אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש בידורית איכותית בדגש על סאונד, אבל גם קישוריות BT נורמלית, בטריה טובה וכו' - שמותאמת גם לחיבור של כלי נגינה, עם רמקולים אלחוטיים. 12" מבחינת הגודל. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42. מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צליל הדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה. יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו. הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריט לבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!) תודה רבה חברים ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי.. הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC! ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא.. ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC וגם דרך המדיה פליר למי שיודע! אך ללא הצלחה.. יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם? תודה רבה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כנראה בעוד כמה שנים נתחיל לראות מסכי ליזר כן כן שמעתם נכון, אומרים שהם חצי מהעובי של הפלסמה והLCD, חצי מעלות הייצור, כלומר חצי מחיר (בתקווה), 75% פחות צריכת חשמל ופי 3 יותר צבע!! בעוד שבטלוויזיות שקימות כיום יש כ-30% מכמות הצבעים שהעין האנושית יכולה לקלוט לליזר יהיו כ-90% מהצבעים!! לקישור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4489
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם חיבור טועה של האוזניות לטלויזיה יכול לשרוף את האוזניות?? חיברתי את האוזניות עם מתאם PL נקבה לשני RCA זכר אל הLINE OUT לטלויזיה ונשמע רעש צורם, ומאז האוזניות לא עובדות כראוי. הייתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
על הנושא הזה קראתי המון, גם כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל, אבל למרבה הצער לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, אז אשמח לקבל עזרה ממישהו כאן שמבין בזה ויש לו נסיון בתחום. השאלה היא היא האם כרטיסי קול מקצועיים שמיועדים ספציפית למוזיקה (למשל האודיופיל של מ-אודיו, הג'וליה וכדומה) עובדים טוב גם במשחקים או שהם עלולים ליצור בעיות, כמו למשל שמשחקים יתקעו, ירוצו לאט יותר או שהסאונד ישמע בהם ממש גרוע או מעוות? אני לא מתכוון לאפקטים מיוחדים שמיועדים במיוחד למשחקים או לשמיעה בסראונד, שזה כמובן התחום של כ' שמיועדים למשחקים בלבד, אלא אך ורק לשמיעה בסטריאו באמצעות מערכת של מגבר ורמקולים. האם בשביל מישהו שרוצה בעיקר לשמוע מוזיקה דרך המחשב אבל גם לשחק משחקים פה ושם אין מנוס מבחירה בכרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני יודע לחפש בגוגל אני רק רוצה ביקורת ממישהו שיש לו את הנגן. איך שומעים, איך התפעול שלו וכדומה. אני מתלבט מה ומתי לקנות כי ברור שהמחירים ירדו אבל אני יותר "דואג" לדגמים יותר טובים שיצאו עוד מעט. למשל אולי יצא Zen Micro עם מסך צבעוני וכאלה. ביקורות על iRiver למשל H10 יתקבלו בברכה גם כן. אבל בבקשה רק מי שיש לו את הנגן ביד. לא רוצה לינקים מהאינטרנט. מה שמושך אותי ל ZEN זה העיצוב. אני אוהב דברים יפים ובזה הוא לוקח את ה iRiver לדעתי כמובן. דבר נוסף שהבנתי ואני לא בטוח בו זה של ZEN יש עדכון חדש שמאפשר לי להשתמש בו גם בלי התכנה המקורית (כלומר כמו DISK ON KEY). כמו כן התמיכה של חברה גדולה כמו CREATIVE נראית לי חשובה מאוד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
