עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mc_elad,

חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה יותר כדי ליקנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Barel1,

אז ככה, אני מתנכן לקנות רמקולים לחדר ויש לי כמה התלבטות. מצד אחד חשבתי על ה Solo 6C ושהם טובים אבל יחסית גדולים אבל מצד שני אני מתכנן לתלות את הרמקולים על הקיר, אז בעיקרון יש לי שתי שאלות. 1) אם יש איזשהו פתרון תלייה ל Solo 6C? כי אני לא רואה שום דבר אחר חוץ ממדף.. 2) אם יש איזה שהם רמקולים בערך באותו טווח המחיר של ה 6C, ואיכותיים כמותם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by artyom,

תודה בהקדם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bugosdckh,

אשמח לשמוע את דעתכם מה כדאי לקנות: SoundSticks Wireless או SoundStick lll תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ewjX,

שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by artyom,

יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע מחפש אוזניות לגיימינג/משחקים ונתקלתי באוזניות הבאות: http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html מישהו מכיר אותן? האם שווה להזמין במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

אם זה הכרטיס הכי טוב . ןכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Jack_g,

אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by i.k,

תגידו לי איפה אני יכול לימצוא house של הזמר ppk ו infected ואתרים של כול מיני טראנסים והאוסים..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ck3,

שלום, אני צריך כבל HDMI באורך 10 מטר, ואני לא מבין מה ההבדלים בין הדגמים השונים והבדלי המחירים הענקיים. לדוגמה, מבין שלושת אלו, איזה כדאי לקחת? (המטרה היא לחבר את המחשב לטלויזיה LCD בגודל 37" בשביל צפיה בסרטי HD ואולי משחקים) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/630-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-HDMI-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94%D7%91 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3B-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by netanel1,

לאפשר למחשב שלי להתחבר אליו. כלומר אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה ואני רוצה את האפשרות לחבר אליה את המחשב שלי לראות סרטים או אולי לשחק במשחקים דרכה אז בתמצות במה אני צריך להצטייד או איזה חיבור בטלוויזיה או במחשב צריכים להיות לי על מנת שכל זה יוכל לקרות?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NTT,

שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים