אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/retail/sansa-m200.asp נראה כמו מתחרה ישיר לIPOD NANO, מעניין מתי יגיע לארץ ומה יהיה המחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי לקנות מערכת AIWA בתוספת עוד מספר רמקולים של חברות אחרות ב150 שקל. האם כדאי לי לקנות אותם במקום רמקולים למחשב בטווח מחיר של 100-200 שקל. הרמקולים : 2 JVC 2 AIWA (חדשים) 2 SANSUI 2 ONKYO יש לי עוד 2 רמקולים מעץ, אני לא יודע אם הם עובדים אבל אשמח למסור אותם באותה חבילה . jvc ca-s200* * AIWA SX NS22 http://i2.photobucket.com/albums/y16/UltraS-5-HapoeL/IMG_5548.jpg?t=1195164954
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?
-
לד full hd שימוש של טלוויזיה + סוני ולפעמים מחשב רצוי של פיליפס אלא אם יש המלצה למשהו אחר ואיכותי באותה מידה איך זו דרך אגב ב2500? [h=1]Philips 42PFL3108H LED[/h] מאפייני מפתח גודל מסך 42 אינטש טכנולוגיה LED Smart TV לא תלת מימד ללא High Definition Full HD DVB-T ממיר דיגיטלי כולל שנת השקה 2013 תאריך כניסה לזאפ 10/2013 מאפייני תצוגה רזולוציה 1920X1080 יחס ניגודיות לא זמין בהירות לא זמין תדר תצוגה 100 Hz זמן תגובה לא זמין זווית צפייה לא זמין יחס גובה לרוחב לא זמין מאפייני שמע הספק הרמקולים 2 x 10 Watt נגן מדיה פנימי סוגי תכנים תמונות , מוזיקה , וידאו פורמטים נתמכים לא זמין חיבורים כניסות אחוריות Scart - 21pin , USB , HDMI x 2 , VGA כניסות קדמיות USB …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי אשכול כאן מחודש יוני לגבי המערכת הזו אבל אף אחד לא נתן ביקורת מעשית או המלצה טובה/רעה,רציתי לשאול אם למישהו יצא לבחון את איכות המערכת כי אני מחבב את המערכות של החברה הזאת יש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה a-6321 2.1 ואני מחפש לשדרג למערכת רצינית יוצר לסלון אבל עם דגש על המוזיקה. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבה ראויה באותו סביבות מחיר, היום ראיתי תמערכת בGOLDTOP ב 2K בערך נ.ב המטרה למקם אותם בסלון בגודל של 5.5 מטר אורך 4 רוחב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר דיפדפתי לי לתומי בעיתון זמן תל-אביב ראיתי בעמד 45 פרסומת של חנות הבולשת(חנות מגניבה לציוד בילוש באבן גבירול....) שכל הפרסומת היא רק על נגני ארקוס והיא כותבת למטה שהיא היבואן הרשמי..... הנה האתר שלהם.... http://www.spy.org.il/default.asp מקווה שזה עוזר למישהו..... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-