DESIGN TECHNICA נתנו ציון די נמוך של 6 מתוך 10: Highs: Excellent sound quality; more features than comparably priced models Lows: Prone to locking up; uncomfortable ear buds; poor battery life; slow transfer speeds --- There is a reason why the iPod reigns supreme; it simply works as it says it will. Apple has made us upset with their unwillingness to support software other than iTunes and we were really hoping the Creative Labs Zen Micro would be a good alternative, but it just left us feeling let down. If you read any other reviews both in print publication and on the web, you will be led to believe that the Zen Micro is the iPod killer we have all been waiting for,…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
ובכן, ברשותי ה- IRIVER H10 5GIGA SILVER כחודש ימים. החלטתי לכתוב עליו ביקורת מקיפה על יתרונותיו וחסרונותיו. קריאה נעימה! הקדמה לאורך זמן רב רציתי לקנות נגן. היו לי התלבטויות רבות בנושאים שונים למשל: גודל ההארד דיסק, חברה, משקל, רדיו ועוד... כמובן שזה יצר גם בלבול רב אצלי מכיוון החברות השונות: IRIVER,RIO,IPOD. בהתחלה חשבתי דווקא ללכת על ה-RIO. הוא נראה נגן חמוד קטן, נפח קטן גם (אני מדבר על ה-1.5 גיגה), אבל בכללי הוא בהחלט נגן שמכבד את עצמו. אז עוד לא הייתי מבין כל כך ובקלות הייתי יכול לעשות בחירה טיפשית. אבל בסופו של דבר הלכתי על ה-IRIVER H10 5GIGA SILVER. כשהגעתי לחנות, ראיתי אותו בתוך הקופסה ופשוט "התאהבתי", הנגן בעל מראה מעולה ומאוד מושך ואפילו סקסי, במיוחד בצבע …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא אלאה אותכם בתמונות וענייני אריזה בזה הרשת מלאה --- רכשתי את האוזניות אתמול ואני אנסה להחזיר אותם לחנות בקרוב ולקחת משהו אחר העניין הוא שהאוזניות כבדות להחריד והכריות שלהם פשוט מגרדות מה שגורם לי להוריד אותם כל דקה בנסיון לאוורר את האוזניים כמו כן את האוזניות חיברתי לכרטיס הקול אשר אונבורד בלוח זול של MSI G31 ואפשר לשמוע רעש כל הזמן מכירים את ה-סססססססס הזה ובנוסף כל פעולה במחשב כמו פתיחת דפדפן מעבר דפים או סתם פתיחת תוכנה אפשר לשמוע רחשים באוזניות אני לא יודע אם הבעיה היא כרטיס הקול או ההארד דיסק או האוזניות עצמן אבל הרעש הוא לא העיקר כאן האוזניות פשוט כבדות מאוד על ששת הדרייברים שלהן וכמו שאמרתי החומר הזה של הכריות פשוט מגרד בנוסף לא ניתן לשמוע באוזניות בווליום נ…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ביקורת חדשה דנדשה באנגלית אודות Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box: Review | Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box אם אהבתם, בבקשה להפיץ!
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס קול 7.1 מדגם AV710 של Chaintech. הסיבה לרכישה היא פשוטה מאוד. הכרטיס הזה מקבל המון ביקורות חיוביות ממשתמשים שאומרים שלמרות מחירו הזול הוא נשמע טוב בהרבה מכל כרטיס שהיה איי פעם בסדרת האודיג'י. כמו כן, יתרונות נוספים שלו הם: - 4 חיבורים של סטריאו לצורך חיבור מערכות 7.1. מה שאומר שהפעם שלא כמו בכרטיסים של קריאטיב, אפשרויות החיבור רחבות בהרבה. - יציאה דיגיטלית (אופטית) באיכות גבוהה מאוד. - אפשרות לעשות לכרטיס reflash לביוס של פרודיג'י ולקבל יציאה דיגיטלית שהיא bit-perfect, יציאה דיגיטלית מושלמת לחיבור DAC או רסיבר חיצוני. - מחיר נמוך. - דרייברים יציבים מאוד שלא כמו של קריאטיב. הכרטיס הגיע אליי לפני כשבועיים (חדש לגמרי באריזה חתומה). ועם פתיחת החבילה …
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-