אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו לי איפה אני יכול לימצוא house של הזמר ppk ו infected ואתרים של כול מיני טראנסים והאוסים..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל HDMI באורך 10 מטר, ואני לא מבין מה ההבדלים בין הדגמים השונים והבדלי המחירים הענקיים. לדוגמה, מבין שלושת אלו, איזה כדאי לקחת? (המטרה היא לחבר את המחשב לטלויזיה LCD בגודל 37" בשביל צפיה בסרטי HD ואולי משחקים) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/630-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-HDMI-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94%D7%91 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3B-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות למחשב שלי ואשמח לקבל המלצה בנושא. השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים, תוכנות למיניהם כמו סקייפ וטים ספיק, ומוזיקה פה ושם. חשוב לי שיהיו אלחוטיות עם מיקרופון (יש לי אוזניות חוטיות טובות), כאשר התקציב הוא סביבות ה400 ש"ח, ניתן לחרוג במידה וישנם אוזניות באמת איכותיות במחיר קצת גבוה יותר. אשמח אם הם יהיו של חברת סינהייזר, אבל גם חברות ממולצות אחרות אין לי בעיה לבדוק. תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין מסך 42" אך אני צריך שזה היה מאחד החברות הנ"ל TOSHIBA LG PANASONIC המסך מיועד לסוני פלייסטיישן מחירים סביב ה3000 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של GA-P67A-UD4 גיגאבייט האם צריך לרמקולים האלה כרטיס קול במיוחד לו ? או שזה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-