עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות אוזניות או רמקולים התקציב - 300 לאוזניות או 600 לרמקולים באוזניות תיתכן חריגה של כ-50 ש"ח אך ברמקולים לא תיתכן חריגה בכלל. אם רמקולים אז הם חייבים להיות בצבע שחור ובעיצוב נעים לעין אם אוזניות אז הן חייבות להיות נוחות לשימוש של מספר שעות כל פעם המטרה - מוזיקה בלבד אם רמקולים אז חשבתי על אלו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=501305 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501304 אם אוזניות אז חשבתי על אלו - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491861 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379489 חשוב לציין שאין ברשותי מגבר לאוזניות ולכן הן צרי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.engadget.com/entry/1234000570023977/ מטורף!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by artyom,

יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני ממש לא אוהב את הצליל שלו... הוא לא משמיע תדרים נמוכים יותר מ 60HZ, מה שהורס את כל חווית השמיעה... וגם הוא לא משמיע תדרים גבוהים יותר מ 14KHZ שגם הורס את החוויה... אני לא מאמין שסתם זרקתי 1000 שקל בשביל החרא הזה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dino,

מהכותרת בטוח הבנתם מה אני רוצה לשאול ולמי שלא הבין - איזה כרטיס קול יותר טוב, ההרקולס פורטיסימו3 או האודיג'י של קריאטיו {לא ה-2}, הפורטיסימו3 עולה 250ש"ח בערך והאודיג'י עולה 410ש"ח כולל FireWire, המערכת שאני רוצה להשים היא Logitech Z640 5.1, היא לדעתי מערכת דיי מספיקה, ואני לא ממש צריך יותר, אז אני רוצה את דעתכם איזה כרטיס קול יותר טוב בלי קשר למחירים שלהם. ויש לי עוד 2 שאלות: =========== 1. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בארץ רמקולים של חברת קליפש {בערך}? 2. מה העוצמה {W} של ה-Altec Lancing ATP5? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Drek Boy,

יש לי CX300 ושומעים בהם ממש ממש טוב כאילו כל הבאסים נקיים וצלולים רציתי לדעת אם אחרי זמן מסויים נגיד שנה אז איכות הסאוונד תרד? כאילו ככה זה בוב האוזניות שבהתחלה הן טובות ועם הזמן הן מתחילות לעשות רעשים כאלה כשיש באסים אבל אני לא יודע אם בגלל שהCX300 הם איכותיות מסנהייזר אם זה יקרה להם או לא מישהו יודע במקרה.?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]

11. Started by Vegeta makita,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה. https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tv&productid=990327 מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו ?כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by switchman,

שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by barakaaron,

שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, יש לי כרגע AKG Q350 שמהם אני דיי מרוצה. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, מספר פרמטרים חשובים: תקציב סביב ה-400 שקל (אפשר לחרוג, במידה וזה שווה את זה). אוזניות קשת (כאלו שיכסו את כל האוזניים - אחלה). שיהיו נוחות בשימוש ארוך. שתהיה אופציה להשתמש בהם גם עם כבל (כשנגמרת הבטרייה..). אני שומע בעיקר מוזיקה ומשחק קצת משחקים. שומע כל מני ז'אנרים שונים, ככה שאין לי משהו אחד משמעותי (מדאבסטפ ועד ביטלס). המקור מוזיקה זה גלקסי S2 ומחשב (בלי כרטיס קול מיוחד או מגבר אוזניות). ראיתי מספר דגמים, אשמח אם תוכלו לחוות דעה על כל אחד מהם ולהמליץ Philips SHB9100 Rapoo H6060 אני פתוח להצעות ואין לי בעיה עם הזמנות מחו"ל (רק מפחד מענין הזיופים באיביי). אגב, פתחתי את אותו דיון בהום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי. אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה) או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&utm_source=asia.creative.com&utm_medium=Banner&utm_content=FeaturePg_X-FiTitaniumHDProductInfo&utm_campaign=FeaturePage יש למשהו מושג מי מוכר את הכרטיס הזה ? שם של יבואן בישראל ? טלפון שלו ? אין בזאפ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ewjX,

שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shy26,

I like to buy asus with onbord sound that sopurt 6 chanel is it posible to conect it to a 4.1 speakers ?? cause there are only 3 input in the m.b help??? shy

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by waizman,

השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.