוח. * יש לו גירסאות מתקדמות יותר ? (ואני לא מתכוון ליקרים האלו עם המסך הגדול) * מה המחיר שלו בארץ ? מאיפה ניתן לקנות ולקבל אחריות ? * מה כולל הבאנדל שלו ? * מה החסרונות שלו ? * מה זמן הסוללה ? * והאם הוא עולה על נגנים אחרים ? (כמו IRIVER 320? ו-?IAUDIO X5L תודה רבה לעוזרים ! ! !

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום... עכשיו יש לי את הרמקולים 4.1 של EACAN , הם אחלה של רמקולים אבל אני רוצה לחדש קצת. אני ראיתי את הרמקולים CREATIVE INSPIRE 7700 ב1000 שקל אצל נועה , אז אני רוצה לשאול איזה רמקולים 7.1 חדשים אפשר לקנות באותו מכיר אבל יותר איכותיים/חזקים(אם יש) , אם אפשר לא לחרוג מהמחיר... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roei88,

אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  18. יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  19. היי, החלטתי שמספיק לקנות נגני DVD שנהרסים אחרי כמה חודשים, עדיף לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה. כרגע אני מתבלט בסוג הכבל וידאו שאני צריך לחבר, אני מתבלט בין הכבלים הבאים : כבל S-VIDEO http://www.daganm.co.il/rec/315-%D7%9B%D7%91%D7%9C-S-VIDEO-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל DVI - HDMI http://www.daganm.co.il/rec/321-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל אודיו : http://www.daganm.co.il/rec/305-%D7%9B%D7%91%D7%9C-PL-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 ההתלבטות שלי היא…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Iko89,

שווה משהו ? גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית .. זה המגבר : http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab כאלה רק צבע טיפה שונה: http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 .. אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ? משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  22. הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Sorkenta,

טוב אז כמו שהכותרת אמורת: אני צריך אוזניות חדשות. האוזניות הקודמות שלי, שהן ממולצות בחום היו הMDR J20 של סוני אני שומע בעיקר בלוז ג'אז ורוק והאוזניות יתחברו לאייפוד קלאסיק 80gb אני מעדיף אין איר או תלויות על האוזן (לא יודע איך קוראים לזה) אפשר ורצוי להזמין מחו"ל (יותר זול, לא?) עדיפות לאי ביי אבל לא קריטי. תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by scarymovie,

אני יודע שבטח הרוב ימליצו על IPOD אבל יש אולי MP3 רגיל שיש בו את הפונקציה להשמעת שירים באקראי כמו באיפוד? תכלס תמיכה בעברית לא ממש חשוב לי, אז מישהו מכיר עוד מכשירים שמסוגלים להשמיע שירים באקראי? התקציב בערך כמה מאות אבל בכל זאת אני פתוח לכל ההצעות

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.