עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Whitus,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dominic16,

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?

4. Started by raiman1,

אהלן! אני מחפש נגן מוזיקה ואוזניות לריצה. אני ממש לא מבין בנושא אז אשמח להמלצות... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Coca Cola,

אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Drek Boy,

יש לי CX300 ושומעים בהם ממש ממש טוב כאילו כל הבאסים נקיים וצלולים רציתי לדעת אם אחרי זמן מסויים נגיד שנה אז איכות הסאוונד תרד? כאילו ככה זה בוב האוזניות שבהתחלה הן טובות ועם הזמן הן מתחילות לעשות רעשים כאלה כשיש באסים אבל אני לא יודע אם בגלל שהCX300 הם איכותיות מסנהייזר אם זה יקרה להם או לא מישהו יודע במקרה.?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by roi503,

אוקיי אז ככה יש לי שאלה ממש פשוטה יש לי נגן MP3 בסיסי ביותר ומגבר שמחוברים לרמקולים ולדי וי די שיש לי אין חיבור USB כלומר לזיכרון נייד השאלה שלי פשוטה האם ניתן לחבר את הMP3 למגבר ע"י כבל של אוזניות שבקטע אחד יש חיבור לאוזניות שאליו אני החבר את ה-MP3 לחיבור של האוזניות ובקצה השני שני בננות שיחוברו לחיבור האחורי של המגבר שני בננות אחד אדום ואחד שחור ללא נזק כלשהו לנגן או למגבר? או שכדי לעשות זאת צריך די וי די שיספק עוצמה? לי אישית אין מושג פניתי אלילכם מכוון שניראלי התשובות שלכם יהיו מיקצועיות יותר מכל פורום אחר תודה, והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן , צריך מכם המלצה לחנויות ( רצוי בארץ ) שאפשר לקנות שם כבלים איכותיים לקולנוע ביתי. כל מה שקשור בחיבורים מהמחשב לרסיבר ובכלל.. ( אופטיים , קואקסיילים SPDIF ) אם אתם מכירים אתר שאפשר להזמין דרכו יהיה עדיף.. גם אם הוא מחו"ל. רק שיהיה אמין וזריז במשלוח. מודה לכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, הציעו לי לקנות מערכת AIWA בתוספת עוד מספר רמקולים של חברות אחרות ב150 שקל. האם כדאי לי לקנות אותם במקום רמקולים למחשב בטווח מחיר של 100-200 שקל. הרמקולים : 2 JVC 2 AIWA (חדשים) 2 SANSUI 2 ONKYO יש לי עוד 2 רמקולים מעץ, אני לא יודע אם הם עובדים אבל אשמח למסור אותם באותה חבילה . jvc ca-s200* * AIWA SX NS22 http://i2.photobucket.com/albums/y16/UltraS-5-HapoeL/IMG_5548.jpg?t=1195164954

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ? אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד... תודה לכל מי שיענה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה. יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות. את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by waizman,

השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.