עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון... אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר: לקרוא עברית כמו בני אדם לעשות פלייליסטים על המכשיר למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק) ואולי אחד מהכי מגניבים: אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@# אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית :-\ עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. עד היום הייתי עם האוזניות של האייפון 5 והם היו נהדרות אבל קצת מבאס שאי אפשר לשלוט על הקול והרצת השיר דרך הכפתור שעל החוט. אני מחפש אוזניות עם איכות סאונד מעולה ושליטה מלאה על המכשיר, המחיר הוא עד 100K. העדפה שלי היא לאוזניות שיושבות בתוך האוזן אבל לא נכנסות פנימה מדי ואוטמות את כל הסביבה החיצונית, בגלל זה נורא אהבתי את האוזניות של אפל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kriz,

באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dovrich,

שלום, הורדתי את הסרט Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv הסרט תופס 11GB. איך אני צורב את זה על דיסק 4.7GB? למען האמת לא אכפת לי להוריד את האיכות, אני לא צריך HD, וכמו כן, הקובץ בעל דיבוב בשפות שונות ואני לא צריך את כל השפות... יש אפשרות להוריד את השפות? *הורדתי את הסרט באיכות הזאת כי לא היה להורדה באיכות נמוכה יותר. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

הכל בכותרת..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה המומלץ ביותר כיום ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה. שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון? מישהו יודע על עוד בעיות ? האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ewjX,

שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NiMo1771,

אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג (בעיקר למשחקי יריות, אבל גם מירוצים) עד 400 שקל בערך, עדיף פחות אני לא צריך אוזניות ברמה גבוהה אלא כאלה שיהיו מספיקות בשביל לשמוע צלילים שאי אפשר לשמוע ברמקולים שלי (למשל צעדים של אוייבים שמתקרבים בCOD) ראיתי שיש הרבה המלצות על SteelSeries Siberia v2, השאלה האם שווה להשקיע סכום כזה למישהו שלא מחפש איכות גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, הציעו לי לקנות מערכת AIWA בתוספת עוד מספר רמקולים של חברות אחרות ב150 שקל. האם כדאי לי לקנות אותם במקום רמקולים למחשב בטווח מחיר של 100-200 שקל. הרמקולים : 2 JVC 2 AIWA (חדשים) 2 SANSUI 2 ONKYO יש לי עוד 2 רמקולים מעץ, אני לא יודע אם הם עובדים אבל אשמח למסור אותם באותה חבילה . jvc ca-s200* * AIWA SX NS22 http://i2.photobucket.com/albums/y16/UltraS-5-HapoeL/IMG_5548.jpg?t=1195164954

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OmEr8,

שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tal7420,

היי של איזו חברה האם.פי 3 המאורך הזה שהוא כזה בצורה של דיסק און קי אליפטי....קשה להסביר...אני מניח שחברה טובה כי שומעים בו מצויין.... יש לחבר שלי כזה אבל הוא בהודו אבל הוא לא עונה לי בפייסבוק..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ronni oz-merom,

היי, שאלה. יש לי נגן דיסקים שהתקלקל. לתקן נראה לי לא כלכלי. האם אפשרי לקנות מכשיר DVD ולחבר אותו במקום נגן דיסקים? מה אתם אומרים? תודה על העצה רוני

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jack_g,

אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by artyom,

יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים